sen nerden türedin birader, noldu 3-5 gün eski olmayan üyelerin Futbol bölümüne mesaj atamamasına.
feykten geçilmiyor ortalık yaaa.
Arkadaşım sence forumun yeni üye almamasımı lazım artık? ilk bir kaç saat msj atamadım forumda hiçbir topiğe ama sonradan açıldı. Adminin de haberi var.
sen bu foruma ilk üye olduğunda mesaj sayın direk 100 olarakmı başladın? sapla samanı birbirinden ayırın lütfen.
hangi msj ım gözüne battı da feyk demeyi uygun gördün merak ediyorum?
İmza kurallarını falan çabuk öğrenmişsin. Ondan olsa gerek.
ilk mesajıma bakarsan bu forumun müptelası olan bir arkadaşımın tavsiyesiyle bende üye olduğumu söylediğimi görürsün. imzamdada resim eklememde de onun yardımı oldu.Bunu düşünemedin mi?
bu demek oluyorki mesajımı okumadan yorum yapmışsın.bilmeden konuştuğun için bi özür borçlusun bana
gçelim bu işleri artık. Leverkusen perşembe günü GS maçına çıkıp cumartesi lig macı oynadı, hem de schalke ile. üstelik kazandı da. büyük takımsanız bu durumlar alışık olmanız lazım. yoksa rekabette geri kalırsınız.
SARI-LACİVERT Er
quote:
Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
SARI-LACİVERT Er
SARI-LACİVERT Yarbay
memid : 249099
ulusoy istifa zihniyetiniz devam ediyor kusura bakmayın (sözüm hakedene)
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
Arkadaşım maç neden pazar değil de cumartesi dedim, bir başka arkadaş da çıkıp çünkü ŞL maçımız salı günü dedi.Ben de tamam dedim. Bunun neresinde 'ulusoy istifa zihniyeti' var?
sen fazla naziksin dostum yırtık olmak lazım tepene çıkarlar sonra
quote:
Orjinalden alıntı: mosfettt
sen fazla naziksin dostum yırtık olmak lazım tepene çıkarlar sonra
Haklısın galiba.lafı atıp kaçıyolar.Adam akıllı cvp lar veriyorum ama sanırım işlerine gelmedi diye cvp bile vermiyolar. iki gündür şunu anladımki kimseye dert anlatmaya çalışmıycaksın,umursamıycaksın. kim nasıl istiyosa öyle algılasın.
saol sende uyandırdığın için
quote:
Orjinalden alıntı: SARI-LACİVERT
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
Arkadaşım maç neden pazar değil de cumartesi dedim, bir başka arkadaş da çıkıp çünkü ŞL maçımız salı günü dedi.Ben de tamam dedim. Bunun neresinde 'ulusoy istifa zihniyeti' var?
alınma sakın, senin iyi niyetli olduğun belli, sadece art niyetlilere laf söylüyorum, artık kim üzerine alınırsa..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme