Şimdi Ara

NEDEN 7 HARİKADAN BİRİ OLAMADI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PAMUKKALE GİBİ BİR YER NEDEN OYLAMAYA BİLE ALINMADI?

• pamukkalenin benzerlerinin dünyada da var olduğu için harikalar arasına giremez benim bildiğim amerika ve kuzey avrupanın bir ülkesinde mevcut
  • ciddiye bile almıyorum bu dediğini bi kere insan eliyle yaratılmış bi şey değil pamukkale ikincisi yani öyle olsa bile yedi harikalarla kıyaslanabilecek kadar harika değil...
  • Bu arada bahsettiğin oylamanın herhangi bir geçerliliği yoktur. Sadece para kazanmak istiyen bir şirket tarafından yapılmıştır. Üye olup parasıyla birden fazla oy kullanabiliyordun bu oylamada.
  • BU YAPI ZATEN İNSAN ELİYLE YAPILAMADIĞI İÇİN HARİKA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anıls06 -- 6 Ağustos 2007; 17:54:26 >
  • pamukkale bence deil 7 17 harikaya bile giremezdi
  • konu ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: drake.eren

pamukkale bence deil 7 17 harikaya bile giremezdi

Evet güzel noktaya değindin: Neden 7 harika? Ben de onu anlamıyorum!
  • hakkını yemeyin pamukkalenin bence pamukkale Türkiyede değil amerikada olsa çok rahat girerdi bu listeye.
    bakınız ya ne güzel.daha çok resim için bakınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpayne_88 -- 20 Ağustos 2007; 14:34:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maxpayne_88

hakkını yemeyin pamukkalenin bence pamukkale Türkiyede değil amerikada olsa çok rahat girerdi bu listeye.
    bakınız ya ne güzel.daha çok resim için bakınız

Pamukkalenin şu anda o durumda olmadığını hatırlatmam lazım.Suyu bitti bitecek.Artık insan eliyle su vermeye felan başlamışlardı en son.

• 7 Harikalar insan eliyle yapılan yapıtlardır. Doğal oluşumlar bu kategoriye alınmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

7 Harikalar insan eliyle yapılan yapıtlardır. Doğal oluşumlar bu kategoriye alınmıyor.

bu yüzden susun
  • Beni neden almadılar dünyanın 7 harikasına harikayım ulan ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: ehl-idil

ciddiye bile almıyorum bu dediğini bi kere insan eliyle yaratılmış bi şey değil pamukkale ikincisi yani öyle olsa bile yedi harikalarla kıyaslanabilecek kadar harika değil...

Bahsettiklerim zaten insan eli ile değil doğal şekilde oluşmuştur ama pamukkale kadar büyük değildir. Şunu da belirteyim pamukkalenin 3te1 i geçtiğmiz yıllarda insan eli ile beton ve kalıp kullanılarak yeniden yapıldı yani artık doğal değil istersen bunu da ciddiye alma
  • ben pamukkale nin hakettiğini dusunuyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarum82

quote:

7 Harikalar insan eliyle yapılan yapıtlardır. Doğal oluşumlar bu kategoriye alınmıyor.

bu yüzden susun

• quote:

Orjinalden alıntı: VIKING

pamukkalenin benzerlerinin dünyada da var olduğu için harikalar arasına giremez benim bildiğim amerika ve kuzey avrupanın bir ülkesinde mevcut
    dogru esı benzerı olmaması gerek cın seddı yap da gorem aynısınız 36 bın km
  • quote:

ayrıca alınsa bile,
    şu andaki haliyle zaten almazlar. suyu kalmış düdük gibi, bazı kısımlar kararmış. doğ dürüst yolu yok.
  • bence ilk 100 e girmesi yeterli olur orası için
  • dünyada pamukkale tek sanılıyor ama aynısı yanılmıyorsam amerikada var. hatta daha büyük ve güzeldi. ayrıca soru komik. 7 harika insan yapısı eserlerden seçildi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.