Şimdi Ara

neden çok utangacım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalabalık bir ortamda akrabalarımın yanında sokakta hatta okulda bile çok utangacım ve çekingenim herkes bana bakıyo gibi hissediyorum doğru düzgün bişey beceremiyorum utangaçlığımdan karşı cinsle konuşmakta zorluk çekiyorum vs vs lütfen bana ne yapmam gerektiğini söylermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unkown_guest -- 25 Ekim 2014; 23:54:10 >

• Hayîr hewal.
    Qe$ka soylabîlsadîm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapı değişen değişir.Değişemeyen benim gibi sürünür

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Yapı değişen değişir.Değişemeyen benim gibi sürünür
    Niye süründün ne oldu ki?
  • unkown_guest U kullanıcısına yanıt
    Boşver dostum

• TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Ama incir reçelşi nin söylediği doğru geliyo bi anda değişemem ki offf kafam çok karışık
    Doğru insan bir anda değişemez ama yavaş yavaş uğraşarak değişebilir eski günlere dönmeden

Karakter değişmez ona katılıyorum ama bu utangaçlığı vs üzerinden atabilirsin %100 senin elinde ama ne kadar istediğinle orantılı.İstersen pmden yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Geleceğimden endişeleniyorum mesala şuan sevdiğim bi kız var daha onunla henüz hiç konuşmadık (konuşmayada cesaretim yok zaten) ama bu işin olmayacağını düşünüyorum kafamda başlamadan bitti olay :( ilerde de evlenemessem falan diye düşünüyorum
  • Abi yapı meselesinden çok bence kişisel gelişimle alakalı. Bende aşırı çekingen biriydim. Bir gün yeter lan dedim falan her neyse gittim hoşlandığım kıza ben senden hoşlanıyorum falan dedim işte bana sövdü falan bu hayır dedi yani bende buna sövdüm dahada kimseden çekinmem

Edit: kişisel gelişimle alakalı değil galiba bi düşündümde başka şeylerle de alakalı olabilir hmm ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhanruxs -- 26 Ekim 2014; 23:35:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn0654

Karakter değişmez ona katılıyorum ama bu utangaçlığı vs üzerinden atabilirsin %100 senin elinde ama ne kadar istediğinle orantılı.İstersen pmden yardımcı olmaya çalışırım.
    Tabiki utangaçlığı atmak istiyorum zaten artık değişmek istediğim için buraya da konu açtım canıma tak etti
  • talhanruxs kullanıcısına yanıt
    Ama abi benim daha doğru düzgün sevgilim olmadı bile bi oldu gibi oldu neyse bende senin yaptığın gibi yapmak çok isterdim tabi kıza sövmek dışında
    Ben 3 yıl söylemedim belki konumu görmüştürsün. Sonunda söyledim filan ama karışıktı işler bende evlenemem gibi geliyor

Benimkide (nerden seninki oluyo) sınıfa 1 hafta önce geldi daha tanımaya çalışıyorum uzaktan ama onunla muhabbet edecek hiç cesaretim yok offf
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89256328&p=7#89256328

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Yapı değişen değişir.Değişemeyen benim gibi sürünür

Bir söz vardır,insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.Bizim bütün karakter özelliklerimiz gösterilen ilgiye göre bebeklik döneminde oluşuyor.Sonradan kimse değişemez.Biz hayatımız boyunca sürüneceğiz ama tabi karşımıza bizi böyle kabul eden dost&sevgili çıkarsa durumlar değişir.Gerçi böyle bir şeyin olması çok zor..

Kaynak?

• Bunu okuyunca aklıma bir şey geldi Benim bir arkadaş vardı ama kız cinsiyeti çok konuşkan çok aktif çok eğlenceli bir kız sohbet ediyorduk bir gün orta okula kadar çok utangaç çekingen sınıfta kimseyle konuşamayan biri bir şey diyecek diye sürekli diken üstünde olan hatta kardeşinden bile dayak yiyen biri olduğunu söyledi ve şimdi aklıma gelmiyor daha neler neler inanamadım çünkü şimdi 23 yaşında ve anlattıklarıyla hiç alakası yok daha sonra bu merdivenden düşüyor beyin kanaması geçiriyor ve o günden sonra ben böyleyim dedi Bir den açılmış çevresinde ki herkes ona beyin ameliyatlarında böyle bir olayın olabileceğini ve karakter değişikliği olabildiğini söylüyor tabii herkes ondaki değişimin farkında kız misafirlikte açken bile sofraya oturmaya utanırmış ameliyattan sonra kendi yemek istiyormuş

bunları tabi küçükken yaşamış ortaokuldayken şimdi bana diyor ki aslında diyor ameliyattan değişmedi beni karakterim ameliyattan sonra çevremdekilerin bana bakış açısı değişti daha çok ilgi daha çok önemseme sürekli konuşma sürekli aktivite onlar beni benden aldı
    Bence çevrendekilerin senin böyle olmanda büyük etkisi olabilir önce arkadaş ortamını değiştir sonra sen değiş ailene yansır zaten zamanla yeni çevre yeni insanlar yeni sen

• utangaçsan diger insanlar gibi normal olma ihtimalin çok düşük biz utangaçlar yalnız doğduk yalnız ölücez be kardeşim .
  • Konuşurken, konuştuğun kişinin gözlerinin içine bakmayı dene. Bunu her zaman yaparsan,
    karşında ki kişiye samimi gelir ve seni sever. Bak bu dedğimi dene farkı göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 27 Ekim 2014; 22:55:58 >
  • sshyzhe kullanıcısına yanıt
    Ateşe körük
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.