Şimdi Ara

Neden everest rampage serisi ALINMAZ !! ( almayın aldırtmayın ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
8.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mehterann

biri milyon takipçili (kozmik..) youtube trollerine inanıp kulaklık aldım.
    aynı kulaklık dünyanın başka ülkelerinde, çinde birkaç marka ile sadece adı değiştirilip satılıyormuş, bize sattıkları paraya göre çok daha ucuza.
    yani çin yan sanayisi uyduruk malı bi ton paraya bize
    everest, rampage gibi uyduruk firmalar ucuz çin ürünlerine çinde markalarını yapıştıttırıp bize satıyor.
    ucuz diye bunların 6-7 tuşlu oyuncu mouse ' larından da almıştım, kırıldıkça herhalde benim hatam dedim 2 ayda toplam 3 mouse aldım. o parayla şimdi kullandığım taş gibi logitech G300S alırdım, çöpe giden paralar.
    para kolay kazanılmıyor, çöp satıcıları
    Farketmez hepsi çinde üretiliyor.Corsair, Logitech, razer ne varsa çinde.
    O senin bahsettiğin logitech klavye ve mouse larda bir sürü sorun var swithcleri bozuluyor.Kaliteyi marka isminde aramayın.Alacağınız ürünü araştırıp alın en doğrusu o olur.Bütün ünlü markalar da problemler var.Forumlarda kısa bir bakın, klavye mouse bölümlerine zaten görürsünüz.

Bende rampage r90 Orion Red var ve şuanda benim için 1000 liralık klavye kadar kaliteli bir klavye.Her markanın ucuz versiyonlu ürünleri oluyor.Gider düşük seviye modelleri alırsanız tabi ki kalite beklemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Steelo

Farketmez hepsi çinde üretiliyor.Corsair, Logitech, razer ne varsa çinde.
    O senin bahsettiğin logitech klavye ve mouse larda bir sürü sorun var swithcleri bozuluyor.Kaliteyi marka isminde aramayın.Alacağınız ürünü araştırıp alın en doğrusu o olur.Bütün ünlü markalar da problemler var.Forumlarda kısa bir bakın, klavye mouse bölümlerine zaten görürsünüz.

Bende rampage r90 Orion Red var ve şuanda benim için 1000 liralık klavye kadar kaliteli bir klavye.Her markanın ucuz versiyonlu ürünleri oluyor.Gider düşük seviye modelleri alırsanız tabi ki kalite beklemeyin.

Alıntıları Göster
    Hocam bende Orion ile CoolerMaster Ck350 arasinda kaldim. Ck 350 daha elit duruyor ama bir miktar fiyat farkida var. Merak ettigim Orionun ust kaplamasi plastikmi alüminyum mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pegasustoni

Hocam bende Orion ile CoolerMaster Ck350 arasinda kaldim. Ck 350 daha elit duruyor ama bir miktar fiyat farkida var. Merak ettigim Orionun ust kaplamasi plastikmi alüminyum mu?

Alıntıları Göster
    Aliminyum mu bilmiyorum ancak üst kısmı tamamen buz gibi metal.Ck 350'nin görünümü bence de güzel ama r90 orion da premium bir görüntüsü var ve çok memnunum.Tekrar seçecek olsam yine aynı seçimi yapardım.Hangisini alırsan al pişman olmazsın ikisi de iyi bir klavye.Oriona ek olarak yazılımı var tek tek rgb verebiliyorsun ve macro yapabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehterann

biri milyon takipçili (kozmik..) youtube trollerine inanıp kulaklık aldım.
    aynı kulaklık dünyanın başka ülkelerinde, çinde birkaç marka ile sadece adı değiştirilip satılıyormuş, bize sattıkları paraya göre çok daha ucuza.
    yani çin yan sanayisi uyduruk malı bi ton paraya bize
    everest, rampage gibi uyduruk firmalar ucuz çin ürünlerine çinde markalarını yapıştıttırıp bize satıyor.
    ucuz diye bunların 6-7 tuşlu oyuncu mouse ' larından da almıştım, kırıldıkça herhalde benim hatam dedim 2 ayda toplam 3 mouse aldım. o parayla şimdi kullandığım taş gibi logitech G300S alırdım, çöpe giden paralar.
    para kolay kazanılmıyor, çöp satıcıları
    çinde kaliteli ürünlerde var, bahsettiğimiz en düşük kalitedeki ürünler, örneğin Everest , Rampage vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehterann -- 13 Şubat 2020; 9:8:48 >

• ben fare icin konusiyim kulandıkları fare icin kullandıkları sensorler cok kotu aynısını bloody serisi icinde derim ama onları bir avantajı var hileli makrosu var bloody lerin tabi cs go overwatchdan ban yemek isterseniz kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EFEFPSTR -- 16 Şubat 2020; 10:33:4 >
  • Geçen sene rampage sm bilmem bişey mouse almıştım vatandan 100tlye. Neredeyse 1,5 sene oldu hala kullanıyorum herhangi bi sorun yok işimi görüyor galiba bana iyisi denk geldi
  • Rampage DLK-5115 model klavyesini 5 yıldır kullanmaktayım. hiç bir tuşu bozulmadı.yoğun csgo oynadığımdan sadece wasd tuşlarında silinme var.klavye biraz büyük ama en sevdiğim yönü ses ayar rollü olması.yerine alacak olsam fiyatından ve ses ayar düğmesinden dolayı rypage r6 red swich düşünürdüm.alternatif olsa değerlendirebilirdik.diğer bu özellikte klavyelerin fiyatı çok yükseklerde.
  • Arkadaşlar ben a101 den piranha 2345 oyuncu klavyesi aldım 35 tlye 2 yıldır kullanıyorum sadece kirlendi o kadar. A101 de de aynı şeyi yapıyorlar ben bi tane flaşbellek aldım 1 yıl oldu heralde bozulma olmadı akakçeden rampage aleri avago r-16 aldım sıkıntı yok ele oturuyor f/p almanızıda tavsiye ederim öyle "Bu çok bilindik marka" diyip almayın. Ben 20 tlye fazladan 2 tuşlu fare bulabilirsiniz. Yani benim demem o ki "RAMPAGE DE İYİ A101 DE"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.