Şimdi Ara

NEC/Optiarc 7173 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bilgisayarıma NEC 7173 DVD Writer aldım. Bazen dvd yada cd leri okumuyor. Ne takarsam takayım okumamakta direniyor. Sürücüye tıkladığımda "Disk yerleştir" şeklinde hata veriyor. Bilgisayarı kapatıp açtığımda ise aynı cd ve dvdleri sorunsuz okuyor. Acaba bu konu hakkında yardım edebilecek bi arkadaş varmı.
    Cd (Resim1) yada Dvd(Resim2) koyduğumda şu şekilde hata veriyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunyildiz -- 2 Aralık 2006; 12:06:06 >

• Sana satin almadan önce bir topic acmis olsaydin direk ve hiç dusunmeden BenQ tawsiye ederdim ve bu tarz hic bir problem yasamazdin hocam. Nec'ler mukemmel yazma perfonmanslarina karsin, oldukca zayif çok seçici davranan kronik okuma problemelri ile ünlüdürler maalesef.. Cihazina 3. parti, modifiyeli bir f.w yukleyerek okuma perfonmansini biraz olsun iyileştirebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Sana satin almadan önce bir topic acmis olsaydin direk ve hiç dusunmeden BenQ tawsiye ederdim ve bu tarz hic bir problem yasamazdin hocam. Nec'ler mukemmel yazma perfonmanslarina karsin, oldukca zayif çok seçici davranan kronik okuma problemelri ile ünlüdürler maalesef.. Cihazina 3. parti, modifiyeli bir f.w yukleyerek okuma perfonmansini biraz olsun iyileştirebilirsin..

Modifiyeli f.w yüklersek bildiğim kadarıyla ürün garanti kapsamı dışında kalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunyildiz

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Sana satin almadan önce bir topic acmis olsaydin direk ve hiç dusunmeden BenQ tawsiye ederdim ve bu tarz hic bir problem yasamazdin hocam. Nec'ler mukemmel yazma perfonmanslarina karsin, oldukca zayif çok seçici davranan kronik okuma problemelri ile ünlüdürler maalesef.. Cihazina 3. parti, modifiyeli bir f.w yukleyerek okuma perfonmansini biraz olsun iyileştirebilirsin..

Modifiyeli f.w yüklersek bildiğim kadarıyla ürün garanti kapsamı dışında kalıyor.

Dogru biliyorsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.