Şimdi Ara

Neden kimse Amerika'nın bu vergilerden günde 2-3milyar dolar ek kazandığını anlatmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes atıp tutuyor. digital kağıtlara basılan para yani bir tür ponzi muhabbeti ağızlarda sakız olmuş. gerek solcu gerekse islamcı medyada. ama kimse günlük getirisini yazmıyor. şimdiden günde 2 ila 3 milyar dolar arasında amerikan devleti ek gerli elde etti.

https://www.wsj.com/livecoverage/stock-market-tariffs-trade-war-04-04-2025/card/bessent-says-tariff-revenue-could-reach-600-billion-annually-QJfDGCPYDY1C72Ljg1pt

Bu da yıllık 600 milyar doları aşan rakamlara denk geliyor (Yahudi medya 600 milyara yakın yazmış ama geçecektir).

Adam bir nevi: Sattığımdan daha fazlasını almam. Milli hasıla 26 trilyon ama cari açık 36 trilyon dolar. bu 10 trilyonu eritmek için neoconcu evangelistlerin savaş planlarını ben tınlamıyorum. o yüzden herkes bedel ödeyecek diyor.

bizim islamcı ve solcular anlamadıkları şeyler hakkında atıp tutuyorlar.

keşke bizde de öyle bir sistem olsaydı diycem ama sanırım Atatürk döneminde yabancı mallar kanunu vardı. İsmet paşa bu kanunu Marşal yardımları karşısında kaldırdı diye biliyorum. Yada 1. erdoğan yani Menderes de olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://x.com/Megatron_ron/status/1910238378064257143

Trump bu tarife ayağından dolayı oluşan dalgalanmadan bir arkadaşının 2 milyar dolardan fazla diğerinin de 600 milyon dolar hisselerden çaktığını söylerken kameralara yansımış.

Adam beyaz amerikalılar için uğraşıyor. iyi çakıyor küreselcilere.

tabi bizim forumun islamcı, solcu kesimi kulak üstüne yatmaya devam ediyorlar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.