Eğitim aşamalarında önemli gereksinim haline gelen Özel Ders,öğrencilerin yeni gözdesi ve kolay öğrenme seçeneği olarak ortaya çıksa da aslına bakılırsa eğitim-öğretim sisteminde,bu ihtiyaca cevap verecek alternatiflerler sunmamış olmayışında etkileri arasındadır.Meydana gelen bu kritiğin ışığında bu gereksinime cevap verebilmek için öğrenciler başta olmak üzere,mezunlara,sınavlara hazırlananlara ve bunların dışında öğrenmeye ihtiyaç olan herkesin faydalanabileceği birebir eğitim formunda alternatifler sunma birincil yöntemdir. Geleneksel olarak ortaya çıkan bir algı olarak ifade edilen, sadece eksiği olan öğrenci faydalanır tezi yanlıştır.Özel Ders,eksiklerini tamamlaması sorumluluğunda olan öğrencilerin dışında,daha iyi bir noktaya gelmek isteyen öğrenci olsun,mezun olsun birebirden payına düşeni almalıdır.Bu nedenden ötürü,eğitim sadece okul veya v.b türevindekiler dışındaki yaşamboyu sürmektedir.Çünkü,insan sosyal bir varlıktır ve yaşamboyu öğrenme her zaman kendini gösterecektir..
Özel Ders Fırsatlarından yararlanmak isterseniz bilgi ve müracaat içinwww.akademinya.com
0 532 583 89 76
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme