Şimdi Ara

Neden Çift İşlemci Takamıyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Takilmaz Olur Mu Hemde En Alakasi Takiliyor Server Yani. FX'in Server Versyonu Vardir Hatta Tek izlegi Masaustun'den Hem Daha Guclu Hemde Uyum Sagladi. Masaustu FX'ler Tek izlek'te Uyum Saglayamadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 11 Aralık 2015; 19:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD Opetron akarsan olur
  • Bilgisayar dendiği zaman malesef sadece donanımdan oluşmuyor. Bir de bunun yazılım tarafı var. 4 tane işlemci takabiliyor olsak, yazılımlar bunları kullanacak şekilde programlanmadıkları sürece ne anlamı var ki? Ki bunu da yapmak zor. Zor olduğunu şuradan anlayabilirsiniz, şu zamanda 12 thread e sahip bir işlemci alabilirsiniz. Ama yarın gider bir oyun alırsınız sadece tek veya 2 thread kullanır. Eğer kolay bir şey olsa adamlar bütün threadlere yayarlardı işlem yükünü.

Bunları geçtim her işi parçalara bölemezsiniz. Threadlere bölebileceğiniz işler var bölemeyeceğiniz işler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 11 Aralık 2015; 21:41:38 >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    OPTERON'larin Tek izlegi Guclu'dur Hele Cok izlek Cok Guclu Oldugu icin Onu Saymiyorum Ve Bulldozer'lerin Kod'lari Eksik Oldugu icin Tek izlegi Stabil ve Verimli Calismiyor Eger Kod'lar Tam Basilmis Olsaydi Tek izlek Performansi Stabil ve Verimli Calisirdi. Hele OPTERON'larda Tek izlek Performansi Cok Guclu Calisirdi. Cunku Cogu Yazilimci intel'den Yana Olduk'lari icin Cok Kod Basiyorlar AMD'den Yana Olmadik'lari icin Hic Kod Basmiyor'lar ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 11 Aralık 2015; 22:54:10 >
  • Sertan-57 S kullanıcısına yanıt
    Opteron'un tek çekirdek performansı iyi değil ki, tek çekirdek performansı düşük, ama çok çekirdeği olduğu için render işlemlerinde kullanılıyor Tek çekirdek performansı iyi olsa amd fx serisi yerine opteron satardı oyun için. (Opteron 1216 kullanmışlığım var)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilerleyen teknoloji ile oyun için de çift işlemci olayı gelebilir bence, yani baya ilersi için.. tek işlemci yetmeyince artık oyun içinde çift işlemci yapıcaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

Direk 120fps....
     Neden Çift İşlemci Takamıyoruz?

Bu anakart değil, BabaKart bence

• server anakart birde xeon işlemciler alabilirsin bütçe var ise
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Bana OPTERON'larin Tek izlegi'nin Guclu Oldugunu Soyledi'ler Ve Youtube'de Video'lari izledim High Performance OPTERON Diye Baslik'lara Rastladim .

• 32 slotlu ram
    ve 4xeon işlemci destekleyen anakartlar var
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.