Şimdi Ara

neden İTÜ YZV değil de İTÜ EHB? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Helbram

Teşekkürler bu yazı için,yapay zekayı ehbnin önüne yazmaya karar verdim.Zaten itü bilgisayar gelmezse pek seçenek kalmıyor
    ne demek hocam bir sene bi okuyun sonra merkezi yatay aldırırsınız ehbye
  • Merhabalar hocam ben aslında bilgisayar mühendisliği istiyordum fakat istediğim yerler gelmeyecek aslında bilgisayar istememin nedeni yazılım da öğrenmekti ama elektroniğe de çok ilgiliyim ben bu bölümü seçsem okul benim yazılımda da gelişebilmem için nasıl imkanlar sunar yan dal vs. Ve türkçe ehb ye girsem bile hazırlık okuma imkanım var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci öğrenciye akıl veriyor :D eğer geçiş gibi bir fikir yoksa üniversite değişilmeli bölüm değil.
  • Heimwich H kullanıcısına yanıt
    Okulda cap yandal gibi seyler mevcuttur fakat allahsız gibi ort yapmanız beklenmekte. Yani çok zor ituye gelirken abi kesin çap yaparim ya diye dusunmeyim herkes ayni seyi dusunuyor cunku. Yazilim alaninda ise ehbciler sadece C ve MATLAB alıyor veri yapılarına oop'a vs girmiyor. Buna ayriyetten pek bisey sunmuyor okul malesef fakat itu racing, rover gibi kuluplerde is alarak kendinizi gayet gelistirebilirsiniz.

Ayrica ituye yazilan herkes hazirlik okur 30/100 farketmeden . Fakat ingilizceniz B1 ve ustu ise onermem vakit ve sene kaybı olur ben 91 ile gecmistim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivalist kullanıcısına yanıt
    Data structres & programming dersini de unutmayalım. Ayrıca çeşitli derslerde bazı programlama dillerini kullandırtıyorlarmış

• Odtü EE (elektrik alanına yonelmeyeceksen) ve İTÜ elektrik elektronik fakültesindeki bölümler (elektrik mühendisliği hariç) yazılım seçmeli dersleri boldur. Boş vakitlerinde de takviye olarak kendini gelistirirsen internetten ya da kurslarla bu durumda yazılımcı olarak çalışma hayatına sevam edebilirsin. Eskiden itüde kontrol ve bilgisayar muhendisliği ile elektronik haberlesme muhendisligi vardı. Simdi yapay zeka ve veri muhendisligi bolumunu acarak alternatif sunmus oldu. Keza hacettepe de oyle yaptı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.