Şimdi Ara

Necvox Multimedya Cihaza Araç içi kamera bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ardakaşlar Necvox DVA-S 9967 Cihazım var Android değil DVR özelliği var. Aliexpressten şu cihazı getirip takmayı düşünüyorum.https://tr.aliexpress.com/item/32875485654.html?spm=a2g0o.cart.0.0.777d3c00BY3Cyh. Merak ettiğim iki konu var birinci bende park kamerası mevcut. Ön kamerayı cihazın hangi girişine bağlayacağım ikincisi power bağlantılarını multimedya cihazının soketleri üzerinden yapmak istiyorum bu sorun olur mu?

Bağlantı şeması resimde göründüğü gibi DVR kameranın kablolarını hangi girişlere takmam gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebuterx -- 23 Temmuz 2019; 14:56:57 >

• Ön kamera için av portundaki 2 ve 3 nolu pinleri kullanacaksınız. 3. pin canlı sinyal, 2. Pin ise kameranın şasi hattı olacak. Kamera için güç portundan 12v alabilirsiniz, iyi izole ettikten sonra sorun çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Ön kamera için av portundaki 2 ve 3 nolu pinleri kullanacaksınız. 3. pin canlı sinyal, 2. Pin ise kameranın şasi hattı olacak. Kamera için güç portundan 12v alabilirsiniz, iyi izole ettikten sonra sorun çıkmaz.
    Arka kamera bahsettiğiniz portu şuan kullanmıyor değil mi ? birde almak istediğim üründe ACC kablosu GND kablosu birde Akü kablosu mevcut bu bağlantıları ilgili porta kesmeden takabilirmiyim yoksa kontak mı yaptırırım ?
  • Arka kameranın CAN portunu kullandığını düşünerek söyledim. Bağlantıları görmeden tabi net bir şey söylemek zor. Alacağınız kamera Akü kablosuyla sabit +12v hattına bağlanacak, tahmin ederim ACC kablosu ise tetikleme olabilir yani eklenecek bir buton ile görüntüyü aktif etmek içindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Arka kameranın CAN portunu kullandığını düşünerek söyledim. Bağlantıları görmeden tabi net bir şey söylemek zor. Alacağınız kamera Akü kablosuyla sabit +12v hattına bağlanacak, tahmin ederim ACC kablosu ise tetikleme olabilir yani eklenecek bir buton ile görüntüyü aktif etmek içindir.
    ACC kontak anahtarından güç alıyor aracı çalıştırdığımda acc güç gidiyor sanırım kayıt başlatmak için otomatik.

• Arkdaşlar bende de aynı cihaz var hareket halinde video izleme seçeneğini nasıl açabilirim yada cihaza bağlı bir kabloda olaiblir bunu nasıl öğrenebilirim.Sizden ricam anlayan varsa yardımcı olaiblir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvan37

Arkdaşlar bende de aynı cihaz var hareket halinde video izleme seçeneğini nasıl açabilirim yada cihaza bağlı bir kabloda olaiblir bunu nasıl öğrenebilirim.Sizden ricam anlayan varsa yardımcı olaiblir mi?
    Tum sorumluluk sizde olacak sekilde acmaniza izin veriyor :) ayarlar kismindan acmistim ben yarin bakmam gerekiyor yazarim buraya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sabit durduğum yerde yada 20 km altına indiğimde videoyu göteriyor ama 20 km üstüne çıktığımda kapatıyor.
  • elvan37 E kullanıcısına yanıt
    Çözdüm galiba 20 km hıza ulaştığımda videoyu kapatıyor demiştim fren tespiti kapalı olduğuna göre GPS den alıyor hızı GPS antenini devre dışı bırakırsam navigasyonu kullanamayacağım eğer olursa GPS antenine açma kapama düğmesi takabilirsem sorunu çözmüş olurum servis 100 tl istiyor yazlım ile açmak için.
  • baktınız mı acaba araca nasıl açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebuterx

ACC kontak anahtarından güç alıyor aracı çalıştırdığımda acc güç gidiyor sanırım kayıt başlatmak için otomatik.

Alıntıları Göster

Ne yaptınız hocam ? varmıdır bir gelişme ?

• Sifir almis oldugum aracta bu kameradan geldi sadece 2 gun kullanabildim şu anda hicbir isigi yanmiyor ve kayit yapmiyor.Ne yapabilirim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.