Şimdi Ara

★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
39
Favori
31.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fordforumdan uğur beyin başına gelen olay :

★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar )
  • Ford forumdan Özgür beyin yaşadığı olay :

★Neden Araç Kamerası Kullanmalıyız★ ( Kaza Anı Videosu ve Açıklamalar )

• 1. msjda gerçekleşen kaza ile ilgili arkadaşım ile aramda geçen telefon kaydı : ( Beni kazadan bir kaç gün sonra aramıştı yeni bir kayıt değil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 8 Ocak 2016; 23:28:19 >
  • Araç kamerası aynı emniyet kemeri yada hava yastığı gibi bir güvenlik önlemidir

Sizi olası hak kayıplarından ve yetkili servislerden korur

Olaya sadece kaza olarak bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

1. msjda gerçekleşen kaza ile ilgili arkadaşım ile aramda geçen telefon kaydı : ( Beni kazadan bir kaç gün sonra aramıştı yeni bir kayıt değil )

facebookta paylaştım

• "Kamera neden alayım, kendimi ikna edemiyorum" diyen arkadaş soruyu sorduğu soracağına, konuyu açtığına açacağına pişman oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 9 Ocak 2016; 11:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

"Kamera neden alayım, kendimi ikna edemiyorum" diyen arkadaş soruyu sorduğu soracağına, konuyu açtığına açacağına pişman oldu

Aynen feci gaz aldım
  • konu güzel
  • Yılbaşının ertesi gün yaptığım kazanın videosunu paylaşmak istiyorum. Soğuk havada yazlık lastiklerin tutuşu kötüleşiyor. Dikkat etsem de kazayı yaptık. Kameram mini 0805. Bu konuyu açan Olgu beye teşekkürler.

Kamera artık bir aracın olmazsa olmazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aknasmub -- 10 Ocak 2016; 13:25:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Yılbaşının ertesi gün yaptığım kazanın videosunu paylaşmak istiyorum. Soğuk havada yazlık lastiklerin tutuşu kötüleşiyor. Dikkat etsem de kazayı yaptık. Kameram mini 0805. Bu konuyu açan Olgu beye teşekkürler.

Kamera artık bir aracın olmazsa olmazı.

Büyük geçmiş olsun cana gelmesin.

Unutmadan o accentin önündeki herifi mahkemeye vermek lazım. U dönüşü olmayan yerde dönmek için önü bomboş olduğu halde dönmek için yolun ortasında duruyor

Hızınızı GPS li kameranız sayesinde görüyorum ve 25 mxx 30 km hızla giderken nasılda durmuyor inanılmaz birşey ya Takip mesafeniz de iyi idi.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Saolun Olgu hocam. Ben de hala şaşırıyorum nasıl durmadı diye düşünüyorum. Cana geleceğine mala gelsin çok haklısınız.

Evet sorun en önde sinyalsiz dönüş yapan ve olaydan sonra hemen kaçan Fiat linea da.

Frene tam güç uygulamama, takip mesafemin iyi olmasına ve hızımın azami hız sınırları içinde olmasına rağmen sanırım hava sıcaklığının (0 santigrat dereceydi) etkisiyle yazlık lastiklerin azizliğine uğradık.

İzmir de kışlık lastik pek gerekli olmuyor fakat buradan herkese tavsiyem yazlık lastikler ile hava sıcaklığı 7 santigrat derecenin altına düştüğünde daha da dikkatli olsunlar.

Mini serisini hep sizin tavsiyelerinizle aldım bugüne kadar. İlk 0801 kullandım eski aracımda. Onu aracı satarken alıcı arkadaş rica etti arabayla verdim.

Sonra 0805 aldım gearbestten. Gps li. Mutlaka gps li alsın alacak olanlar. Hızı göstermesi bence en büyük artı.

Şimdi de mini 0826 yı düşünüyorum. Menzilimde o kamera var. Konunuzu da takip ediyorum. Çok hoş bir kamera. Bu kamera eskisin biraz onu almayı düşünüyorum.

İyi forumlar herkese.

• Müsaadenle bizde ekleyelim Olgu hocam.

Kavşağa bir selam verip düz gideyim diyen merso
    Kış günü dikkatli olmasak ortadan girecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

Müsaadenle bizde ekleyelim Olgu hocam.

Kavşağa bir selam verip düz gideyim diyen merso
    Kış günü dikkatli olmasak ortadan girecektim.

Walla iyi yırtmışsınız çok iyi bir örnek olmuş. Burada Adama çarpsanız arkadan vurdun diye sen suçlusun diye dayılanacak, tutanağa bana arkadan çarptı yazacak, asla hatasını kabul etmeyecekti.

Tamamen neden kamera gerekli durumu örneği

• Aynen öyle tutanağa yazsa "Sola döndüm sağ arkadan çarptı" şeklinde yazsa ben ağzımla kuş tutsam %100 bana yansıtırlar dı suç oranını.

Aslında dikkatli olamamım sebebi bir kaç dakika önce, çok kısa yanan yeşil ışıkta dobloya arkadan girecektim, Son anda farkettim ve kışlık lastiklerin faydasıyla durdum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Aynen öyle tutanağa yazsa "Sola döndüm sağ arkadan çarptı" şeklinde yazsa ben ağzımla kuş tutsam %100 bana yansıtırlar dı suç oranını.

Aslında dikkatli olamamım sebebi bir kaç dakika önce, çok kısa yanan yeşil ışıkta dobloya arkadan girecektim, Son anda farkettim ve kışlık lastiklerin faydasıyla durdum.

Hakikaten baya kızaklamış

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Aynen öyle tutanağa yazsa "Sola döndüm sağ arkadan çarptı" şeklinde yazsa ben ağzımla kuş tutsam %100 bana yansıtırlar dı suç oranını.

Hakikaten baya kızaklamış

Kornayı trafikte zorunlu kalmadıkça kullanmayı sevmem direk karşısındakine sövüyormuş gibi geliyor, karşı hemen tahrik oluyor korna sesine o şekilde bile kendimi kaybedip basmışım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam siz de maşallah kaza mıknatısı gibisiniz.

Kamera olayı bizim memlekette şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Hocam siz de maşallah kaza mıknatısı gibisiniz.

Kamera olayı bizim memlekette şart.

çoğunluk babam direksiyondayken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 11 Ocak 2016; 15:57:35 >
  • Çok güzel bir konu elinize sağlık. Önümüzdeki ay mevcut arabamı değiştirince araştırmalara başlayıp bende düzgün bir kamera alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Çok güzel bir konu elinize sağlık. Önümüzdeki ay mevcut arabamı değiştirince araştırmalara başlayıp bende düzgün bir kamera alacağım.

Rica ederim imzamdaki bir çok kamera inceleme konusunu ziyaret ederseniz bol bol bilgi aktardım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.