Şimdi Ara

Neden kimse HP tavsiye etmiyor? Neden ASUS?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu linkini verdiğim model işlemci-ekran kartı olarak benzer fiyatta tavsiye edilenlerden daha iyi.

Burada özellikle 4200U işlemcili, 820m ekran kartlı ASUS x550ln seri tavsiyesi okuyorum.

Linkini verdiğim HP ise; 4200M işlemcili ve HD8750 ekran kartı var.

Neden bu HP yazılmıyorda ASUS yazılıyor. Bilmediğim bir nedeni mi var acaba?

http://m.istanbulbilisim.com.tr/hp-probook-450-g1-e9y39ea-notebook-fiyati,114048.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jewel_ma20 -- 24 Ağustos 2014; 11:28:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hp laptoplar ve asus laptoplar arasında malzeme kalitesi farkı var. Modeline göre değişiyor bu durum fakat genellikle asus laptoplar hem tasarım hem malzeme kalitesi olarak daha iyi.

Diğer mevzu ise hp laptoplar ısınma problemi ile ün yapmıştır. "hp laptop ısınır" diye bir inanış var. Kötü ün sahibi hp bu konuda.

Asus ise ısınma problemini minimuma indirmiş bir marka. Belki donanım olarak daha az şey veriyor görülebilir lakin genellikle alacağınız Asus laptop sıkıntı çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonfly23

Hp laptoplar ve asus laptoplar arasında malzeme kalitesi farkı var. Modeline göre değişiyor bu durum fakat genellikle asus laptoplar hem tasarım hem malzeme kalitesi olarak daha iyi.

Diğer mevzu ise hp laptoplar ısınma problemi ile ün yapmıştır. "hp laptop ısınır" diye bir inanış var. Kötü ün sahibi hp bu konuda.

Asus ise ısınma problemini minimuma indirmiş bir marka. Belki donanım olarak daha az şey veriyor görülebilir lakin genellikle alacağınız Asus laptop sıkıntı çıkarmaz.

Tasarım olarak hakkaten de hp anlamsız şekilde kötü..
    Isınma sorununu ise bilmiyodum. Teşekkürler..

• Tabi bunlar genel yorumlar. Hangi marka laptop olursa olsun almadan önce kronik problemi vesaire var mı, kullananlar memnun mu diye mutlaka araştırın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonfly23 -- 24 Ağustos 2014; 12:10:16 >
  • Soranlarda hiç HP sormayınca merak ettim :)

Teşekkürler tavsiye için :) @dragonfly23

• bir kaç gündür bu ürüne bende bakıyorum ama forumda kulanıcısı yok eski serileri 4340s galiba yanlış hatırlamıyorsam.
    bilğisayar donanım olarak çok güzel i5 4200m - 750gb harddisk 8750M (128 bit ekran kartı ) . HM87 cipset.

aşağıdavideo ya göre güzelde bir kasaya sahip gibi. lenovo z510 dan biraz kalın lenovo g510 a göre çok ince :) http://www.youtube.com/watch?v=KAFXnCK1s7k

piyasada ki bir çok üründe 4200u serisi işlemci var. bu işlemciye de bu paraları vermek istemiyorum.

asus konusuna gelince k52f serisi var BİM'den almıştım. makina gün boyu açık ve hiç ısınma yok. asus ısınma sorununu gerçekten çözmüş.

hp nin probook serisini daha çok şirketler alıyormuş. bireysel kullanıcısı az o nedenle pek yorum görmedim.

aşağıdaki linkte türkiyedeki bir kullanıcının incelemesi

http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/karsilastir/item/52-hp-probook-450-g1-e9y39ea

• bir kaç gündür bu ürüne bende bakıyorum ama forumda kulanıcısı yok eski serileri 4340s galiba yanlış hatırlamıyorsam.
    bilğisayar donanım olarak çok güzel i5 4200m - 750gb harddisk 8750M (128 bit ekran kartı ) . HM87 cipset.

aşağıdavideo ya göre güzelde bir kasaya sahip gibi. lenovo z510 dan biraz kalın lenovo g510 a göre çok ince :) http://www.youtube.com/watch?v=KAFXnCK1s7k

piyasada ki bir çok üründe 4200u serisi işlemci var. bu işlemciye de bu paraları vermek istemiyorum.

asus konusuna gelince k52f serisi var BİM'den almıştım. makina gün boyu açık ve hiç ısınma yok. asus ısınma sorununu gerçekten çözmüş.

hp nin probook serisini daha çok şirketler alıyormuş. bireysel kullanıcısı az o nedenle pek yorum görmedim.

aşağıdaki linkte türkiyedeki bir kullanıcının incelemesi

http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/karsilastir/item/52-hp-probook-450-g1-e9y39ea

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden doblo çok var ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 bin tl laptop alırsınız adaptör arızalı çıkar .Servis istanbul dadır ups kargo 2 beklersiniz mecburen 10 günde kargonuz ulaşır bilgi istersiniz 4447171 biri geldi biri gelmedi der şikayet edeyim dersiniz aynı kişiyi kendisine şikayet edersiniz.Kimse ilgilenmez 5 gün bekleyin servis size mesaj atacak derler başınızdan salar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatroshaski

5 bin tl laptop alırsınız adaptör arızalı çıkar .Servis istanbul dadır ups kargo 2 beklersiniz mecburen 10 günde kargonuz ulaşır bilgi istersiniz 4447171 biri geldi biri gelmedi der şikayet edeyim dersiniz aynı kişiyi kendisine şikayet edersiniz.Kimse ilgilenmez 5 gün bekleyin servis size mesaj atacak derler başınızdan salar.

UPS KARGO kadar dandik bir kargo görmedim.Tecrübeyle sabit.O kadar sinirliyim ki onlara o kadar kargo şirketi kullandım..Ups kadar kotusunu ciddiyet eksikliği olan firma görmedim.. !!!!

• tüm hp ler için geçerli değil söylediklerin. Hp lerin bi envy DV 6-7 serileri varki. müthiş. zamanında param yetmediydi ona asus aldım. ucuz yollu bilgisayarda asus parçalar.
  • Hp laptoplar genel bi damga yedi çünkü 'fazla ısınıyor'tabi bunu bütün hpler için söyleyemeyiz.asus malzeme kalitesi ve üst düzey ısınma problemine rastlanmayan notebookları ile ün yaptı toshiba gibi adı yüzünden bile 200-300 tl farkediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.