Şimdi Ara

NEDEN DİĞER CAMLARA REZİSTAN YAPILMIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada coşkun gitmiyor belki ama ön camda rezistans var bende
  • yeni connectim ön cam rezistanslı çok memnunum

ama focustayken cıldırıyorum
  • Range Vogue yeni kasalarında ön cam komple her yeri ile rezistanslı kenarları değil hemde komple heryerinden geçiyor,

Yan camlara bakmadım dikkatli ama yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

onu bilmemde rezistans hayvan gibi akım çekiyor, arkadakini bile açmıyorum ben. kalörifer içeriyi biraz ısıttı mı geçiyor zaten camdaki buz vs. ön cama birkaç bez darbesi, sonra yola devam

• coşkun ? (adın bu heralde) biryerden bi acın var sanırım ama kusura bakma hatırlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent--

27 Aralık 2009 ?

Ben kaçırmışım muhabbeti Onur

Bu coşkun faceten bana saldırıyo senin araba gitmiyo diye

Bir şey kaçırmadın, bu akşam forumda ol yeterli.

• Leventcim benim de ön camımın kenarlarında rezistans var.

Suicide, adını bilmiyorum ama sana karşı bir garezim yok emin olabilirsin. Ama garip kişiliğin ilgimi çekiyor. Senin gibi adamlardan fazla kalmadı.
  • Benim ön camın tamamnında var rezistans şeker, en baba buzun gitmesi 1-2 dk.
  • şu ön camımı bir kez daha patlatsınlar rezistanslı olana geçiş yapacağım.

Resmen dolmuşçu gibiyim azıcık yagmur yagsa önümü göremiyorum, elde pembe bez sil babam sil.

Yarayan kanam buymuş şu an anladım
  • Rezistansı genelde açmamaya özen gösteriyorum. Eski nesil bir motora sahip olduğu için parkları bile yakmam rölantiyi düşürüyor. Rezistans hiç sormayın, stop edecek sanıyorum.
  • o zaman şunuda sorabiliriz; neden arkada sis lambası varda önde standart sunulmuyor? esp gibi güvenlik sistemi niye standart değil? örnekler çoğaltılabilir... ön camda resistans olayı yeni yeni arabalarda türemedeye başladı o da üst modellerde, demekki lüks sayılıyor,üreticiler herşeyi birkerede standart yapsa hem alt/üst donanım farkı kalmayacak hem maliyet artacak. her donanım zamanla standart hale geliyor.
  • On cam ıcın bende bez yontemıne saldırıyorum bazen. Yan camlarda zaten buhar yaparsa ac kapa yapıyorum. Arada arka cam rezıstansını acıorum kebap
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.