Şimdi Ara

Neden herkez accountunu satıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar kanımca aion 1.9 a kadar efsane bir oyundu ne zamanki serverleri birbirine kattılar oyuncu kaybettiler sımdıde oyuncu kazanmak ıcın bin bir turlu taklalar atıyorlar drop rate ler %50 arttı v.s ama ncsoft cırpındıkca daha da cok batıyor bırakmayan ınsanlarda ben mesela 1.9 a kadar bir dunya cıle cektım teleport olmaya param yoktu yada para gıtmesın dıe yururdum lannok tan dagger dusurecem dıe 3 ay ugrastım bu kadar ugras emekten sonra inanın oynayasım gelmıyor bence aion en azından benım ıcın bıtmıstır. neden bittigini soyledım emeklerim bosa gıttıgı ıcın he su an yenı oyuna baslayanlar bızden daha cok zevk alıcaklardır cunku bızım gıbı aylarca ugrasmak zorunda kalmıycaklar ben sadece oyunun basından berıdır oynayan kısıler ıcın yorum yaptım yoksa aion su an oynanıcak en ıyı oyun onda hemfıkırım.
  • oyunda her karakter ayrı bir zevk veriyor. Şahsen ben satıp farklı bir karakter almayı düşünüyorum.
  • gokan hani arkadasına alıyordun karakterini satmıyordun piyasasına bakacaktın :))
    sen giderken ben geliyordum koçumun aslanı....
  • Birçok online oyun inceledim ama nedense hiçbiri çekici gelmiyor.2 sene KO oynadım (ki pişmanım :)), sonra WoW'a geçip 3,5 sene kadar da WoW oynadım ama açıkçası başka bir oyuna başlamaya korkuyorum.Nedeni ise hiçbirinin WoW'dan iyi olmadığı görüşündeyim sürekli :) Yani Aion duydum,başlanacak kadar iyi mi acaba diye merak ediyorum, sonuçta belli bir ücret ve emek+zaman gerekiyor. Beni bi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drumevo_DI -- 17 Ocak 2011; 12:56:43 >
  • bende güzel bir karakterimi bu forumdan sattım , biraz infinite(private server) oynadım 1 ay kadar ama çok rezaletti. şimdi yeniden orginal serverda başlıyorum 0 dan :)
  • Ya oyun pve oyunu end level oluncada pvp yapacam diye kalelere saldırıyorsun..Sağ olsun ncfail öyle bir yapmışki oynu 10 kişi pvp yapacam dersen makine kaput..kaldıki kale savaşı hele hiç bir şey yapamazsın ..kımıldayamazsın bile..hayde bu sefer ne yapıyorsun..ayarları full low a çekiyorsun..e bu sefer ne oluyor..kişiler gidiyor sadece havada uçuşan isimler kalıyor..e pvp yapmanın kale savunmanın veya kale ele geçirme zevki nerede kaldı?..o yüzden bence pvp severler oyundan vaz geçiyor...bu arada rift online diye bir oyun var.. dün son kapalı beta başladı..kasıp kavuracak ortalığı..bak göreceksiniz...inanılmaz akıcı güzel bir oyun..pvp si pvp..10 levelde bile pvp yapabiliyorsun...harika bir sistem kurmuşlar..diyelimki..Aionda elyosun eltnenden akacaksın morheime pvp ye kendi levelime göre adamlar kesiyim diye...nerde en fazla 1 -2 adam sonra ..kestiğin adamlar hemen location atacak..55 ler çökecek kafana..birde hareket yapacak sana nasıl kestim diye:))halbuki 30 levelsin adama her vuruşun resist geçiyor...Aion da şimdi Allh var görsellik ve craft süper..ama gerisi boş...pvp =sıfır...bunu düzeltmezler ise..zaten Aionda oyuncu çok kaybeder...birde 1 Martta rift başlıyor...24 şubatta betadan girenler başlıyaca..o tarihten sonra zaten bu aion hesaplarına 300-400 gibi absürt rakamlar isteyenler..50-100 e satamayacaklar acc lerini..aynen warhammer ve conandaki gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

Birçok online oyun inceledim ama nedense hiçbiri çekici gelmiyor.2 sene KO oynadım (ki pişmanım :)), sonra WoW'a geçip 3,5 sene kadar da WoW oynadım ama açıkçası başka bir oyuna başlamaya korkuyorum.Nedeni ise hiçbirinin WoW'dan iyi olmadığı görüşündeyim sürekli :) Yani Aion duydum,başlanacak kadar iyi mi acaba diye merak ediyorum, sonuçta belli bir ücret ve emek+zaman gerekiyor. Beni bi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim :)

şimdi wow hakkında söylenecek çok şey yok..Bazı özellikleri süper..hiç bir oyunda yok..(rift hariç) 85 level diye getirdilieri setleri görünce gülemkten geberdim..hiç bir estetiği olmayan saçma sapan setler..komedi gibi...(wow oynayanlar beni topa tutacak) :))) ama olsun...şimdi estetiğe önem veriyor ama pvp yapmamayı göze alıyorsan Aion oyna..ama estetiğe önem veriyorum ve pvp side güzel olsun..her köyün bir seti olsun...pvp setim olsun...1000 kişi aynı serverda aynı bölgede aynı görevi yapabilecek bir oyun arıyorum filan diyorsan..hiç durma rift e kayıt ol...bir dene..derim..tüm oyunlardan birşeyler almışlar..baya hoşuma gitti..menüler süper sade anlaşılır..quest yapamayacağım korkusu yok..her şey sade...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.