bu soruyu rüzgara sor. neden şahan atv'deki ccaaaannnııımmmmm programını bırakıp, ntv'de gece programına başladı.
quote:Orjinalden alıntı: H2O para para para dır herhal neden magnumdan bana bedava çıkmıo sırra göre yoğunlaşmak istediklerin çıkarmış ortaya. sen eva longoria'ya yoğunlaşma abi, bedavaya yoğunlaş neden oks'de bu kadar sorun çıktı ki şimdi
cbaris seni tanıyormuyum abi yada sen beni nerden tanıon bu ösym oldukça daha neler çıkar neler neden evde yanlız kalınca içim kötü oluyo ah şu sınavım olmasa herkes dışarda ya
quote:Orjinalden alıntı: H2O cbaris seni tanıyormuyum abi yada sen beni nerden tanıon bu ösym oldukça daha neler çıkar neler neden evde yanlız kalınca içim kötü oluyo ah şu sınavım olmasa herkes dışarda ya farklı şeyler düşünsen, herşey değişecek aslında. neden yağmur yağınca deniz sıcak olur not: abi tanışmıyoruz.
sanırım gökten inen yagmur damlaları aşşagı inerken sürtünmeden ısınıolar ne sıktım bea neden bu gun kalbim sızladı
çünkü bilmek istio sanırım göz yüzeyini temizlemek ve nemli tutmak için neden insanlar bu kadar kolay insanı kırar
sayfanın çocukluğuna inmek lazım neden radyospor'daki spiker sürekli olarak " anamla, kardeşimle " maça gitmek istiyorum artık, diyor?