Şimdi Ara

NEC NOTEBOOK KULLANICILARI KLUBÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba arkadaslar!benim sorum su olacak bende nec versa m370 var ama oyun bulmakta zorlanıyorum.sistem
    Intel® Centrino® Duo İşlemci Teknolojisi
    Intel® Core™2 Duo işlemci T5270
    1,40 GHz, 2MB L2, 800 MHz

Mobile™ Intel® 965GM + Intel® ICH8M

Orijinal Windows Vista® Home Premium 32 bit

1024 MB (1 x 1024 MB)

160 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü

Sabit disk sürücüsü hızı

5400 rpm

Dual DVD Yazıcı
    Grafik, Ekran ve ses
    Video Kartı

Intel® Graphics Media Accelerator X3100

Video RAM

384MB DDR2 atanmış grafik hafızalı

Ekran boyutu

15,4 inç WXGA

Ekran çözünürlüğü

(1280x800) GLARE

Dahili ses

Realtek HDA ALC888 Azalia

Hoparlörler ve mikrofon

2x1,5W Stereo Hoparlör, Dahili mikrofon

tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler.

• İki yıllık Nec M370 kullanıcısı olarak şunu söylüyorum. Nec notebooklardan uzak durun. Zaten servisi falanda yok.
    Yaklaşık 2 ay önce klavye ve touchpad çalışmaz oldu. Araştırdığım kadarıyla biosunda sorun varmış. Bu sorun için bios güncellemesi yayınlanmış;

http://www.nec-computers.com/support/pib.asp?platform=ms1642bio117&mode=default&source=2006

Bu güncellemeyi yaptım herşey normale döndü. Ancak yakklaşık 1 ay sonra tekrar aynı problem çıktı. Ve biosu defalarca güncellememe rağmen bu sefer düzelmedi. Forumlarda araştırdığım kadarıyla, zaten m370 hakkında çok az yazı buldum, aynı sorunu birkaç yerde daha okudum. Sanırım fabrika hatası var bu seride. Garantiside bitti Madur oldum...

MASCELERO XP kur hemen baya farkeder ama çokta ümitlenme ekran kartı zayıf sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA196E1E8 -- 20 Haziran 2010; 15:14:19 >

• Arkadaşlar Nec Versa M370 kullananınız var ise Driver cd sini upload edebilir mi bendeki kayıp.Xp format attım herşeyi kurdum ama ethernet kuramadım bir türlü internetten indirdiklerim hep hata veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxera35 -- 11 Temmuz 2010; 16:07:44 >
  • foruma uzun zamandır girmiyordum.
    nec ithal eden özel bilgi işlem iflas etti mavibilgisayar da öyle. dolayısıyla nec alanlar mağdur oldu. şuanda bimtes elektronik yetkili servis benim diyor ama tamirat yapmamak için bahaneler üretiyor.
    forumda yazıldığı gibi nec laptoplar fiyat performans olarak mavibil sayesinde iyi idi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.