Şimdi Ara

necmettin erbakan universitesi ucak muhendisligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Üniversite #Ege Üniversitesi
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, necmettin erbakan uni ucak muh okuyan var mi? Ben burayi yazmayi dusunuyorum da okuyanlar ya da bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse sevinirim.. tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yuk mu hic yaw

• Benim tavsiyem piyasanın bir veya iki çok güçlü okul tarafından domine edildiği bölümleri yazmaman yönünde olur. Bugün İTÜ ve ODTÜ dışında bu sektörde mezunu olan yoktur. THK ve NEÜ mezun verse dahi piyasanın bütün yönetici kadrosu bu iki okul tarafından kapatılmış durumda. THK ve NEÜ bu iki okuldan iyi olmadığı için, ayrıca mezunları da doğal olarak kendi ekolünden geleni tercih edeceği için iş bulman kanaatimce zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carretera

Benim tavsiyem piyasanın bir veya iki çok güçlü okul tarafından domine edildiği bölümleri yazmaman yönünde olur. Bugün İTÜ ve ODTÜ dışında bu sektörde mezunu olan yoktur. THK ve NEÜ mezun verse dahi piyasanın bütün yönetici kadrosu bu iki okul tarafından kapatılmış durumda. THK ve NEÜ bu iki okuldan iyi olmadığı için, ayrıca mezunları da doğal olarak kendi ekolünden geleni tercih edeceği için iş bulman kanaatimce zor olur.

Cevabiniz icin tesekkurler hocam. Ben ucak muhendisligi istiyorum. Ama soylediginiz universitelere girmek cok zor. Bana sorarsaniz ucak muhendisligini nerde okudugunuz cok onemli degil. Universitede yeni acildigindan acaba egitimi nasil ya da universite nasil sorularini merak ediyorum.

• ajanmetin kullanıcısına yanıt
    Eğitim konusunda tabi ki yardımcı olamam. Ancak tavsiye verecek kimse bulamasan dahi eğitmen kadrosunu incelemeni öneririm. Temel bölüm derslerini (aerodinamik, gaz dinamiği, akışkanlar dinamiği, CFD, aeroelastisite, tepki ile tahrik vs) verecek en azından bir profesör var mı bak. Eğer koca bölümde 1-2 profesör varsa gerisi yardımcı doçent vs ise iki kere düşün. Laboratuar imkanı her okulda olmaz, rüzgar tüneli kolay kurulan bir şey değildir ama yine de buna da bakmanı tavsiye ederim. Sonuçta uçak mühendisi olacaksan rüzgar içindeki dinamiği görselleştirmek adına şahane bir fırsattır.
    Bir de son bir nacizane tavsiyem olacak uçak mühendisi olmak istiyorsan. Havacılık her dalında uluslararası bir iştir. Mutlaka ama mutlaka bir İngilizle zorlanmadan sohbet edebilecek seviyede İngilizce öğren.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTU SİYASAL YAZACAKLAR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.