Şimdi Ara

Neden DEHLENDİM YETER SSLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KIZ 10/10 VE KONUŞURKEN İLGİLİYDİ UZUN UZUN YAZIYOR SORU SORUYORDU FOTO DA ATIYORDU. NUMARASINI DA ALMIŞTIM, ŞEHİRDIŞINDA YAŞIYOR. İKİ BULUŞMA TEKLİFİMİ DE DEHLEDİ. YALVARIRIM BANA YARDIM EDİN BEN BEŞ PARA ETMEZ AŞAĞILIK ZAVALLI YIKIK BİTİK TİPSİZ VASAT BİR İTİN TEKİYİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BU KIZ O KADAR GÜZEL Kİ

• FOTOĞRAFLARI İÇİMİ AÇIYORDU O KADAR GÜZEL Kİ. ÇOK TATLI GÜZEL BU KIZ BENİ DEHLEDİ. BEN BEŞ PARA ETMEZ İTİN TEKİYİM. TEK MEMNUN OLDUĞUM ŞEY MAAŞIM VE BENCHİM. BUNLAR YETERLİ GELMİYOR, İTİN TEKİYİM VASATIM TİPSİZİM ÇİRKİNİM

• FORUMDAKİ YIKIKLAR BİLE FARKLI KARILARLA TAKILIYO HABİRE.

• Yalvarırım buna yardım edin

• Neden DEHLENDİM YETER SSLİ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fikrin değişirse yazarsın yok işin biterse haber edersin tarzında söz gruplarıyla bı s1k olmaz haberin olsun.Tamamdır yazıp sonuna da eyv yazıp bı nevi sktri sen çekmiş gibi olacaksın.Bu şekilfe belkii bir ihtimalll

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biraz kilo almışım ya ssli
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden DEHLENDİM YETER SSLİ

• ''Fikrin değişirse yazarsın'' demek yedek olduğunu kabul etmektir. Lütfen kızdan alacağın ilk olumsuz cevaptan sonra ''Tamam.'' ''Ok.'' gibi şeyler yazın ve o kıza bir daha o yazmadan yazmayın. Kız yazdığında ise kısa cevaplar verin bırakın sohbeti o açsın siz değil. Hadi bay.

• Hep aynı hatayı yapıyorsun : Fikrin değişirse yazarsın

• Meali: Yedek kalmaktan memnunum. Benim senden başka seçeneğim yok. Kaybetmekten korkacağın birisi değilim

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Aynı anda birkaç kıza daha yürüyorum zaten lol. Sadece kızın ilgisinin yetersiz olduğunu anladım ve darlamanın manası olmadığını.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OptikForm kullanıcısına yanıt
    işte bu hep kullandığım yöntemdir kız beni dehleyecek gibi hissettigim an soğuk yapmayı önceden ben baslatiyorum direkt iyi , ok , tamam vs gibi şeyler yaziyom kız kendine yediremiyor tabi noldu neden böyle kısa kestin vs diye yazmaya basliyor bana ona tek seçeneğin o olmadığını ve bir sürü kızla daha konuştuğumu hissettiriyorum kızlar genelde bunu yediremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 16 Nisan 2023; 12:14:58 >
  • İşte sen busun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hav hav

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.