Şimdi Ara

NEDEN OKUYORUZ BU TONCA APTAL BİLGİYİ YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden lan nedeeen Ne katacak bana kimyasal denge ne katacak bana lineer cebir ne katacak bana lami teoremi ne katacak lan ne katacak hayat yaşayamadık lanbyaş oldu 17 ot gibi geçti bu kadar sene lanet olsun sisteminize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şeyler öğrenmek gereksiz değil de öğrenme yöntemimiz yanlış.Ezbere dayalı bir sistem var bunu bir nebze de olsa azaltabilen öğretmenler var ama çok az.
  • abi bide asiri gereksiz ayrinti ya

• Düşünmeeee hiç neden diyeeeeee ...
    O yillar ki yaşanmayacak seninle bir kez daha..
    Gittikçe kaybolan bir aşk hatırlanan..
    Sendedende güzeldi zaman..
    Acı nedir bilmeden yağmurlu gün görmeden hep ....
    Söyle ne oldu bizlere
    Nefret girdi sevgiye
    Kaldın kendi kendine ben de kendi kendime
    Diritrim la diritrim

*sözler tamamen akılda kaldığı şekildedir. bkz: kaan boşnak-düşünme hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bilgiler öğrenmek ya da bir şeye kafa yormak türev çözmek, fizik problemi çözmek gibi beyinde yeni snaps yolları oluşturur ve daha hızlı düşünmeni ve bilgiyi işlemini sağlar aynı zamanda bakış açını genişletir işte bu yüzden okuyoruz.
    Ayrıca yolda tanımadığın bir insanla konuşunca bu insan üni okumuş ya da okumamamış diye çok net ayırt edebiliyorsun bu eğitim getirdiği bir farklılık okumak istemiyorsan sen bilirsin

• Öğrenilmesi gereken çok güzel bilgiler var aslında lys ygs de

ama mesela halkalı solucanın sindirim sistemi....ne bileyim....
  • Kardes turev integral, mekanik anlarim ama, fizikteki sozel konular nolcak ? Uxaydaki teorik konulara nolcak ? Hani su formilleri ezberleyip hizlica gectiklerimiz. Acikca dile getiryim. Ben dalgalarla ilgili olan kisimlari anlamadim. Soru tiplerini ve formulu ezberledim gectim. Bana ne bunu kimse detaylica anlatti ne de vakit ayirabilirim. Egitim sistemimizin cok faxla sacmaligi var. Her turli seyi ogretmeye calisiyotlar lisede. Bu da insanlari basariszliga yoneltriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En son 1.sinifta bu harfler sayilar ne işime yariyacak demiştim.merak ettigim konu şu acaba hangi konu gereksiz mesela yada aptal.bence her konunun hayata bir anlami vardir.hiçbir gereksiz degildir.

• ya kardeş dur kafamızı karıştırma :D katılıyorum sana ama hiç zamanı değil be herkes paçayı kurtarayım derdin de mecbur biz de sürüye katılcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

Yeni bilgiler öğrenmek ya da bir şeye kafa yormak türev çözmek, fizik problemi çözmek gibi beyinde yeni snaps yolları oluşturur ve daha hızlı düşünmeni ve bilgiyi işlemini sağlar aynı zamanda bakış açını genişletir işte bu yüzden okuyoruz.
    Ayrıca yolda tanımadığın bir insanla konuşunca bu insan üni okumuş ya da okumamamış diye çok net ayırt edebiliyorsun bu eğitim getirdiği bir farklılık okumak istemiyorsan sen bilirsin

hocam o zaman sözel okuyanlar türev , fizik problemi çözmediği(çözemediği) için çoğunluk için diyorum sözeldeki ilk 5-10 bindekiler çözer. bu insanlar zekasını geliştirmemiştir diyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

Yeni bilgiler öğrenmek ya da bir şeye kafa yormak türev çözmek, fizik problemi çözmek gibi beyinde yeni snaps yolları oluşturur ve daha hızlı düşünmeni ve bilgiyi işlemini sağlar aynı zamanda bakış açını genişletir işte bu yüzden okuyoruz.

Hocam matematik veya mekanik fizik öğrenmek güzel de teorik konular başlı başına saçmalık. Örneğin ideal gazlar üzeirinden hesaplamalar yapıyoruz da gazlar ideal değil ki?!
    Aynı şey fizikte de var, hava sürtünmesiydi falan işin içine daha girmedi, hadi onlar üniversite zamanında girecek belki ama diğerleri?
    İsterdik ki mf4 kimya mühendisliğinden bilgisayar mühendisliğine kadar her şeyi kapsamasın, daha mantıklı kategorilere ayrılsın ama bu güne kadar olmamış, olmaz da

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeljkoO

Neden lan nedeeen Ne katacak bana kimyasal denge ne katacak bana lineer cebir ne katacak bana lami teoremi ne katacak lan ne katacak hayat yaşayamadık lanbyaş oldu 17 ot gibi geçti bu kadar sene lanet olsun sisteminize

nasıl foto ama 580x410 pixelmiş

biraz daha yakından bakalım:

biraz daha yaklaşalım:

gözlere iyice yaklaşalım, bakalım lineer cebiri görebilecek miyiz?

gördüğün her kare kutu bir pixel oluyor ve 0 (siyah) ila 225 (beyaz) arasında sayısal bir değer alıyor, ve bu değerler 580x410 luk bir matrikse aktarılıyor. Lineer cebir bu.

Sen orda bir Hadise görüyorsun, matematikçiler bilgisayarcılar başka bir hadise görüyor.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Matematico

quote:

Orijinalden alıntı: ZeljkoO

Neden lan nedeeen Ne katacak bana kimyasal denge ne katacak bana lineer cebir ne katacak bana lami teoremi ne katacak lan ne katacak hayat yaşayamadık lanbyaş oldu 17 ot gibi geçti bu kadar sene lanet olsun sisteminize

nasıl foto ama 580x410 pixelmiş

biraz daha yakından bakalım:

biraz daha yaklaşalım:

gözlere iyice yaklaşalım, bakalım lineer cebiri görebilecek miyiz?

gördüğün her kare kutu bir pixel oluyor ve 0 (siyah) ila 225 (beyaz) arasında sayısal bir değer alıyor, ve bu değerler 580x410 luk bir matrikse aktarılıyor. Lineer cebir bu.

Sen orda bir Hadise görüyorsun, matematikçiler bilgisayarcılar başka bir hadise görüyor.

Kolay gelsin.

hocam senin mesleğin nedir acaba nerde okuyorsun hangi bölümdesin bizi aydınlat lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.