Şimdi Ara

Necmettin erbakan üniversitesi uçak mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uçak mühendisliği hakkında düşüncesi olan maaşları hakkında bilgisi olan var mı ? Yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furko19 -- 8 Temmuz 2015; 22:28:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anadolu Üniversitesinden mezun tanıdıgım 3 kagıda antalya da işe başladı
  • Anadolu Üniversitesin de uçak mühendisliği bölümü yok ki

• tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekfgfb

tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.

Aga sana bot yazayım da senin yaptığın işi o yapsın uğraşma böyle tek tek bu arada iyi reklam yaptın yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 8 Temmuz 2015; 22:54:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: furko19

Uçak mühendisliği hakkında düşüncesi olan maaşları hakkında bilgisi olan var mı ? Yok mu

hemen '' maaş'' ulan sanki adam gitti , yüksek lisansını yaptı işini buldu geriye '' maaş '' kaldı.

Abi 3binede çalışan var 10binede .

Bi ton cinsi var bu işin böyle şeylerle kafanızı bulandırmayın sen ne kadar edersen adamlar sana o kadar para verecek.

Ha '' iş '' diyorsan , iş konusunda çok zorlanmassın ama o üni 2010'da açıldı , prof sayılarına bi bak hele , profsuz doç'siz bölüm açılmışsa
    neyime yarıcak ?
  • Hocam ben aslında şiddetli bi şekilde diş hekimliği istiyodum. Ama kazanmadım. O yüzden geri kalan bütün meslekleri birbirinden ayıran konu benim için maaş. Olabildiğince iş imkanı çok olan yüksek maaşlı bi meslek seçmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: furko19

Hocam ben aslında şiddetli bi şekilde diş hekimliği istiyodum. Ama kazanmadım. O yüzden geri kalan bütün meslekleri birbirinden ayıran konu benim için maaş. Olabildiğince iş imkanı çok olan yüksek maaşlı bi meslek seçmek istiyorum

valla dostum burası türkiye yarın ne olacağı belli değil.

Sorsan '' 5 bin '' alan mühendisde var , '' 1.5'' alanda , kesin bişey diyemeyiz .

Fakat şu bir gerçektir mühendislik şarap gibidir '' yıllandıkça'' değerlenir. Tecrübeyle mayışında artar kafanı takma.

Ha uçak dersen bence gayet iyi bir bölüm iş sıkıntın olmaz gibi
    ama üniversitenin hoca sayısına bak bir 6 tane yrd.doç ile bölüm mü açılır ?

• Gerçekten 6 tane mi ? en iyisi mezun kalmak gibi. Dershanesiz çok zor olacak ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.