Şimdi Ara

Neden Hunter PVP de Bu Kadar iyi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ayda bir ayni konulari acmaktan bayilmadiniz...
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    10 yıllık oyunu pvpde dengelemek için çok acımasız değişiklikler yapmak gerekir ki oyunun dizaynı zaten pve üzerine. Bu değişiklikleri çoğu insan kaldıramaz ya da kolay kolay alışamaz, bu da para kaybı demek Blizzard için.

Ama çok basit şeyleri bilerek değiştirmiyorlar, neye göre yaptıklarına dair hiç bir fikrim yok fakat adamlar gerizekalı değil nasıl bir getirisi olacağına dair hesaplamaları yapmışlardır. Eski şirket oldukları için ne yaparlarsa yapsınlar fanların hepsi ölene kadar sömürmeye devam edecekler, Blizzard'a tepki gösteren asimile oluyor bunların arasında.

Hearthstone'da Undertaker adındaki op kartı bilerek 6 ay nerflemediler, çünkü kartı almak için para harcamak gold farmlamaya oranla çok daha verimliydi (kısaca böyle özetleyebildim). Ama botların kökünü 1 ay içinde kuruttular, sadece kompleks olanlar duruyor şu an. WoW'a baktığın zaman botlar cirit atıyor ortada 25 tane Druid Halls of Lightning etrafında aynı hareketleri yapıyor ama sadece bir kaç tanesi banlanıyor milletin gözü korksun diye. Hearhtstone'dan farkı WoW'da ban wave yok botlara, çünkü bot da olsa aylık para veriyor adam server ekonomisinin falan içine etmiş kimsenin umurunda değil.

• her patchte illaki bir class önde oluyor şuan hunter pvpde üstlerde tabiki blizzin bu olaya el atması lazım ama bi türlü pvpde dengeleyemediler şu işi herkez eşit olsa güzel olucak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

3 ayda bir ayni konulari acmaktan bayilmadiniz...

Her gün pve konusu lore konusu açılıyor onlara bayılmıyorsak buna da pekala bayılmıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@hFeL

3 ayda bir ayni konulari acmaktan bayilmadiniz...

evet çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Hiç bir zaman dengeli olmayacak bunu da bilin.

Onu zaten anladıkta ama bu kadarda classlar arası uçurum olmasın ya hele dahada bufflanıcak olması beni delirtiyor bu tarz sınıfların

Buff filan yokki 6.1 de nerflemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Hiç bir zaman dengeli olmayacak bunu da bilin.

Onu zaten anladıkta ama bu kadarda classlar arası uçurum olmasın ya hele dahada bufflanıcak olması beni delirtiyor bu tarz sınıfların

Buff filan yokki 6.1 de nerflemişler.

Barrage damage has been increased by 21%.
    Exhilaration now instantly heals for 30% of max health (up from 22%).
    Glaive Toss damage has been increased by 25%.
    Powershot damage has been increased by 62%.
    Stampede now lasts 40 seconds (up from 20 seconds).

• quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

acayip sinir oluyorum hunterlara 2s'de, resmen dengesizlik abidesi yahu 2s'de
    rogue ve feral ile 2.2+ üzerine çıkamadım bir türlü hunter compları yüzünden. 5 maç üst üste kazanıyorum hunter yokken sonraki 5 maç hunter geliyor karşıma yeniliyorum.
    Healer'a girmek zorunda kalıyorum hunter'a döndüm diyelim (ki hiçbir şey değişmiyor) 2 charge deterr'i var yaramıyor bile burst.
    Sadece bu yüzden hunter kasıyorum şu an bakalım nolacak. Neyse ki 3s'te iyi cc yapan takım maçı alıyor da öyle bir dengesizlik yok

Nedesenin haklısınız :D pvp gearım yok bg giriyorum gearım olmadığı halde 55 k ları gördüm marksmanim bu arada şuan gearda yaptım bg girdimde 100 k falan görmeye başladım gearlarımda ilwl 620 olanlar season 1 pve giriyorum bu gearlarla hep 1. oluyorum Maşallah :D harbi diyorum çok op olmuş hunterlar :D

edit:Arenada elime veriyolar ama gearım düşük oldugundan herhalder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitehawk-Assassin -- 2 Şubat 2015; 19:35:47 >

• berkay528 kullanıcısına yanıt
    pvp de cok etkili oalcagını sanmıyorum, trapler sorundu onlarıda helletmişler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

pvp de cok etkili oalcagını sanmıyorum, trapler sorundu onlarıda helletmişler zaten.

Abi bir yerden alıyor bir yere veriyor birşey fark etmiyor tamam traplar çok büyük sorunduda eski huntera göre kıyaslarsak yinede çok iyi kalıcak neyse bekleyip görücez yapcak birşey yok
  • Caster'sanız sadece ölümü bekleyin karşısında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzard artık tüm oyunları Meta üzerine kurmaya başladı. Gelen her patchde yeni bir meta çıkarıyorlar. wow'u ele alırsak Pvp ve Pve için ayrı ayrı metalar mevcut. Heartstone'da iyice gün yüzüne çıktı kendileride saklamıyor zaten bu dönem bu kartlar oynarsan yükselebilirsin diyor , wowdada aynı sistemi uygulamaya başladılar. Huntersız 3s Bomkinsiz Rbg kalmadı gibi bişey hepsinin bir metası var. Kısacası ya metaya uygun classlarla oynayacaksın yada dezavantajlı olmaya alışacaksın.
  • Arkadaşlar şöle diyeyim bende.
    Oyunu pve ağırlıklı demiyeyimde tamamen pve olarak oynuyorum Survival hunter olarak.
    Geçen aksam guildten diğer hunter arkadaş ile can sıkıntısına gel arena atalım dedik.
    Öyle ikimizinde çok bi pvp tecrübesi yok.Üstümüzde 1 tane bile pvp item yok.
    En başta rakipten bir tane kurban seçiyoruz direk ona nuke edip indiriyoz. Diğeri de zaten kedi ile oynamak gibi bişi oluyor.
    Yani 10 tane maç yaptıysak bunun 7-8 tanesini rahat kazanmısızdır.
    Sonra kendimize sorduk bizmi çok iyiyiz yoksa gelen ekiplermi dandik
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaMpS

Arkadaşlar şöle diyeyim bende.
    Oyunu pve ağırlıklı demiyeyimde tamamen pve olarak oynuyorum Survival hunter olarak.
    Geçen aksam guildten diğer hunter arkadaş ile can sıkıntısına gel arena atalım dedik.
    Öyle ikimizinde çok bi pvp tecrübesi yok.Üstümüzde 1 tane bile pvp item yok.
    En başta rakipten bir tane kurban seçiyoruz direk ona nuke edip indiriyoz. Diğeri de zaten kedi ile oynamak gibi bişi oluyor.
    Yani 10 tane maç yaptıysak bunun 7-8 tanesini rahat kazanmısızdır.
    Sonra kendimize sorduk bizmi çok iyiyiz yoksa gelen ekiplermi dandik

Birde survival bulun 3 kisi direk indirirsiniz

• biri şu patch notlarını adam akıllı atabilirmi rica etsem? ptr mı orjinal release hakkında mı konuşuyoruz tam anlamadım

Onun dışında benimde hunterlara çözümüm hunter oynamak oldu(5 yıldır 85 levelda yatıyordu kendileri).Kafam rahat, mm de tek atıyorum, sv de eritiyorum.Ha özlemiyormuyum rogue? özlüyorum ama malesef ortam böyle.Blizzard nerflemiyor bu classları.Kendimi bildim bileli bir dk bir hunter blizz'in sevdiği classlar oldu.

Birde şu yönden bakıyım diyorum olaya, pvp için nerf atılırsa pve ne olacak?pve pek anlamam ama koskoca catastrophe 5 hunter ile dönüyorsa brf heroic'i, bu işte bir sorun var hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 5 Şubat 2015; 20:53:18 >
  • hunter sanıldıgı kadar op değil bence .. iyi oynayan oynuyor, epeyde etkili ama iyi oynayan zaten tüm classları oynuyor.. survival damageleri hep dot.. kill shot'ı yok..burstü çok zayıf.. dotla adam kesmek o kadar kolay değil.. trap cdsi kısa demişler.. iyide trapi de her seferinde tutturamazsınız. rakip ağır noob değilse %40 filan tutturma şansınız var. adam basmazsa üstüne kosmanız ugrasmanız lazım.. op arıyorsanız birde windwalkerlara bakın.. instant 20 yarddan ccleyebiliyor.. birde babalar gibi 5 sn stunı var.. kacma deseniz 2 snde 100yard uzaklasabiliyor.. mesela bir warrior gerceği var.. stunı var.. fearı var.. birde kodumu oturtuyor.. fury warriorla hunter daha dotları dizerken cd açıp 2 kişiyi kesersiniz.. hedifin canı %25i görürse hiç sansınız yok kafanıza 100k execute yemeniz olagan.. birde warriorı indirin %25e.. 4 tane kill shotla, 2-3 tane obliterate critle indiremediğimi bilirim.. survivable olarak kat kat iyi hunterdan..

sonuc olarak noobsanız yapacak bir şey yok.. ama iyi oyuncuysanız bence hiç hunter kasmayın .. warrior, druidle, monkal çok daha rahat kazanırsınız. iyi hunter oynamak hakkaten zor..

• Hunterın 2s de iyi olmasının diğer arkadaşlarında dediği gibi Frost Trap in Survival da CD sinin çok az olması. Yoksa çok burstleyebilen bir class değil şu anda. Sustain bir damage i var. Fakat o kadar çok CC ve Kite opsiyonu var ki. Maç uzadıkca pressure artıyor ve bir süre sonra gerek mental olarak gerekte healing radius debuff ından dolayı oyun tamamen Hunterın istediği gibi oluyor ufak bir hatada yatıyorsun. Disc Priest ve Resto Druid le beraber ez mod çok kolay rating çıkabilecek bir durumda şu anda.Ben resto druidle oynadım CC rotasyonu klavye kırdırır. Eğer Frost Trap in CD sini uzatıp birazda damage bufflarsa dengeye gelir. Ama Hunter'a bir ayar geçilmesi şart.

Not: Blizzard 2s i çok önemsemiyor bilen bilir. Dengeleri daha çok 3v3 e göre ayarlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

hunter sanıldıgı kadar op değil bence .. iyi oynayan oynuyor, epeyde etkili ama iyi oynayan zaten tüm classları oynuyor.. survival damageleri hep dot.. kill shot'ı yok..burstü çok zayıf.. dotla adam kesmek o kadar kolay değil.. trap cdsi kısa demişler.. iyide trapi de her seferinde tutturamazsınız. rakip ağır noob değilse %40 filan tutturma şansınız var. adam basmazsa üstüne kosmanız ugrasmanız lazım.. op arıyorsanız birde windwalkerlara bakın.. instant 20 yarddan ccleyebiliyor.. birde babalar gibi 5 sn stunı var.. kacma deseniz 2 snde 100yard uzaklasabiliyor.. mesela bir warrior gerceği var.. stunı var.. fearı var.. birde kodumu oturtuyor.. fury warriorla hunter daha dotları dizerken cd açıp 2 kişiyi kesersiniz.. hedifin canı %25i görürse hiç sansınız yok kafanıza 100k execute yemeniz olagan.. birde warriorı indirin %25e.. 4 tane kill shotla, 2-3 tane obliterate critle indiremediğimi bilirim.. survivable olarak kat kat iyi hunterdan..

sonuc olarak noobsanız yapacak bir şey yok.. ama iyi oyuncuysanız bence hiç hunter kasmayın .. warrior, druidle, monkal çok daha rahat kazanırsınız. iyi hunter oynamak hakkaten zor..

abi yazdıklarınla alakası yok bir classın op olup olmadığını anlamak çok basit gir bak battle netten kaç tane 2200+ hunter var trap tutturamaz falan demişssende pvp oyuncuları o tarz şeyleri aşalı çok oldu

• 2si pvp olarak görmüyor blizzard bunu kabullenin.

• şuan 2 v 2 de arena sıralamasında en başta turk hunter var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.