Şimdi Ara

NEDEN ISTANBUL UNIYI SECMELIYIM ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sadece ankara daha iyi. Gerci hocalarinin bir kismini son olaylarla bu sene ihrac ettiler ama en saglam orasi. Sonra iu. Sonra marmara ve hacettepe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EdwardNorton kullanıcısına yanıt
    Akademik anlamda gommedim ki universiteyi ben. Bu sene tekrar girdim sinavlara son anda karar verip. Uniye cok gitmedigimden tum arkadaslarimin unilerini gezdim. E5 kenari dedigim avcilar kampusu degil. Bu ismini vermek istemedigim metroda reklami olan universiteler. Ve evet kaybettirir. Ogrenciler cikista sadece avmye gidiyorlarsa bu bir kayiptir zaten. Muhendislik fakultesi aktifligi konusunda haklisindir. Cunku o konuda cok bilgili degilim sadece 1 arkadasim var pcde. O da bolum degistirmekle ugrasiyordu en son. Bahsettigim soylesi hikayesi daha cok kalifiye yazar, oyuncu ve akademisyen agirlikliydi. Yani mesela muhalif gazeteciler gelip konusamaz ama ismini vermek istemeyecegim bir suru taninmamis adam gelir konusur hatta odul alir. Dedigim gibi amacim uniye bok atmak degil. Sadece sosyal anlamda diger unileri gördüğüm icin bir hayli zayif buldum. Yani kulup aktiviteleri falan asmis olan uniler var biliyorsun. Ama yine de sicak bir ortami var. Havuzluda cuara yakip. Kucuk manzaradan bol bol bogazi izle dostum. Oralar ozlenir bence.

• abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    avcilar icin konusmam gerekirse kampusun en buyuk sorunu bulundugu konum.bi besiktasta sariyerde falan olsa muhendislik siralamasi daha iyi olurdu diye dusunuyorum.maalesef yapacak bi sey yok ben de itu ytu vs unileri gezdim imrenerek:/fazla sosyal hayat meraklisi degilim yea falan diyodum ama universite de boyle gecmiyor saatlerce tavla oynuyoruz kafelerde...gecen donem full beyazitta takildim zaten bi iki arkadas edindim orasi daha iyi

neyse seninle anlastik en azindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdwardNorton -- 14 Temmuz 2017; 3:14:18 >
    Muhendis kardesimizin son cumlesini okuyun

"Saatlerce tavla oynuyoruz kafelerde boyle gecmiyor"

Heh iste dostlar bahsettigim sadece bu. Bunun disinda unide cok buyuk bir problem yok zaten. Mesleki anlamda calistiginizin karsiligini alirsiniz. Ve nüfus inanilmaz fazla. Ben de bu konuyu ele aldim zaten yazimda. Boylece orneklemis olduk en basitinden. Herkese basarilar dilerim.

• abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    benim avcilar kampus icin tek sorunum budur.bi sekilde o sorunu yok etmeye calistim son donemimde.sosyal hayat kampus falan iyi olsun diyosaniz yaklasmayin onun harici bi sorun yok.

sececek arkadaslari da bilgilendirmis olduk hocam,hayirli geceler.

Ben de o amacla yazdim hocam zaten. Birkac parazit okuma ozruyle yaklasti ama sonuc sen de gelince iyi yere baglandi. Hayirli geceler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.