Şimdi Ara

Nebula Yenilenecekti ne oldu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Quann Locus Diyince ağlayasam geliyo çok özledim
  • Abi su bi gercekki eski serverleri cok ozledim pagan girmekte zorlanirdik ama yinede guzeldi ole serverler kalmadi artik eskisi gibi en az 250 kisi bulunana bi server bulursaniz beni haberlendirin ltfn
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^Ceza^^

Abi su bi gercekki eski serverleri cok ozledim pagan girmekte zorlanirdik ama yinede guzeldi ole serverler kalmadi artik eskisi gibi en az 250 kisi bulunana bi server bulursaniz beni haberlendirin ltfn

evet sana kesinlikle katılıyorum neydi o eski günler. Benimde ilk göz ağrım orası fakat o zamanda da lag ve save sürelerinin uzun olması gibi teknik sorunlar hala çözülebilmiş deil.O yüzden artık nebulada kasmıyorum yukardada açıkladığım gibi LAGSIZ CRASHSIZ bir server buldum şuan keyfime bakıyorum. Darısı sizlere.Saygılar...

• ya abi paganda razor jimmy (owner, admin)
    oldugu surece lag bitmez merak etmeyin ayrica guzel server bulunlar beni de haberlendirirlerse sevinirim ya biktim lagdan pvp yada normal fark etmez yeterki server olsun ve lag olmasin birazda 20 kisinin ustunde olursa fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^Ceza^^ -- 16 Ekim 2006; 15:22:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^Ceza^^

ya abi paganda razor jimmy (owner, admin)
    oldugu surece lag bitmez merak etmeyin ayrica guzel server bulunlar beni de haberlendirirlerse sevinirim ya biktim lagdan pvp yada normal fark etmez yeterki server olsun ve lag olmasin birazda 20 kisinin ustunde olursa fena olmaz

http://lostrealms.anet.net.tr/

124 kişi online oluyor.Şuan en ii bağlantıya sahip uo serverı.Dene bir.

• belki dediginiz gibi ama herkes baglamıs nebulaya ömrünü bir ton serverler var arakdaslar jb oynamanız< sartmı ?
  • abi yalniz lost realmsi biliom arkim oynuo orda ben de baslamak yada baslamamkda kararsizim su an cok uo serveri acildi fakat butun hepsinin adminleri ezik ole olmasini istemiyorum
  • abi yalniz lost realmsi biliom arkim oynuo orda ben de baslamak yada baslamamkda kararsizim su an cok uo serveri acildi fakat butun hepsinin adminleri ezik ole olmasini istemiyorum
  • arkadaşlar sphereden bahsedioruz runUO ya nerden geldik
  • bi kere runUO ultima deilki hiç sevmedim ben asıl ultima sphere tabanlu ultimadır....Of ne günlerdi be...
  • Haftada en az 2 kere ya Locus server ı ya Quann server ı mutlaka brit bankayı bombalamaya gelirlerdi app alchemist lerle. Hadi Locus u bombalamaya bunu bile özlemişim be keşke eskisi gibi olsa herşey ama şu anda nebula eskiden çok uzakta sitesini bi kontrol edin özellikle forumları okuyun şimdiden çok tartışma server bi açılsın yiyecekler birbirlerini 3. nesil adamlar gelince böle oluyo işte 1. nesilden çok az kişi kaldı.
  • Locus ve Quann bambaskaydı sonradan server paralı olunca yavas yavas bitmeye basladı eskiden bir girerdik cok kalabalık bir ortam olurdu muhabbetler savaslar ama simdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

Locus ve Quann bambaskaydı sonradan server paralı olunca yavas yavas bitmeye basladı eskiden bir girerdik cok kalabalık bir ortam olurdu muhabbetler savaslar ama simdi

Evet çok haklısın. birden ani bi kararla server ı paralı yapmaya karar verdiler aylıkta 10 ytl felandı sanırım. Çöküş nedenlerinden biriside buydu ama gene bi açıldı parasız oldu sonra ne olduysa gene kapatmak zorunda kaldılar 300 kişilik server da 20 kişi olunca mecburen kapattılar. Ama şu anda gerçekten bambaşka bir nebula gelecek gibi görünüyo haritadan tut herşeyi değiştiriyolar. Hatta 2 farklı ırk olayıda olacakmış. İlginç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.