Şimdi Ara

NEDEN BU KADAR SİNİRLİSİNİZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7050256/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_7051409/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_7049160/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_7050531/tm.htm

BU GÜN GELDİM FORUMA HATTA BİR DE SORUN YAŞADIM ŞİMDİ BU NICK'İ ALDIM. AMA SORUNU ÇÖZMEYE GEREK YOK YUKARIDA YAZILANLARDAN SONRA BİRDE BU BAŞLIKLARA BAKINCA İNANIN ŞOK OLDUM DİYEBİLİRİM. SANIRIM YANLIŞ FORUMA GİRMİŞİM. İYİ GÜNLER

• stres atmak için en serbest mekandır sanal alem
  • BU TERBİYESİZLİĞİ GEREKTİRMEZ."APTAL" TSHIRT YAZISI DİYE TOPIC AÇANLAR. GENEL EV AÇILSIN DİYENLER.. ÇOK KÖTÜ YA UMARIM BU FORUMA BUNLARI YAZANLAR TÜRKİYE'DE YAŞAMIYORDUR
  • quote:

Orjinalden alıntı: knockoff_

BU TERBİYESİZLİĞİ GEREKTİRMEZ."APTAL" TSHIRT YAZISI DİYE TOPIC AÇANLAR. GENEL EV AÇILSIN DİYENLER.. ÇOK KÖTÜ YA UMARIM BU FORUMA BUNLARI YAZANLAR TÜRKİYE'DE YAŞAMIYORDUR

Fake olduğunu bu kadar belli etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

BU TERBİYESİZLİĞİ GEREKTİRMEZ."APTAL" TSHIRT YAZISI DİYE TOPIC AÇANLAR. GENEL EV AÇILSIN DİYENLER.. ÇOK KÖTÜ YA UMARIM BU FORUMA BUNLARI YAZANLAR TÜRKİYE'DE YAŞAMIYORDUR

bakın hala devam ediyorsunuz. neyse. ben zaten kendi isteğim ile çıkıyorum forumdan. size başarılar
  • Double fake
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

bakın hala devam ediyorsunuz. neyse. ben zaten kendi isteğim ile çıkıyorum forumdan. size başarılar

engellenmekten sıkıldın heralde ki artık kendi isteğinle çıkıyosun. e bu da bi gelişme..öpüyoruz seni sana da başarılar bizi unutma

• quote:

size=4 bold NAŞ

• quote:

Orjinalden alıntı: knockoff

quote:

Orjinalden alıntı: sewdali

quote:

Orjinalden alıntı: thereasun

bu arada bişi sorcam
    sen feyk misin

Bir de soruyor musun ?
    Yada hesabı silinenlerden arkadaş

Siz yeni gelene sahte muamelesi mi yaparsınız hep? Keşke sorsaydınız nerden geldin diye. Google da birşey ararken buldum siteyi okumama izin vardı ama yazamıyordum. Bende üye oldum. Kötü birşey mi?

dikkat edersen sorum cok acik!
    sen feyk misin?

cevap vermemissin de

sırf merak icin soruyorum yanlis anlama emi?

• yaw zaman zaman bazı arkadaşlar burda artisklik yapıyor hiç olup olmadık kelimeler kullanıyor ve sonradan şahsen ben sinirlenip başlıyorum saydırmaya
  • quote:

Sen varsin ya baskasina ne gerek var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganza

quote:

Sen varsin ya baskasina ne gerek var?

katılıyorum sanki sen çok yararlı konular açıyosun da açanlara laf sölüyorsun sanane kardeşim sinirliysek...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.