Bu arada coşkun gitmiyor belki ama ön camda rezistans var bende
yeni connectim ön cam rezistanslı çok memnunum
ama focustayken cıldırıyorum
Range Vogue yeni kasalarında ön cam komple her yeri ile rezistanslı kenarları değil hemde komple heryerinden geçiyor,
Yan camlara bakmadım dikkatli ama yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: suicide
onu bilmemde rezistans hayvan gibi akım çekiyor, arkadakini bile açmıyorum ben. kalörifer içeriyi biraz ısıttı mı geçiyor zaten camdaki buz vs. ön cama birkaç bez darbesi, sonra yola devam
coşkun ? (adın bu heralde) biryerden bi acın var sanırım ama kusura bakma hatırlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: levent--
27 Aralık 2009 ?
Ben kaçırmışım muhabbeti Onur
Bu coşkun faceten bana saldırıyo senin araba gitmiyo diye
Bir şey kaçırmadın, bu akşam forumda ol yeterli.
Leventcim benim de ön camımın kenarlarında rezistans var.
Suicide, adını bilmiyorum ama sana karşı bir garezim yok emin olabilirsin. Ama garip kişiliğin ilgimi çekiyor. Senin gibi adamlardan fazla kalmadı.
Benim ön camın tamamnında var rezistans şeker, en baba buzun gitmesi 1-2 dk.
şu ön camımı bir kez daha patlatsınlar rezistanslı olana geçiş yapacağım.
Resmen dolmuşçu gibiyim azıcık yagmur yagsa önümü göremiyorum, elde pembe bez sil babam sil.
Yarayan kanam buymuş şu an anladım
Rezistansı genelde açmamaya özen gösteriyorum. Eski nesil bir motora sahip olduğu için parkları bile yakmam rölantiyi düşürüyor. Rezistans hiç sormayın, stop edecek sanıyorum.
o zaman şunuda sorabiliriz; neden arkada sis lambası varda önde standart sunulmuyor? esp gibi güvenlik sistemi niye standart değil? örnekler çoğaltılabilir... ön camda resistans olayı yeni yeni arabalarda türemedeye başladı o da üst modellerde, demekki lüks sayılıyor,üreticiler herşeyi birkerede standart yapsa hem alt/üst donanım farkı kalmayacak hem maliyet artacak. her donanım zamanla standart hale geliyor.
On cam ıcın bende bez yontemıne saldırıyorum bazen. Yan camlarda zaten buhar yaparsa ac kapa yapıyorum. Arada arka cam rezıstansını acıorum kebap
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme