Bunu yiyenlerle yola devam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
neden 500₺ ve 1000₺ banknot yok hala ? (3. sayfa)

-
-
bassa ne olacak paramı değer kazanacak zaten o paraları basmanında bir maliyeti var yeni banknot çıkarmak birşey değiştirmez
-
Milletin iradesi sandığa yansımıştır sen bedava ev vaadine karşın nasıl kandın ona yan derim..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karnım tok sırtım pek. Yanacağım bir şey yok. Kendim için istediğimi millet için de istedim.
Yapacak bir şey yok. Sloganik olacak ama yazmak da zorundayım.
Açlık sınırı 12 bin lira fakirlik sınırı 25 lira. Gerçeklerle doymak yerine masallarla doymak isteyen bir halk ve onun iradesi var. 21.yyda bunun sonu yıkım olur
Gemisini kurtaran kaptan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acilen basılmalı valla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Futbol maçı değil bu. Taraftar da değiliz. Ülkeyi hırs ve nefsani duyguları yüzünden ekonomik bataklığa sokmuş birinden ekonomiyi kurtarmasını bekliyorsunuz. Beklemeye devam edin.
Dediğim gibi karnım tok. İnan zkmde değil artık. Ben kendime bakarım. 3 5 kuruş karın tokluğuna çalışıp kendini dünya lideri sananlar için zamanında çok duygusal tavır takindim.
Artık rasyonel bakıyorum kemali de merali de koy sepete postayla. Taraftar değilim. Dediğim gibi ülkeyi bataklığa sokanlar tekrar seçilmesini diye çabaladım. Ama demek ki değmiyormus. Yeni turkiyede hepimize mutluluklar.
Artık 500-1000-5000-10000 gelmeli
-
Retro61 sıkıyorsa bloğu kaldır da, güzelce uğraşayım seninle.
İlk mesajının cevabıdır bu. Hepside reisinin ağzındandır.
O kadar demokratik bir sistemki devletin her kademesi, her birimi, her görevlisi görevini kendisi yapmak yerine Cumhurbaşkanından talimat alıyorlar.
En basitinden Hatay sizi unutmadı retro61,
En büyük ekonomist benim diyeni,
Bu can çıkmadıkça papazı vermem diyeni,
Nas diyip faiz arttıranı,
Bir gecede merkez bankası başındakini alanı,
Kendini yargılayacak kurumun neredeyse tamamını kendisinin atadığını unutmadık.
Her seçim konuşmasında %48’e zillet diyen, hain diyen, fetöcü diyen, sapık diyen, sapkın diyen, ayrılıkçı diyen, şerefsiz diyen, lgbtq diyen, din düşmanı diyen…
Siz tek adamlığı değil, padişahlığı ilan ettiniz. Tek adamın egemenliğini, çünkü Abd de tek adam ama sizinki ancak bunun üstüyle açıklanır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Londra dan 300 milyar dolar temiz para getireceğim diyen birine , Fetö ile kolkola olan , Avrupanın aferim demesinden mutluluk duyacak kişilere artık 6-7 kaç kişi ise bunlara oy vermemi düşünüyorsan kusura bakma saçmalıyorsun. Ortada vaadleri yoktu. Kusura bakma ekonomik olarak işe yarar bir tek vaadleri yoktu ama ABD nin hoşnut olacağı vaadleri çoktu. Sen hala müstehak size ahkamında dolaşmaya devam et işte bu yüzden kaybettiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 1 Temmuz 2023; 20:30:3 >
Batı borç para versin diye ingiliz vatandaşı birini ekonomi bakanı yapan, Amerikada çalışan amerikan kültürlü birini merkezin başına getiren adamı yerli ve milli diye alkışlıyorsuniz. İşte problem bu.
Dün nas Allahın emri olan hikaye bugün çöp
Adam sizi avucunda oynatıyor. Haburda davul zurna ile terörist karşılayanlar karşıt tarafı terörist ilan ediyor
Fetoya ne istediyse verdim diyen adam yine karşı tarafı fetocu ilan ediyor
Avrupaya mülteciler karşılığında bekçilik yapan karşı tarafı batıcı ilan ediyor
Amerika hoşnut olsun diye Amerikadan ingiltereden bakan başkanlar devsirenler karşı tarafı amerikanci ilan ediyor.
Dedim yine diyorum karnım tok. Bu millet gerçeklerle yaşamayı değil hayallerle yok olmayı tercih etti. Artık zerre umrumda değil. Yüzde 52 değil yüzde 92 de tercih etse yanlış yanlıştır ama günün sonunda intihara karar vermiş bir milleti engellemek de mümkün değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E8CE804DF -- 1 Temmuz 2023; 20:35:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
kuruşu sadece marketler veriyor
-
Paramizin degeri sicaktan eriyormus. Yeni dusman kuresel isinmaymis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X