Şimdi Ara

neden kimse goyu onermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• analog'unda hiç bi problem yok. ben şu an go sahibiyim. entegre 16 gb memory olması da güzel tek sorun bazı oyunlarda kamera kullanırken claw(pençe) taktiği yaparak kamerayı aktif kullanabiliyorsun zorda olsa alışılıyordu, işte go da o taktiği yapmak imkansız. bunun dışında 3000'i aratacak başka birşeyi yok benim açımdan.
     neden kimse goyu onermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilyum -- 28 Nisan 2013; 21:49:56 >
  • Sürgülü ekran dan dolayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranı da 3000 serisine göre biraz daha küçük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Sürgülü ekran dan dolayı

evet sürgünün bir süre sonra bozulacağını düşünüyor olabilirler
  • thelastatakan kullanıcısına yanıt
    2 sene kullandim sürgü mis gibi hala ilk gün kü gibi sağlam
  • Tutuşunun ve oynamasının PSP'ye kıyasla çok daha rahatsız olması da büyük bir etken.

Psp 'yi silikon kap ile saatlerce oynayabilirdiniz, ergonomik açıdan eksikliğini silikon gamer kapları ile kapatabiliyordunuz.Go'da bu imkansız.Tuşlar küçük, tutuş alanı küçük, adam gibi de kavranamayınca uzun süre oynamak çok rahatsız oluyor.

Eğer ellerin küçükse alabilirsin.Cidden küçükse yani.Ama normalden birazcık bile daha büyük ellerin varsa bence hiç kasma, git bir psp 3000 al, keyfine bak.

Dahili hafıza falan hikaye, kolayca 50-60 liraya 32 gb'lık, 25-45 arasına da rahatça 16 gb'lık bulabilirsin.Dahili hafıza ile sonradan takılan elbette bir olmaz ; ama eğer ''ben bu konsolun başına oturup adam gibi oynayacağım.'' diyorsan bence 3000 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagami201 -- 21 Haziran 2013; 19:34:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.