quote:Orjinalden alıntı: j4cksp4row58 Cyper alır bence heaven yeter hepsine Evet bi koxp açsınlar herkesi yenerler
Tahminim sıralama şöyle olur; Ares - Dies - Beramus - Cypher - Xigenon - Olympia.. Tabi Gırakon direk olarak 1. Onu yazmaya gerek yok
Pek belli olmaz ya o.Giren kişilere bağlı.Zaten olursa da gold preli olanları alırlar.0000000 da bronz vardıAresi sil sen baştan
öle bi sawas olursa bi pathos cu olarak 1. cypher 2. xigenon 3. Beramus 4. Pathos geliceğini düşünüyorum
quote:Orjinalden alıntı: DevilHasanTR öle bi sawas olursa bi pathos cu olarak 1. cypher 2. xigenon 3. Beramus 4. Pathos geliceğini düşünüyorum dies we ares nerde orada? ayrıca buna kim inanır??? KADİR İNANIR.. (espri idi bu )
quote:Orjinalden alıntı: F@NC1FUL quote:Orjinalden alıntı: Jimreii.Bigmoon quote:Orjinalden alıntı: ocisun quote:Orjinalden alıntı: Prerogative Beramus dier serverleri ezicek die korkuolar beramus vs dies olsun bakalım kim alır DİES DİES DİES... CYPHER gıra gıra gıra
eskiden vardı belirli günlerde yapılırdı sadece premiumlu userlar girebiliyordu. 1. Ares 2. Cypher dı veya 2. beramus tu galiba hatırlayamadım
quote:Orjinalden alıntı: naletcocuk quote:Orjinalden alıntı: plmpcity dimi ares le girakon savassın owww işte bunu duymak istemiyorum Areslisiniz heralde.. Tabi sizi anlıyorum.Tırsıyosunuz