Şimdi Ara

Neden Hep Müslümanlar Ateistlerle Tartışmak İster (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Monica Mattos

[simage]
    [/simage]

https://store.donanimhaber.com/7f/36/07/7f36075d81ffe252ed3cc182ddc14fb5.gif

Alıntıları Göster
    havalar ılımaya başladı..

neyseki haftaya soğuyacak..

• Hıristiyan zaten tanrıya inanıyor. Bir taşla iki kuş vurmak istiyorlar belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Communist

Hıristiyan zaten tanrıya inanıyor. Bir taşla iki kuş vurmak istiyorlar belki
    Tanrı'ya İsa'yı ortak koşuyor ama. Bu Tantı'ya inanmamaktan daha "kötü" bir durum değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavur Padisah

Tanrı'ya İsa'yı ortak koşuyor ama. Bu Tantı'ya inanmamaktan daha "kötü" bir durum değil mi?

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum hocam belkide inançsızlar daha kolay geliyor, kendileride inandığı için nekadar zor olduğunun farkındalar sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gavur Padisah

Alıntıları Göster
    Islam seriatina gore ortak kosmak inanmamaktan daha kotudur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateistler hristiyan kesimiyle pek tartismaz nedenini bende cok dusundum suna karar verdim hristiyan kesim ateistleri pek iplemiyor devam edelim bir ateist gidip bir teknolijiyi gelistiren adama bu tesadufen oldu diyemez ama muslamana der ateistlerde iki yuzlu

• Bunun nedeni bu olabilir : Müslümanlara tüm ömürleri boyunca Islamin kusursuz ve hakkiki oldugu ögretilir. Bunu hatta TV'de, Camilerde Islami ve Muhammedi anlatirken aglaya aglaya ballandira ballandira anlatirlar.

Muhammed kusursuzdur, o Allahin en sevdigi kulludur, Muhammed süper ahlaklidir, Muhammed bir Köpek ve yavrusu icin tüm Ordunun yönünü degistiren insandir vesaire vesaire. Müslümanlar böyle yetisiriyorlar, hayatlari Islam hakkinda böyle geciyor.

Sonra bir Ateist geliyor tüm bu düsünceyi alt üst ediyor. O mükemmellerin mükemmelli, osurdugunda gül kokusu cikan Muhammedin oakdar mükemmel olmadigini düsünüyor.

Hali ile Müslümanin dünyasi burda alt üst oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Ateistler hristiyan kesimiyle pek tartismaz nedenini bende cok dusundum suna karar verdim hristiyan kesim ateistleri pek iplemiyor devam edelim bir ateist gidip bir teknolijiyi gelistiren adama bu tesadufen oldu diyemez ama muslamana der ateistlerde iki yuzlu
    christler ateistleri değil dinlerini iplemediklerinden ateistle tartışmaz.

netice de sonucu bilir ve kendileri gibi doluşmayan toplumda din satmaya kalkışmaz.

onu avatarında kullandığın şahıs gibi 2 yüzlü müslimler yapar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sething

christler ateistleri değil dinlerini iplemediklerinden ateistle tartışmaz.

netice de sonucu bilir ve kendileri gibi doluşmayan toplumda din satmaya kalkışmaz.

onu avatarında kullandığın şahıs gibi 2 yüzlü müslimler yapar..

Alıntıları Göster
    Avatarimda kullandim kisi irkcili karsi dik durdu ve bedelini caniyla odedi dini boyutunu gectim insani olarak bile saygi duyulmasi gerekir neye inaniyorsun bilmiyorum ama bu dunyada iki sey vardir ya inanirsin ya inanmazsin benim ornegim nasa da calisan bi hristiyanin uzay programina hic bi atesit bu tesadufen oldu diyemez neden diyemez kisminida sana birakiyorum

• quote:

Avatarimda kullandim kisi irkcili karsi dik durdu ve bedelini caniyla odedi dini boyutunu gectim insani olarak bile saygi duyulmasi gerekir neye inaniyorsun bilmiyorum ama bu dunyada iki sey vardir ya inanirsin ya inanmazsin benim ornegim nasa da calisan bi hristiyanin uzay programina hic bi atesit bu tesadufen oldu diyemez neden diyemez kisminida sana birakiyorum

Alıntıları Göster
    benim kabem insandır..

hele hele nenni dost nenni..

alevi olduğumu değil iddialarına dalga geçme amaçlı yazdım..

che tişörtüyle gezenlerin çok az farklı varyasyonusun..

bi kaç güne 30 günlük inzivaya çekilecem.bu arada mal colmu iyice araştır ve gelip özür dile..cahilmişim de..

seni affediyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 8 Mayıs 2019; 2:26:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

benim kabem insandır..

hele hele nenni dost nenni..

alevi olduğumu değil iddialarına dalga geçme amaçlı yazdım..

che tişörtüyle gezenlerin çok az farklı varyasyonusun..

bi kaç güne 30 günlük inzivaya çekilecem.bu arada mal colmu iyice araştır ve gelip özür dile..cahilmişim de..

seni affediyim..

Alıntıları Göster
    Sen once kendini affet sonra ben seni affederim

• quote:

Sen once kendini affet sonra ben seni affederim

Alıntıları Göster
    Az evvel tevbe edip kendi tovbemi kabul ettim.yetmez mi..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ataistlerin nasıl bir kafa yaşadığını öğrenmek için olabilir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.