Şimdi Ara

Neden az oynanıyor konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: butidontcare

quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

Kassadin - Dereceli de first ban, asıl sorun bu kadar banlanan bir şampiyon neden normalde karşıma çıkmıyor
    Zac - Vi,Shyvana ve Kha ile birlikte unutulmaya yüz tutan bir başka şampiyon.

Vi,shy ve kha mı unutuldu?

quote:

Orijinalden alıntı: Kreas Lunaquas

quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Herkes kafasına takılan heronun neden az oynandığını sorsun,bilenler yazsın? Sıcak sıcak açılış benden; Veigar midde ki ap heroların %80'ini counterlıyorken neden bu kadar az tercih ediliyor?

Assassin-bruiser modasından dolayı.

Ben de Nocturne'ü merak ediyorum.

nocturne oynadım gayet viable

Vi , Kha ve Shyvana yüzünden unutuldu demek istiyor .

• nocturne gayet güzel şampiyon,dün beleş diye denedim,randuin ruh gömleği warmog donmuş balyoz ad veren orman itemi ve merkür botlarla bile müthiş damage çıkartıyordu canavar gibi atak hızı veriyor pasiften.
  • Sion neden az oynaniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Herkes kafasına takılan heronun neden az oynandığını sorsun,bilenler yazsın? Sıcak sıcak açılış benden; Veigar midde ki ap heroların %80'ini counterlıyorken neden bu kadar az tercih ediliyor?

Kimse oynamasini bilmiyor çünkü.şuana kadar 1 tane gang atarken q tutturan nocturne görmedim.Ben tasiyorum oyunlari noc la.son 7 mac hepsi win.

• quote:

Orijinalden alıntı: osminyum

quote:

quote:

Kimse oynamasini bilmiyor çünkü.şuana kadar 1 tane gang atarken q tutturan nocturne görmedim.Ben tasiyorum oyunlari noc la.son 7 mac hepsi win.

low eloda noc oynamayı bilen yok.
    ---------------------------------
    sizin oyunlarınıza gelen urgotlar oyun taşıyor benim takımıma gelen ilk item fh çıkıp bir de üstüne feedliyor.

• Her şeyi anlarimda zyra neden oynanmaz ki ? Hem mid de hem de support olarak çok iyi isler basariyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

Kassadin - Dereceli de first ban, asıl sorun bu kadar banlanan bir şampiyon neden normalde karşıma çıkmıyor
    Zac - Vi,Shyvana ve Kha ile birlikte unutulmaya yüz tutan bir başka şampiyon.

Pek tadı olmuyor normalde rakip premade değilse aşırı rahat taşınıyor oyun
  • Swain,udyr,diana,elise,cassiopeia,yorick

edit:Bronz 1'im
  • elise yazdi omg
    baslardan gragas yazmislar :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JJimi -- 29 Ocak 2014; 20:27:15 >
  • mobility yokçular başlamış mesaiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

Viktör.Tam TF için skilleri var.Ama nedenn?

lane icin skilleri yok çünkü

• hocam oyunun metası ve dengesizliği ile ilgili bir durum.

-veigar az oynanıyor çünkü tek atıyor ama kaçma skili yok;fizz gibi hem tek atan hemde çok kolay bir şekilde kaçabilen şampiyonlar varken alınmaması normal.

-bazı herolar bence tiplerinden dolayı oynanmıyor. sion ve urgot ta buna örnektir.

-bazıları ise gerçekten çok zayıf kaldığı için.hep bir champ ın op olduğundan bahsediyoruz ama oyunda ki seviye giderek yükseliyor ve bazı champlar buna cevap veremiyor.örneğin zilean;çok oynadığım bir herodur,skill seti op tur ama gel gör ki tam bir mana canavarı.1 tane mana itemi yetmiyor ve apc olmasına karşın tek komboda rakip adc yi aradan çıkaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.