bir türlü anlam veremiyorum Ben GeLDim vs falan aslında daha çok zaman harcanıyor yok shift'e bas çek elini yine yaz hangi duygularla yazılıyor öyle yazınca ellerine ne geçiyor bilmem katledilen türkçeyi es geçtim 'z' leri 's' yapan insanlara insan demek bile içimden gelmiyor sırf bu yüzden yakın arkadaşımla muhabbeti kestim dikkat edelim lütfen max payne 2 oynarken televizyondaki şeytani konuşmalarda harfler büyüklü küçüklüydü ama apaçiler yüzünden büyük küçük harf apaçi işi olarak kaldı TaMAm mı FoRmdAŞLaRM
quote:Orijinalden alıntı: nagod123 bir türlü anlam veremiyorum Ben GeLDim vs falan aslında daha çok zaman harcanıyor yok shift'e bas çek elini yine yaz hangi duygularla yazılıyor öyle yazınca ellerine ne geçiyor bilmem katledilen türkçeyi es geçtim 'z' leri 's' yapan insanlara insan demek bile içimden gelmiyor sırf bu yüzden yakın arkadaşımla muhabbeti kestim dikkat edelim lütfen max payne 2 oynarken televizyondaki şeytani konuşmalarda harfler büyüklü küçüklüydü ama apaçiler yüzünden büyük küçük harf apaçi işi olarak kaldı TaMAm mı FoRmdAŞLaRM TAmAm
ßéNdhé shiNir 0Luyh0ruM ßoyhLé yhaphaNLara not:bak bakalım bu yazıyla uğraşacak göz var mı bende.emo converter