Şimdi Ara

Neden ön yüzeye koruyucu film kullanıyoruz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphone 4s için sorun 2 katı.. arka yüzey de çiziliyor ve çabuk kırılabiliyor. dışarıda arka ve önü ve hatta yanları da koruyan dikey açılıp kapanan deri bir kılıf kullanıyorum yani sadece evde kılıfı çıkartıyorum ve buna rağmen çizilmeyi başardı ki gayet dikkatli kullanırım. arka ve önünde parlak shield kullanıyorum. 1 ay eski shieldı değiştirme sürecim boyunca ön ekrana yapıştırmadan kullandım ve "bir daha da takmam ekran koruyucu görüntüyü bozuyormuş ya ohoo" demiştim ve birkaç gün içerisinde çizildiğini gördüm ufak ufak ve gidip yine koruyucu aldım yapıştırdım.

ama ipadde hiçbir şey kullanmıyorum. yani koskoca ekranı koruyucuyla kaplamak saçma geliyor kaplayan varsa da kendi bileceği iş fakat stand olarak da kullanılabilen deri kılıflardan aldım dışarıda onu evde de sadece önü koruyan smart caselerden var onu kullanıyorum.
  • İpad 4 var arka gri tarafı çiziliyormu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 kere düşürmeme rağmen bir şey olmadı, dayanıklı baya. Ama ışığa tuttuğunda kılcal çizikler için aynı şeyi söyleyemiyorsun.
  • Cogu kisi yazmis jelatin takiyorsun ciziliyor goruntu kalitesi bitiyo cizilmez bosuna takmayin falan ben 2 ay once 20 tl parlak jelatin aldim taktim ne yag izi oluyor ne hava kabarcigi nede goruntude en ufak bir kusur.. Jelatinsiz cihazla yanyana bakiyorum benim ekranin kapli oldugu zerre kadar belli olmuyor cizilirmi diyede korkmuyorum ilk gunku gibi temiz kullanmak istiyorum. Bile bile lades demem. İyi kaliteli jelatin alin iyi jelatin kolay kolay cizilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

İnsanoğlu yaptığı hiçbirşeyde kesin yargı kullanamaz.

Çizilmez,Kırılmaz,Dökülmez,Yıkılmaz,Geçirmez,Batmaz,Düşmez....

İllaki çizilecek bu ekran,illaki kırılacak yıkılacak çökecek batacak.

Mühendislerin amacı kırılmaz ekran yapmak değil.

Bir darbede olacak hasarı yalnızca en aza indirmek.

Bizim milletimiz çizilmelere karşı dayanıklı kelimesini çizilmez ekran olacak algılıyor.

+1000

• anahtar koyduğun cebinde bir hafta gezdir jelatinsiz, ekran çizik manyağına döner, ayrıca düşmelerde de kısmen koruma özelliği var

tabi hem dokunmatik üzerine hem de görsellik üzerine olumsuz yanları da var
  • telefonu cebime koyarken her seferinde anahtar yada çizecek bir şey varmı diye düşünmemek için jelatin kullanıyorum. düşürdüğün zaman jelatin olsada çizilir zaten.

ben böyle kibar ve ele oturan, cebe sığan bir telefonu kocaman kalın kılıflarla mahvedip takos haline getiriyorlar onlara şaşıyorum :) hiç bir sebep bu rahatlığı ve estetiği bozmaya değmez bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnmr -- 12 Mayıs 2013; 8:20:47 >
  • Telefonumu aldiktan sonra jelatin uyguladim ama ekranin hassasiyeti degilde parmagimin kaymamasi yuzunden gun icinde söktüm. En rahati jelatinsiz kullanmak cizilirsede cizilsin cok mu onemli sanki ?

• Aslında önemli tabi... 1500-2000 lira olmasa 150-200 lira olsa da önemli... Hiç bişeyi olmasa masaya koyduğumda estetik açıdan güzel duran bi telefon olması önemli.. Neden çizik içinde bi telefonum olsun.. Yukardaki yorumlara bakınca bi çok kişi cihazını alır almaz ilk yaptığı jelatinle kaplamak olmuş.. Ben de öyle yaptım.. Çizilmez belki ama nolur nolmaz diyoruz... Çizildi diyenler de acaba fotoğraf paylaşabilirler mi? Ne kadar kılcallıkta bi çizilme.. Çok göze batıyor mu? Merak ettim sadece...

• oğlan yağlı ellerle yapış yapış ellerle elliyor. nemli bezle siliyorum sonrasında. silme açısından sıkıntı çıkmasın diye yapıştırdım. varlığı belli olmuyor.
  • Öyle bir çizilir iPhone ki ...
  • ihtiyat iyidir...
    herşey gibi cam da çizilir...
    5 liralık koruyucular yerine kaliteli koruyucu kullanırsanız hem dokunma tepkisi sıfır hata ile çalışır hem de telefonun görünüşünü bozmaz, sırıtmaz...
    eskiden invisible shield kullanıyordum ama firma sanırım isim değiştrip clear coat olmuş...
    ömür boyu garanti veriliyor...kaltı çizildi kavlandı tozlandı derdi yok...incececik bir kılıf...
  • Jelatin ekranini etkisini azaltiyor diyenler hikaye okumasin bosuna. Asil cihazi rahatca kullanabilmek icin jelatin takilir.

Ornegin masada yuz ustu koyabiliyormusun cihaz ? jelatin yokken koy bakalim en ufak harekette masadaki tozlar vs nasil cizecek cihazi. Valla gecen teyzemin iphonenun jelatinin sokmus daha 1 hafta olmus olmamis acayip cizilmis ekran. 2 yildir jelatinle sifir kivamindaydi cihaz :)
  • Ya bende ıpad mınıye ön koruyucu jelatin aldım yapıştırdım baloncuk baloncuk oldu.
    Yedekte bi tane daha var. Acaba bir püf nokatsımı var yapıştırmanın. Bilgi verirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.