arkaşlar bu oyuna neden para verioruz bn hiç vermedim ama verenlerin ne için verdiğini anlamadım
yaşın küçük oğlum oyunda ne tiryakiler var biliomusun hatta benim bi arkadasa yeniden ko ya baslatmıstım adam sigarayı bıraktı her ay silver pre alıordu :D adam dua edıo bana sigarayı bıraktırdım die inş küfür etmez ko ya baslattım diye :D:D:D
ayda 60-70 harcayan manyaklar var xD yok gold pre yok cash xD
Ne sacma konular aciyon ya. Niye para verilir oyuna daha rahat oynamak ve daha iyi yerlere gelmek icin
Bir süre sonra belli bır levele ulaşınca kasmak eziyet gibi bır şey oluyor bu yüzden herkes gold premıum alır.Ayrıca Pre alırsan sabahın köründe kalkıp serverlar dolmadan gireyım derdinde ortadan kalkar.Gold tabi alınmaz ama bronze baya ucuz alınabılır.
quote:
Orjinalden alıntı: aliveli01
arkaşlar bu oyuna neden para verioruz bn hiç vermedim ama verenlerin ne için verdiğini anlamadım
ben verdim ve senin gibi server a girebilmek için hiç debelenmedim. hayatta herşeyin bir bedeli vardır , beleş hiçbirşey olmaz. oyundan keyif almak istiyorsan verirsin parayı girersin. eğer para vermem diyorsan oyundan keyif alamazsın , hatta sana eziyet olur. belki para vermiyorum demek sana keyifli gelebilir , o da senin bileceğin iş.
quote:
Orjinalden alıntı: xxAziZxx
Azıtmış bunu yapan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme