sen nie bu zawallıya 2 kuruş wermiorsunn(yazık deil mi))
aaa forum ne hale gelmiş
2 kuruş yok ondan olabilirmi
neden minikfare bu kadar üzgün
hayır mickey fare mini fare yi elim den çaldı ühüüü (para için)
nie bu mini beni mickey ye tercih etti tüyo werin yaww
olayı anlamadım anlasam sana tuyo verirdim ama yukarıda sen kendine bi tuyo vermişssin para için demişsin
neden uyumuyoruz
uykumuz kaçtıı
niçin tawuklar tawuktur
yumurtadan çıktıkları için
niçin civcivler sarıdır
çünkü sarı onalrı şeker yapıor düşün şeker olmasalrdı hepsini ezerdik
ben neden 7 gün 24 saat disney channel ı izlemek zorundayım
Çünkü hala çocuksun.
Neden hala çocuksun.
ne bileyimm
nedn insanlar geğirince utanmaz da gaz yapınca utanır(sonuçta ikiside vücüttaki gazı dışarı atma tekniği)
e biri agzın ile digeri d..ün ile sen ikincisini herkese gösterebilion mu ama birincisini herkese gösterion gibi düşünsem
neden kızlar biz erkekleri üzmek için herşeyi yapar sonrada bilmem yaptım derler ve neden baskalarının sözü ile haraket ederler
bilmem galiba biraz saf olduqları içindr(bende saçma buluorm)
neden erkekler hem suçlu hem güçlü olduqları halde zavallı gibi dawranırlar
asla öyle davranmazlar yada davranıyorlarsa bi çıkarları vardır hayır kendimden biliyorum ve erkek suçlu olmaz ynalız ve yanlız güçlüdür.
ama bi söz varkiiii
kadının fendi erkegi yendi sanırım böle idi
neden bu kadınlar erkekleri deli edecek bi konu mutlaka bulurlar
böyle bi hazine yada kaynakları mı var kitap gibi açıp bakıyorlar yada burçlar gibi gazatede yazıoda biz mi göremioz
doğuştan yeteneq gerektiriorr
erkeklere nie ağlamaz diolar ben küçükken erkeklerin birine hafifçe çarpsan ühüü die ağlamaya başlıolardı ama kıslar düşünce 2 saat gülüodukk nedir bu mantıq H2O abibeyamca
mantık erkeklerin sert ve lider olmasından kaynaklanıyor snaırım eger lider aglarsa digerleri ona güvenmeyecekdir sanırım sorun bu düşünün krallardan biri savaşı kaybediyor ve aglamaya başlıyor gitmez mi kellesi
adamalar kardeşlerini vurduruyo bea
ve erkekler aglamaz kısmına ben geçen aya akadar inanıyordum hayatımda bi kere duygu patlaması yaşadım ve agladım sanırım
yani erkeklerde aglar
abi ama bey amca degil
neden erkekler bu kadar sertken kızlara dokunmadan bile aglayabiliyorlar
h2o neden hep ağlıyor
birincisi hep aglamıyorum son zamanlarda içim kötü ikincisi önce çünkü diye bi cümle kurman lazım