Şimdi Ara

Neden 1. Hep Cemaat Dershanesinden Çıkıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kızılay da cemaat dershanesine gittim dershaneden baska herseye benziyodu.iyi ogrencileri toplayıp derece yaptırıyorlar.geri kalan orta derece ogrencilerden paraları cukkalayıp postalıyorlar.
    iş öğrencide biter cemaat dershanesi kimseyi kurtarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavstres kullanıcısına yanıt
    İşte kanki finans olayını herkesten iyi biliyolar emin ol. Yolma konusunda çok iyiler :) Ben birikim dersanesine 1700 tl verdim de gittim :D

• ben ilkokulda piye gitmiştim en iyi sınıfta değildik ama herkesle çok güzel ilgileniyorlardı fakat sınıfın 14 kişi olmasından kaynaklanıyor olabilir. Cemaatde iyi öğrenciyi alıp derece yaptırıyor gerisini yoluyor evet orda haklısınız bide şöyle bakarsak iyi öğrencilerde femi yolup derece yapıyorlar tamam o kadar parayı veriyorlar ama karşılığınıda zorla alıyorlar
  • Son yıllarda mf deki birinciler sınav ve finalden çıktılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hackeralp24

femde 1. dönemin başında fizik hocamız bir soru çözüp bu soru lysde çıkacak böyle bir soru bekliyorum dediydi tabi o zamanlar lysye çok var diye dikkat etmemiştim pek bayada zor bi soruydu ve gerçekten lys fizikte o sorunun tam aynısı değilde rakamlar değişmiş hali geldi görünce direk o an aklıma geldi lan hoca söylemişti diye ama sonuç olarak soruyu boş bıraktım :)

Sinavda zor soru yoktu birak simdi

• Potansiyeli olan her ogrenciyi kendilerine cekmeye calisiyolar cunku. Kendilerine cekebildiklerine de her imkani sagliyolar. Hocalari bile hürmet ediyo bu ogrencilere. Islerine kim yariycaksa onunla ilgilenirler. Erkek arkadaşım bunlarin yurt disindan getirdigi bi ogrenci. SAT de matematik full yapmasina ragmen fen-edebiyat bolumu okutuyolar. Neden cunku sadece ogretmen yapacaklar, fazla islerine yaramayacak. Kim isine gelirse yani

• Hacı femde okuyorum digerlerindede bulunma firsatim oldu mukemmel bi sistemi var hocaları harika çalısana büyük destek var zaten diger dersaneler fem ve anafen kalitesinin yarısını yakalayamamıs durumda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.