Şimdi Ara

Neden CHP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbatu

birader belge istiyorsun belge sunuyoruz bu konudaki resmi arşiv, resmi belge ve atatürke tapanların o kadar sözlerin ve delileeri var ki sen iste ben yayınlıyayım başka ne diyeyim

Atatürke tapmışlarsa Atatürkün ne suçu var o mu demiş bana tapın diye.
  • quote:

birader belge istiyorsun belge sunuyoruz bu konudaki resmi arşiv, resmi belge ve atatürke tapanların o kadar sözlerin ve delileeri var ki sen iste ben yayınlıyayım başka ne diyeyim

Erdoğan'ı peygamber ilan edip doğduğu şehre mübarektir diyenler var bu ülkede hatırlatmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Babası

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=104020884

BU KONUYA CEVAP. BILE YAZAMIYORLAR. :)

Belge öyle değil böyle olur:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97883615&p=1

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97849595&p=1

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102991207&p=1#102991207

Kısacası konuyu açan genç arkadaşımız üniversite sınavına hazırlanan ve aklı fikri kız tavlamak olan ama iş siyasete gelince aslan kesilen bir insan evladı.

Şimdiden belirteyim: Hesabı iki arkadaş kullanıyoruz diyecek. Bu konudaki ve diğer konudaki mesaj tarzlarına bakarsak konularda yazan kişiler aynı.

Ayrıca; Donanımhaber forumlarında hesap açmak ücretsiz. Aynı hesabı iki kişi kullanmanıza gerek yok.

Belge belge diye ağlama. Ben senin ömrün kadar belge gördüm. Hiçbirinde Beyaz TV'de gösterilen dandik vtrler yoktu.

Konun kaldırılmış. Cevap vereyim dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mbatu M kullanıcısına yanıt
    Erdoğan tam ilah mı oluyor? Allah'ın vasıflarını üzerinde toplayan muhteşem lider dokunmak bile ibadet , Rize kutsal şehir vs bunlar benim laflarım değil
  • Yıl olmuş 2015 hala daha 60-70 yıl öncesinden gidip sebep gösteriyorlar Bonzai + kokain + eroin karıştırıp damardan mı veriyorsunuz kendinize anlamıyorum.
  • Bende CHP'ye oy vermeyeceğim.
    Neden mi?
    İşe yaramazlar.
    Zaten tayyip onlar sayesinde böyle yükseldi.
    tayyip 1999 yılında halkı kışkırtma ve ayırmaktan 10 ay hapis yedi ama 4ay yattı.
    Normalde milletvekili bile olamazken deniz baykal ve chp milletvekilleri ile yasa ortaya koyup tayyibi milletvekili yaptılar.
    Zaten sonra baykal başbakanlıktan istifa etti. Siirt'te oy yeniden sayıldı. Ama aynı zamanda siirt milletvekili istifa edip tayyip girdi ve kazandılar.
    Sonrada zaten başbakanlık seçimlerinde kazandı.
    Tabi amerika git-gel yaparak oldu bunlar. Dünyaca ünlü adamlarda kapalı kapılar ardında yapıldı. Zaten orada israil üstün hizmet ödülü almıştır.

Okumazsanız öğrenemezsiniz.
    "Taner Yıldız: Eğitim seviyesi arttıkça akp oyları azalıyor"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 22 Mart 2015; 15:45:49 >
  • Neden akp ye oy verilir?
    1- yolsuzluk, hırsızlık yaptıkları için
    2- türbanı siyasi simge haline getirip mahalle baskısı yarattıkları için
    3- cumhurbaşkanına halife, peygamber dedikleri için
    4- milliyetçiliği ayaklar altına aldığı için
    5- imam hatip okulları açıp 10-12 yaşında küçücük çocukların başını zorla örttürdüğü için
    6-doğu anadolu'yu pkk'ye verdiği için
    7-bizi dünyanın gazetecisi en çok hapiste olan ülkesi yaptığı için
    8- bütün komşularımızla düşman ettiği için
    9- bakara suresiyle dalga geçtiği için
    10-herhangi bir eleştiriyi cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla milleti içeri attığı, fişlediği için
    11-ülkede işsizlik had safhadayken altın kaplama bardaklarda ultra lüks saraylarında içecekler içtikleri için
    @mbatu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 22 Mart 2015; 15:53:30 >

• üniversiteyi bitireli yıllar oldu bu hesabıda 2005 ten beri kullanıyorum müncimlik yapacağına delillerin sağlamlığını araştır amacın gerçeği görmek veya görçeği aramak ise
    beyaz tv vtrlerinden değil kemalizme iman edenlerin hatıratı

1.fahretin altay hatıratı kendisi atatürke iman ettim diyen biri
    2.rıza nurun hatıratı atatürkün bir çok görev verdiği en yakınındaki adamlarından biri
    3.cemal granada nın hatıratı kendisi atatürkün uşağı
    4.resmi meclis arşivi
    5.resmi gazetede yayınlanmış arşiv

gelelim kemalizme: kemalizmin felsefesi bir fransız düşünürün sözü olan "halk için halka rağmen" sözüne dayanıyor musollini hitler ve kemalizmin felsefesi ortak yani
  • quote:

üniversiteyi bitireli yıllar oldu bu hesabıda 2005 ten beri kullanıyorum müncimlik yapacağına delillerin sağlamlığını araştır amacın gerçeği görmek veya görçeği aramak ise
    beyaz tv vtrlerinden değil kemalizme iman edenlerin hatıratı

1.fahretin altay hatıratı kendisi atatürke iman ettim diyen biri
    2.rıza nurun hatıratı atatürkün bir çok görev verdiği en yakınındaki adamlarından biri
    3.cemal granada nın hatıratı kendisi atatürkün uşağı
    4.resmi meclis arşivi
    5.resmi gazetede yayınlanmış arşiv

gelelim kemalizme: kemalizmin felsefesi bir fransız düşünürün sözü olan "halk için halka rağmen" sözüne dayanıyor musollini hitler ve kemalizmin felsefesi ortak yani

Sana yazmadım. Diğer arkadaşa yazdım. Neden üstüne alındığın konusunda bir fikrim yok. Henüz olduğun metni anlamaktan aciz iken nasıl oluyor da üniversite bitiriyorsun bu da kafalarda soru işareti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• belge sunuyoruz birader yarım ilahınız
  • Rakı-Balık kullanıcısına yanıt
    arkadaşım sende bize yakın dönemdeki hatta günümüzdeki chp lilerin söylediği ve yaptığı icratlardan delil iste o delileri sunalım sana
    Bende belge sunuyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyada anayasısında insan ismi geçen üç ülke
    1. kuzey kore
    2.iran
    3.türkiye

dünyada kanunla korunan tek adam kimdir? sorunun cevabı basit...
    Adnan Menderes çok sevdiği Atatürk'ü onurlandırmak adına böyle bir kanunu çıkarmıştır.Kendileri çok iyi arkadaştır Ayrıca Fransa'da buna benzer bir kanun vardır Napolyon için.Başka ülkeleri bilmiyorum sadece Fransa'yı TARİHİN ARKA ODASINDA duymuştum başında başka ülkeleri saydıysa kaçırmış olabilirim
  • adnan menderes atatürkün yerine milli şef ismet önünü geçmesin diye çıkardığı kanun yani bir tane var başımızda ikinciside çıkmasın diye çıkardığı kanun
    malum ismet inönü mustafa kemalin yerine geçmeye çalışmıştı
  • Chpli değilim ama hayatımda gördüğüm en saçma konulardan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa kemalin islam hakkındaki görüşü

https://www.youtube.com/watch?v=0hUX1eDMjPA buyur meşhur sözlerinden biri yani diyeceksin ki başka sözleride var kişiyi bağlayan sözü en son sözüdür.
  • quote:

mustafa kemalin islam hakkındaki görüşü

https://www.youtube.com/watch?v=0hUX1eDMjPA buyur meşhur sözlerinden biri yani diyeceksin ki başka sözleride var kişiyi bağlayan sözü en son sözüdür.

Diyelim ki müslüman değil.Sanane.
    Sen mi cennete cehenneme koyacaksın?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.