Şimdi Ara

Neden eski tat tuz yok? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ara sıra bakıyorum foruma fakat haraketlilik olmayınca benimde mesaj atasım kalmıyor.Ama ben burdayım yani bi yere gittiğim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 7 Mayıs 2011; 19:12:12 >
  • neden tat tuz yok onu bilmem de oyun diyince herkes neden direk dmo yu anlıo.Masters oyun değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucides

mert senden öncede vardı umut. eski toprak o
    @mert. shinegreymon sandm agu x diyince rokieyi kastediyorsan doğrudur ama renamonun falanda f3leri all sadece tfulu digilerin değil.

ben değilim tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

mert senden öncede vardı umut. eski toprak o
    @mert. shinegreymon sandm agu x diyince rokieyi kastediyorsan doğrudur ama renamonun falanda f3leri all sadece tfulu digilerin değil.

ben değilim tabi

• Hmm. :D Eski Ahmetrkaya olmalısın galiba Transformice'den. :D
  • değerli dostlar ben ozan ferhat oyundaki adım ahura size bir uyarmak uyarmak istiyorum bu qqahmetqq şimdiki yeni nikiyle lucides bir hırsızdır ona inananlar uyarım olsun hesap şifre gibi ne olursa olsun paylaşmayınız onunla sana naptı diye sorucak olursanız +7 crest ve egglerimi ve para çalmıştır hem digimon battle de hemde digimon masters de onun sonu yakındır zaten merak etmeyin ben sadece size uyarı verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanielBlade

değerli dostlar ben ozan ferhat oyundaki adım ahura size bir uyarmak uyarmak istiyorum bu qqahmetqq şimdiki yeni nikiyle lucides bir hırsızdır ona inananlar uyarım olsun hesap şifre gibi ne olursa olsun paylaşmayınız onunla sana naptı diye sorucak olursanız +7 crest ve egglerimi ve para çalmıştır hem digimon battle de hemde digimon masters de onun sonu yakındır zaten merak etmeyin ben sadece size uyarı verdim

hayatında 1 kez olsun doğruyu söylemeyi dene olurmu?
    sen bana o ihaneti yapmasaydın bende sana bunu yapmazdım ayrıca ben sadece aracıyım. aldıklarımız +5honesty bide +5 takılar gel vereyim geriye sorun değil

• Ah eski günler.
  • Bana eskiden bahsetmeyin.
  • la bende herşeyden fazlaca olduğundan girmiom artık baydı arada giriomda sallamış önüne gelen
    1. we cashle iş bitmiyor wecash almadanda çok rahat kasarsın
    2. cresti drop toplayarak zor yaparsın ortalama bi char ve 3 99 lvlin olsun git boss kes.+10 crest öyle yapılır
    3. oyun güzelde yapacak bişey kalmıyor ben ve en az 20 tane arkadaşım 15 tane her türlü digiyi alıp o kadar lvl ve item kastıktan sora bide wc item block gelince çok bi ticaret filan kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

la bende herşeyden fazlaca olduğundan girmiom artık baydı arada giriomda sallamış önüne gelen
    2. cresti drop toplayarak zor yaparsın ortalama bi char ve 3 99 lvlin olsun git boss kes.+10 crest öyle yapılır
    3. oyun güzelde yapacak bişey kalmıyor ben ve en az 20 tane arkadaşım 15 tane her türlü digiyi alıp o kadar lvl ve item kastıktan sora bide wc item block gelince çok bi ticaret filan kalmadı

Hacı doğru söylüyosun digimon masterse yeni maplar yeni digimonlar gelmiş aklın hayalin durur beelzemon blast mode motoru bile var lan sürüyosun falan digimonun üstüne binip uçuyosun forumdan 4-5 kişi gelse varya direk başlarım ayrıca yeni mapler geldi silkroaddaki maplar gibi şatoya falan giriyon o.O

• globali çikmadiği sürece oyun fos öle patchle bilmem neyle oyunun tadı kalmaz.Sen farklı oyunlarla takıl elbet çıkacak dmoda Wemade onuda aldı en iyi nasıl satarım diye uğraşıyor
  • Selam arkadaşlar ben Majira'da oynuyorum.

Şuan 91 BM, 64 Alpha , 61 AguX , 75 Shokkou, 46 Hawk ve 26 level Wormmon var.

Crest olarak +5 CoC, +6 COLove ve +3 Honesty, egg olarakda +5 DOM ve 2 +4 DOF var.

+8 CoC filan yapmak istiyorum ama drop toplayıp yapmak resmen amele işi

Şimdi ben alpha ,BM ve agux'i +95 yapsam yukarıda belirttiğim crest ve egglerle ve basit attack kartlarıyla (Atak Plugin N, Boster Chip ve Small Spear) Majira , Mihira kesebilir miyim?

Alpha, BM, AguX solo boss kesmek için iyi bir party mi?Ve bu majira mihiradan bolbol coc,coh ,miracle, sincerity düşüyormu ?Yani 5 Majiradan bi crest düşüyorsa hiç uğraşılmaz

Ghost abi eğer onayı verirsen hemen 2 aylık aura ve D'ark depolıycam ve exp kasmaya başlıcam.3 95 haziran sonuna kadar yaparım kalan 2 ayda da full majira,mihira tabi onayı alırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: CaLiG0ula

Selam arkadaşlar ben Majira'da oynuyorum.

Crest olarak +5 CoC, +6 COLove ve +3 Honesty, egg olarakda +5 DOM ve 2 +4 DOF var.

Şimdi ben alpha ,BM ve agux'i +95 yapsam yukarıda belirttiğim crest ve egglerle ve basit attack kartlarıyla (Atak Plugin N, Boster Chip ve Small Spear) Majira , Mihira kesebilir miyim?

Alpha, BM, AguX solo boss kesmek için iyi bir party mi?Ve bu majira mihiradan bolbol coc,coh ,miracle, sincerity düşüyormu ?Yani 5 Majiradan bi crest düşüyorsa hiç uğraşılmaz

Ghost abi eğer onayı verirsen hemen 2 aylık aura ve D'ark depolıycam ve exp kasmaya başlıcam.3 95 haziran sonuna kadar yaparım kalan 2 ayda da full majira,mihira tabi onayı alırsam

hacı sen ne diyon ya şu anki haliyle bile rahat kesersin yeterki aura olsun oyunu hiç kavrayamamışsın hatta buff olduğu zaman 91lik BM ile tek digiyle ile kesersin. 4500 mi ne canı var mihiranın

• quote:

quote:

hacı sen ne diyon ya şu anki haliyle bile rahat kesersin yeterki aura olsun oyunu hiç kavrayamamışsın hatta buff olduğu zaman 91lik BM ile tek digiyle ile kesersin. 4500 mi ne canı var mihiranın

Malesef kesemiyorum işte
    +5 CoC, +6 Colove, +3 CoH ile 1260 Att, 1k küsür Hp oluyor.
    Booster Chip , Plugin N , Small Spear ile ancak 260 vuruyorum (traitsiz).

aslında %100lük %120lik atak kartları var 30-40 tane ama harcamak istemiyorum onlarıda :S

• Usta zaten diginin pek oyunu yok online olarak pek büyütecekleri sanmıyorum bu arada gosp naber :D görüşemiyoruz baya oldu...neyse bende haziranın 4 dünde sınav var ondan sonra girersem girerim ama dediğim gibi pek umut yok bu oyunlarda geçen yaz DMO indirmiştim güzel oyundu korece sökmeye başlamıştım yavaş yavaş sonra laptopa format hop... yeniden bi daha kim indirir ama dediğim gibi belki girerim :D Ha bide gosp benim agux 78 oldu la :D
  • quote:

quote:

quote:

Malesef kesemiyorum işte
    +5 CoC, +6 Colove, +3 CoH ile 1260 Att, 1k küsür Hp oluyor.
    Booster Chip , Plugin N , Small Spear ile ancak 260 vuruyorum (traitsiz).

aslında %100lük %120lik atak kartları var 30-40 tane ama harcamak istemiyorum onlarıda :S

Kesmeyi bilmiyosun demekki

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bana eskiden bahsetmeyin.

Burak benim barış hala giriyo musun hacı buralara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

la bende herşeyden fazlaca olduğundan girmiom artık baydı arada giriomda sallamış önüne gelen

Hacı doğru söylüyosun digimon masterse yeni maplar yeni digimonlar gelmiş aklın hayalin durur beelzemon blast mode motoru bile var lan sürüyosun falan digimonun üstüne binip uçuyosun forumdan 4-5 kişi gelse varya direk başlarım ayrıca yeni mapler geldi silkroaddaki maplar gibi şatoya falan giriyon o.O

ahmet su Belzenin motorlu seklinin ss sini yada videosunu koysana bi

• al senin için bol ss

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.