Şimdi Ara

NEDEN OYUNLARDA TÜRKÇE OYUN SEÇENEĞİ YOK (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: LINEBACKER
    ayrıca çok zengin adamlar bile orj almıyor
    benim ne arkadaşlar var sıradan 1 günde 100 lerce ytl harcayacak paraları var adamların ama aylarca oynayıp zevk aldıgı oyuna 50 ytl vermeyi cok goruyorlar.

Parası olupta orjinal oyun almayanlara
  • Herkes orijinal oyun almıyor, bu yüzden zarar edebilirler ve yamadan fazlası şu anda söz konusu değil..
  • yasasın korsan sektoruuu adamlar bı oyunu ram fıyatına mıllete kakalarlarsa kımse orjınal almaz bu ulkede oyun gecıcı bı sey 2ay 3ay hadı 1 yıl oynadın sonra nolcak werdın paraya yanıcaksın asla orjınal almam anca onlıne oyun olursa alırım wow gıbı mesela

• Ya bu türkçe seçenek koymak çok mu zor ne kadar masraf olacakki zarar etsinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal_53

Ya bu türkçe seçenek koymak çok mu zor ne kadar masraf olacakki zarar etsinler.
    Zarar mı etsinler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Zarar mı etsinler..

Yok arkadaşım o anlamda demedim yani etse etse ne kadar zarar edebileceklerki onu diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

quote:

Zarar mı etsinler..

Arkadaş zarar etmesinler demek istedi galiba
  • orjinal oyuna vereceğin parayla gider ingilizce kursuna yazılırsın
    sonra gerekmez türkçe dil desteği falan hem bir dil öğrenirsin hemde öğrendiğin dili oyun oynayarak geliştirirsin kimse bunu önemsemiyor yaşasın korsan oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlty44

Değil midir ki dünyada en fazla konuşulan diller arasın da Türkçe ilk beşte.

Nerede yazıyor bu? Kim demiş?
  • YA BUNLAR GERÇEKTEN SİNİR

• walla oyun satmadığı bi ülkeye neden dil desteği koysun ki
  • quote:

Ya arkadaşlar kaç oyun aldıysam hiçbirinde Türkçe seçenek yok. Değil midir ki dünyada en fazla konuşulan diller arasın da Türkçe ilk beşte. Bu haksızlıktır, böyle devam ademez? FAR CRY ın yaratıcıları bile Türk ama Türkçe dil seçeneği koymaya bile üşenmişler.

Tükçe ilk 5 te değil .20 .sırada.
    http://www.krysstal.com/spoken.html

• quote:

Senimi kıracaklar be @Jackal_53.

Üzme tatlı canını
  • ya boşverin arkadaşlar ya o kadar pahalı oyunları almak bizim harcımız değil .yapsınlar 20-30 milyon amenne ama 60-70 dolara oyun mu olur yahu.siz türkçe dili konmamasına kafayı takmayın.yapılırsa türkçe yaöasını sonradan ekleyin.olmazsada ingilizce olarak oynayan.sizin anlıcanız:"krala selam,korsana devam.."
  • Herkez ucuzlasın korsan almıyalım demiş.
    Oyun ucuzlamaz. Bir oyunun çıkış maliyeti çok yüksek. Maliyetlerini karşılamak için de mecburen pahalı olmak zorunda.
    Kaldı ki.

Bu tamamen bizim açgözlülüğümüzden kaynaklanıyor. Şimdi burda sorsam son bir yılda kaç tane korsan oyun aldınız diye.
    10 dan aşağı rakam veren olmaz. Ben kendi adıma cevap vereyim hiç almadım Battlefield 2 aldım orjinal aldım onu oynuyorum.
    Bir kere kurup bitirim kenara atıcağım bir kamyon oyun için vereceğim parayı 1 tek orjinal oyuna verdim. Sorunsuz oynuyorum yok onu kır yok patch çıktı patchin crack ini bul zart zurt ile uğraşmadan.
  • katılmıyorum sana.
    quote:

Orjinalden alıntı: |MYT|YoK

Herkez ucuzlasın korsan almıyalım demiş.
    Oyun ucuzlamaz. Bir oyunun çıkış maliyeti çok yüksek. Maliyetlerini karşılamak için de mecburen pahalı olmak zorunda.
    Kaldı ki.

Bu tamamen bizim açgözlülüğümüzden kaynaklanıyor. Şimdi burda sorsam son bir yılda kaç tane korsan oyun aldınız diye.
    10 dan aşağı rakam veren olmaz. Ben kendi adıma cevap vereyim hiç almadım Battlefield 2 aldım orjinal aldım onu oynuyorum.
    Bir kere kurup bitirim kenara atıcağım bir kamyon oyun için vereceğim parayı 1 tek orjinal oyuna verdim. Sorunsuz oynuyorum yok onu kır yok patch çıktı patchin crack ini bul zart zurt ile uğraşmadan.

• quote:

Orjinalden alıntı: TOMEKK
    ... asla orjınal almam anca onlıne oyun olursa alırım wow gıbı mesela

Cidden bayağı WOWcu var Türkiyede, hepside Orjinal almışlar internetten oynamak için. Ama Türkçe dil desteği var mı WOWda?

quote:

Orjinalden alıntı: Resident

quote:

Ya arkadaşlar kaç oyun aldıysam hiçbirinde Türkçe seçenek yok. Değil midir ki dünyada en fazla konuşulan diller arasın da Türkçe ilk beşte. Bu haksızlıktır, böyle devam ademez? FAR CRY ın yaratıcıları bile Türk ama Türkçe dil seçeneği koymaya bile üşenmişler.

mlty44 Arkadaşın dediği bir yönden doğru Çünkü dünyada toplam Turkik topluluklar 200 milyonu buluyor ama bizim orta asyadaki kardeşlerimizi anlamamız güç Tıpkı çininin kuzeyinde yaşıyan bir çinli ile güneyinde yaşıyan bir çinlinin birbirlerini güç anlaması veya hiç anlayamaması gibi Bu yönden bizimde ihmalkarlıklarımız var örneğin Batı ; kırgızistan,azerbaycan,Türkmenistan,çin uygurları vb. bunları Türklerden ve Türkçeden ayrı lanse ediyor ve Bizim sesimiz bu haksızlığa karşı çok cılız çıkıyor o yüzdende o listede 5. sırada değil 20. sırada gözüküyoruz. Tabi diğer Türki cumhuriyetler arasındaki dil ve diplomasi yönünden kopukluklar giderilip hem dilde hemde diplomaside bir ortaklık kurulursa o zaman hem dil hem ekonomi hem askeri hemde uygarlık yönünden ilk 5 değil ilk 3 ü kesin zorlarız ama Türkiye içindeki medya kasti olarak bu gibi şeyleri "boş şeyler " gibi gösteriyor Tabi orta asyayla direk bağımız olan Azerbaycan toprağı karabağ'ın neden işgal edildiği ve bunların kimlerin desteklediğini öğrenince asıl düşmanlarımızı o zaman çok iyi anlarsınız. Hay Allah neler yazdım yine dolmuşum galiba kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucitmuzo -- 27 Nisan 2006; 19:48:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Resident

quote:

türkçe aslında 180 - 190 milyon kişiyle 8. sırada.

rusçaya geldimmi aslında ayrı diller olan ukranca - beyaz rusça ve hatta anadil olarak konuşmayan eski sscb ülkelerindeki bazı kişileride dahil edip şişiriyorlar.
    aslında anadil olarak gerçekte rusça konuşanlar en fazla 145 milyon kadar.

ama türkçeye geldimmi yalnızca türkiye türkçesine türkçe deyip diğer türk lehçeleri olan azerice - özbekçe - kazakça - tatarca hepsini ayrı dillerden sayıyorlar.

hem o senin verdiğin krysstal.com listesi zaten anadil olarak konuşanları değil alfabe olarak yazanları gösteren bir liste.

yani ilk 20 dilden japonca dışında hepsi o dilleri konuşan sayısını az--- yazan sayısını çok--- olarak gösteren diller zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkirsovalyesi -- 27 Nisan 2006; 20:08:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.