Şimdi Ara

Neden iTunes'ta Manuel Backup Alamıyorum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • /Library/Application Support/MobileSync/Backup

edit: Bu klasörün içinde de fbf712a5d594bfa809f5f8....... gibi adı olan başka bir klasör olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 26 Ocak 2012; 17:08:18 >
  • baktim var hocam eskiden yedekledigim dosya simdi?
  • O zaman, bir nedenle bu yedeği tanımıyor olmalı.

O yedeği masüstüne taşıyıp (ne olur ne olmaz değiştirilmesin diye), tekrar yedek alır mısınız. Bakalım o yedeği tanıyacak mı?

Bu arada ikinci bir Apple aleti, mesela iPad yok değil mi?
  • Hocam en son ios5 kurduğumda restore işlemi bittikten sonra bak-up ı geri yüklemek ister misiniz, yoksa yeni bir telefon olarak mı kuracaksınız diye sordu. Yani eskiden olan iki menüyü birlestirip tek menü haline getirdiler bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

O zaman, bir nedenle bu yedeği tanımıyor olmalı.

O yedeği masüstüne taşıyıp (ne olur ne olmaz değiştirilmesin diye), tekrar yedek alır mısınız. Bakalım o yedeği tanıyacak mı?

Ipad'im var onunla ne yapabilirim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: pumper

quote:

O zaman, bir nedenle bu yedeği tanımıyor olmalı.

Ipad'im var onunla ne yapabilirim hocam

Alıntıları Göster
    Backup klasöründeki iPadin yedeği olabilir diye geldi aklıma. Bende iPad yedekleri 5eb527022c1ba2ad640b30..., iPhone yedekleri fbf712a5d594bfa809f5.... formatında.
    Emin olmak isterseniz buradan iBackupBot indirip görebilirsiniz elinizdekilerin ne yedeği olduğunu. (yedeklerinizden bilgi almak istediğinizde de çok işe yarar bu program)

Haaa, bu arada: iPadin de yedeğini geri yüklemiyorsa yatar benim teori.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 26 Ocak 2012; 18:17:24 >

• quote:

Backup klasöründeki iPadin yedeği olabilir diye geldi aklıma. Bende iPad yedekleri 5eb527022c1ba2ad640b30..., iPhone yedekleri fbf712a5d594bfa809f5.... formatında.
    Emin olmak isterseniz buradan iBackupBot indirip görebilirsiniz elinizdekilerin ne yedeği olduğunu. (yedeklerinizden bilgi almak istediğinizde de çok işe yarar bu program)

Bn dediklerinizin hepsini yaptim su anda yedek dosyam var yedek dosyamin icinde rehberi de goruyorum ancak telefonuma atamiyorum iexplorer falan denedim her attigimda hata veriyor.

• quote:

quote:

Bn dediklerinizin hepsini yaptim su anda yedek dosyam var yedek dosyamin icinde rehberi de goruyorum ancak telefonuma atamiyorum iexplorer falan denedim her attigimda hata veriyor.

Alıntıları Göster
    Tam olarak ne yapmak istediğiniz söyleseniz. Rehber mi size gereken? Yedeğiniz olduğu halde iTunes'ta hala çıkmıyormu yedekten yükleme?

• quote:

Tam olarak ne yapmak istediğiniz söyleseniz. Rehber mi size gereken? Yedeğiniz olduğu halde iTunes'ta hala çıkmıyormu yedekten yükleme?

Hocam bana tek gereken rehber yedegim iTunesda var ama yedekten yukleme cikmiyor tipki sizin dediginiz gibi
  • quote:

quote:

Hocam bana tek gereken rehber yedegim iTunesda var ama yedekten yukleme cikmiyor tipki sizin dediginiz gibi

Alıntıları Göster
    iBackupBot ile rehberiniz bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Mac'te hangi formatlarda aktarım yaptığını, bunu iPhone'a nasıl atabileceğinizi bilmiyorum.

iBackupBot'u açın. Soldan istediğiniz yedeği seçip, Plugin menüsünden Contacts'ı seçin.
    Açılan pencereyi Cancel diyerek geçin, rehberiniz karşınızda.
    Sol üstten eksport edebilirsiniz rehberinizi.
    Sonra bu listeyi bir şekilde bilgisayardaki rehberinize aktarıp, iTunes'tan eşleştirebilirsiniz telefonunuzla (bunu nasıl yapacağınızı mac kullanmadığım için bilmiyorum)

• quote:

iBackupBot ile rehberiniz bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Mac'te hangi formatlarda aktarım yaptığını, bunu iPhone'a nasıl atabileceğinizi bilmiyorum.

iBackupBot'u açın. Soldan istediğiniz yedeği seçip, Plugin menüsünden Contacts'ı seçin.
    Açılan pencereyi Cancel diyerek geçin, rehberiniz karşınızda.
    Sol üstten eksport edebilirsiniz rehberinizi.
    Sonra bu listeyi bir şekilde bilgisayardaki rehberinize aktarıp, iTunes'tan eşleştirebilirsiniz telefonunuzla (bunu nasıl yapacağınızı mac kullanmadığım için bilmiyorum)

dediginiz gibi yedegimi actim ibackupbot ile soldan istedigim yedegi sectim plugin menusu nerde onu bulamadim hocam
  • rehberimi eksportladim ancak bu listeyi bilgisyardaki rehberime nasil aktaricam orasi buyuk sikinti :D
  • quote:

rehberimi eksportladim ancak bu listeyi bilgisyardaki rehberime nasil aktaricam orasi buyuk sikinti :D
    iBackUpBot' dan yapabildiği bütün formatlarda ekportlayın kişilerinizi.

iPhone'u bilgisayara bağlayıp iTunes Bilgi sekmesinde kişileri eşzamanlamada hangi programı kullandığını denetleyin.

O programı açıp import seçeneklerini deneyin
  • Mac'çiler için sanırım daha düzgün bir çözüm buldum:

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4974

Sorununuzu çözerse, programcının kanserli arkadaşına 20 lira bağışlamayı düşünebilirsiniz.
  • Başıma şöyle birşey gelmişti. Belkide ondan olabilir. Eskiden backup alırken farklı bir versiyon ile backup almıştım. Daha sonra tam hatırlamıyorum ya yeni ya da eski sürüm yani sürüm farklı bir iTunes yükleyip o backupı tanıtamamıştım. Sorun bundan da kaynaklı olabilir. Ama onu nasıl çözersiniz bir fikrim yok hocam.
  • quote:

Mac'çiler için sanırım daha düzgün bir çözüm buldum:

Sorununuzu çözerse, programcının kanserli arkadaşına 20 lira bağışlamayı düşünebilirsiniz.

Sonunda sorunumu cozdum verdigin programla degil de asagida o database dosyalarini okumaya yarayan programla actim ve tek tek yaziyorum rehberimi amele gibi ama buna da sukur teseekurler kardesim :)

• quote:

quote:

Mac'çiler için sanırım daha düzgün bir çözüm buldum:

Sonunda sorunumu cozdum verdigin programla degil de asagida o database dosyalarini okumaya yarayan programla actim ve tek tek yaziyorum rehberimi amele gibi ama buna da sukur teseekurler kardesim :)

Alıntıları Göster
    Diğer yöntemler çözmediyse hiç olmazsa iBackUpBot'dan tekst olarak eksportlayıp kendinize mail atın. Mali iPhone'da açıp her bir numaraya tıklayarak, yeni kişi olarak kaydet diyerek o numaraya ait kişi adını girebilirsiniz. En azından numaralarda hata yapma olasılığı kalkar.

• quote:

Diğer yöntemler çözmediyse hiç olmazsa iBackUpBot'dan tekst olarak eksportlayıp kendinize mail atın. Mali iPhone'da açıp her bir numaraya tıklayarak, yeni kişi olarak kaydet diyerek o numaraya ait kişi adını girebilirsiniz. En azından numaralarda hata yapma olasılığı kalkar.

Supersiniz hocam size baska bisi diyemiyorum 2 gunumu kurtardiniz Gununun guzel gecsin cok tesekkurler
  • Rica ederim, sizin de
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.