Şimdi Ara

neden td'ler klan savaşları için uygun görülmüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese, 1 haftadir aksamlari oynuyorum bu oyunu, td bana en uygun olan sinifti, stug3'ü keyifle oynuyordum ama ögrendim ki tdler kullanilmiyormus klan savaşlarında, diger agir tanklar icin kolay lokma mi oluyor nedir bilemedim açıkçası, wow oynadim, orada rogue oynardim burada da td bana rogue gibi geldi. tier10 olsa dahi yüzüne bakilmayacak mi bu td'lerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tier 9 td ler arty atışlarına pek dayanamadıklarından ve taretleri olmaması dezavantajından tercih edilmiyordu. klan savaşlarında çok çabuk düşüyorlardı. ama tier 10 td ler gelince klan savaşlarında tercih edilecektir tahminimce. hatta daha önemli konuma gelebilirler çok nerf yemezlerse 7.6 da.
  • t30un üstüne gelecek olan td dışında hiç biri gene tercih edilmez özellikle yeniler biraz iri kıyım saklanamıyorlar birde cwler çok hızlı gelişiyor t110 ile bile 10 mermi atamadığımı biliyorum yendiğimiz halde bu tdlerin gelmesi relod timeları düşünülürse oynanmaması gayet normal.

T30 un üstüne gelecek td kullanılabilir sadece onun dışındakiler gene kullanılmaz
  • daha makineler oyuna girmeden kürtaj yapmaya gerek yok :)

gold mermiye ihtiyaç duymadan 290 ve üzeri penetrasyona sahip olan yeni tier10 td'ler bence klan savaşlarında kullanılır, oldukça da etkili ve yıpratıcı olurlar.. sadece zırh handikapı yüzünden belki obj268 oynatılmaz ama ağırlıklı olarak t110e4 ve belirli dar geçitli yollara sahip haritalarda jgdpnze100 inanılmaz iş çıkartır..

ayrıca random maçları açısından düşünürsek yeni tier10 td'ler oyundaki tier10 heavylerin eski zamanlardaki karşı koyulamaz üstünlükleri, eziciliklerini sonlandırdılar.. test serverda bol tier10 td'li maçlarda oyunun çok kısa sürdüğünü fark ettim.. 1000'lik hasarların havalarda uçuşması eğlenceli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RASEINIAI -- 24 Temmuz 2012; 9:11:59 >
  • Haritasına göre kullanılabilir, aşırı penetrasyon var.

özellikle artileryden yemiyecekleri bir noktada 2 tanesinin arkasına saklanan bir 50B koy uzaktan bir yolu çok iyi kapatabilirler.
  • Ben Ferdinand'a geldiğimde duydum ki hiç kullanılmıyor. Bi an hevesim kırıldı, hemen heavylere geçeyim dedim (KV-3 var şuan) ama ondan sonra dedim ki klanlar bence çok gereksiz o yüzden hangi türden zevk alıyorsam ona göre gideyim ve şuan hem Ferdi hem ISU-152'im var.

Aslında kullanılmamasıda saçma, özellikle Obj 704 gibi bir makine support olarak çok fena iş görür çünkü tier x tanklara bile autoaim yaparak iyi zarar verebilecek bir topu var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.