Bildirim
NEC LCD1980FXI 19'' LCD MONİTÖR kullananlar görüş lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tuhaf olanı aynı monitörün hepsiburada'da 530 ytl
mavibilgisayar'da 869 ytlye satılması. Aynı ürün nasıl bu kadar farklı olabilir?
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2226&productid=bd1033
http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?s=XLbSS5RKFiMJDvpfvdRzGVUjyKhACO6Nx9h0kTANfbiBHxkCQR&no=4
-
valla bu mon.törde niye ısrarcısın anlıyamadım
çok iyi bişe ydeğilki
çok daha hızlı birçok monitör vardır o paraya -
mva panel olduğundan olabilir. grafikle uğraşıyorsan güzelde video ve oyunda pişan olusun. -
Çok hızlı olması gerekmiyor. 176-176 görüntü açısı, 16.7 milyon renk ve wide olması hasebiyle.
TN panel monitör düşünmüyorum bir de.
20.1 inçler vardı bir ara piyasada kalmadı yenisi de gelmiyor.
Oyun için almayacağım. Bütün günüm bilgisayar başında geçiyor.
Yani tercihim hız olmadığı için düşünüyorum. -
1980FXI 4:3 oranında, IPS panel ve ilk 10bit panellerden bu da en doğru renk kalitesi ve n yazıkki yüksek ms demek oluyor... Video performansına çok çok ii deniyor oyunlarda ise THG oyun oynanamaz demiş ama oyunlarda deneme yapıldığında bahsetmemiş sadece osilaskop değerlerine göre yorum yapımış. 1-2 reviewde ise 18ms ye göre çok ii sonuçlar verdiği hatta 18ms sertifaksına inanmadıklarını belirtmişler bence fazla oyun oynamayan birisi için ii b seçim olabilir... -
Alıp bir deneyeceğim. Daha iyisini alacak para bulunca abime satarım ya da birilerine sadaka olarak bağışlarım. Bakarsın iki-üç sene sonra etraf kaliteli ve ucuz lcd'lerle dolar. O zamana kadar idare ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: jamesjoice
Alıp bir deneyeceğim. Daha iyisini alacak para bulunca abime satarım ya da birilerine sadaka olarak bağışlarım. Bakarsın iki-üç sene sonra etraf kaliteli ve ucuz lcd'lerle dolar. O zamana kadar idare ederim.
bunu yaparsan gerçekten bu monitörün özellikle oyun performansını merakedenler için inanılmaz b kaynak hazırlamış olursun
incelmeni merakla bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X