Şimdi Ara

Neden statik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pd'nin özel pasifi yeter. diğer statları söylemiyorum.
  • Biri de dememiş ki statiğin pasifiyle drake çaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son nerflerden sonra 1 kere bile almadım
  • Turnuvadakiler low
  • statiğin pasifiyle baron çaldırdım
  • Statiğin baronuyla pasif çaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burst dmg. için alınır statik. Late'de PD'ye geçilir. olay bu
  • bluetazy kullanıcısına yanıt
    Son patchten sonra Phantom Dancer'ın tercih edilme oranında artış görüldü. Çünkü IE nerf aldı PD buff aldı. Statikk artık her şampiyona değil de belli şampiyonlara seçiliyor, yani daha iyi uyum yakaladığı şampiyonlara. Seçilme nedenleri ise; wave clearı olmayan bir takımda isen Statikk daha uygun oluyor. Çünkü karşıda turret siege yapan bir takım olabilir ve eğer sizin wave clearınız yok ise takımına yardım etmek adına Statikk alabilirsin. Koridor aşamasında geriye düşersen Statikk'in 800 altınlık alt eşyası senin toparlanmana yardımcı olur. Ordan da direk Statikk'e gidersin zaten. Split pusha oynayacaksan yine Statikk iyi bir tercih olabilir. Yine split push için konuşacağım, wave clearı az olan bir AD Carry oynuyorsan tercih edebilirsin. AoE vurabilen AD Carry'ler ile uyumu iyi oluyor. Bkz: Jinx, Tristana. Bazen de şöyle bir durum olabiliyor: Mesela base atman gerekiyor paran Phantom Dancer'a yetmiyor ama Statikk daha ucuz bir eşya olduğu için ona yetiyor. O gibi durumlarda da direk alıp baseden çıkabiliyorsun. Eğer early gamede Statikk tercih edeceksen late gamede onu Phantom Dancer yapmanı tavsiye ederim. Ama dediğim gibi son değişikliklerden sonra Phantom Dancer yavaş yavaş alınmaya başlandı. İleride Statikk'in tercih edilme oranını geçebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 1 Şubat 2015; 20:13:52 >

• Pasifin statiğiyle Baron çaldım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.