Şimdi Ara

NEDEN TR PSN KULLANIYORSUNUZ? US PSN KULLANANLARLA TARTISMA PLATFORMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kutulu oyun alıyorum. Genelde piyasada ki kutulu oyunlar 2. bölge. Eklenti paketleri uyuşsun diye TR kullanıyorum.

İndie oyunlarda 5-10 tl farkediyor. Kasmadım açıkçası.

Ama US PSN tabi bakıldığında daha mantıklı duruyor çoğu insan için. Benim için olsa da olur olmasa da olur.
  • Mount Hund oyunu mesela TR de yasak ama us psnde var ben +18 oyunları severim ? Ama Türkçe dil desteği olmuyor bu şekilde de.

Arkadaşlarımı uyarmak istiyorum, bakın kırarak veya us psnden oyun almayın eğer yasaklı bir oyun değilse sırf fiyatı için bunu yapmayın.. Eğer hizmet istiyorsanız firmaya yakışıklı görünmeniz gerekiyor Türkçe dil destekleri vs için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır alınmıyor şuan durum hala aynıdır.

Ben Alaska bölgesi adresi ile komisyonsuz psn card şuan için sorunsuz alıyorum.

Hele önemli indirim günlerinde black friday vs. plus üyelikler %50 ucuza elde ediliyor.
  • peki arkadaşlar tr psn'den üyelik alınmış bir ps4'e us psn'den alınmış bir oyunla kardeşlik yapılabiliyor mu yada tam tersi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Ben hong kong psn kullanıyorum

onun avantajları nasıl oluyor hocam? odeme bakımından filan daha uyguna geliyor mu? yine amazondan kart alarak mı yukluyorsunuz icine parayı
  • Dr. Manhattan kullanıcısına yanıt
    ps4 u bilemiyorum ama ps3 de oluyor. Yani tr hesabınız var diyelim. baskası us hesaptan oyun almıs. siz de kardeslik yaptınız. o oyunu indirip tr hesabınızdan oynayabiliyorsunuz. Sahsen hem us hem tr hesabım oldugundan hangisinin fiyatı uygunsa ondan indirip otekinden oynadıgım oluyor mesela.
  • drinkblood7 kullanıcısına yanıt
    valla oyunlarda avantajlı oluyor ve bazı oyunlarda 40 tl ye kadar fark olabiliyor. Onun dışında ödeme olayını garanti master card ile yapıyorum.
    Geçen gün L. Noire bundle aldım 15 tl idi sanırım ve de ingilizce

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR PSN'den ps3 için onlarca liralık alışveriş yaptım.
    Ama su anki nesil (ps4) için mümkün olduğunca kutulu oyun almaya çalışacağım.
  • Tr psn kullanmadim hic kullansaydimda ranking olan oyunlarda bayragimizin gorunmesi icin yapardim.

Oyunlari zaten turkce oynamiyorum o yuzden pek bi esprisi yok benim icin tr psn in

• Dün TR psn den 3 aylık plus aldım ondan bir süre kullanmaya devam edeceğim. Oyun alacak olursam us Psn den almayı düşünüyorum. Ana hesap olarak ayarlayınca tr psn hesaptan da kullanılabiliyor diye biliyorum. Yanılıyor muyum?

• Avantaj istiyorsanız gidin Honkong PSN açın, oyunlar TR ve US'in neredeyse yarı fiyatı veya 3/2 fiyatı. İngilice desteği de aşağı yukarı her oyunda var. Ayrıca kredi kartınızı da kabul ediyor PSN card sıkıntısı da yok. Fiyatlardan rahatsız olanlar bir araştırsın, bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

Avantaj istiyorsanız gidin Honkong PSN açın, oyunlar TR ve US'in neredeyse yarı fiyatı veya 3/2 fiyatı. İngilice desteği de aşağı yukarı her oyunda var. Ayrıca kredi kartınızı da kabul ediyor PSN card sıkıntısı da yok. Fiyatlardan rahatsız olanlar bir araştırsın, bilginize.

Hemen bakıyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Kutulu oyun alıyorum. Genelde piyasada ki kutulu oyunlar 2. bölge. Eklenti paketleri uyuşsun diye TR kullanıyorum.

İndie oyunlarda 5-10 tl farkediyor. Kasmadım açıkçası.

Ama US PSN tabi bakıldığında daha mantıklı duruyor çoğu insan için. Benim için olsa da olur olmasa da olur.

Şu mesajımı eksileyen olmuş.

Çok garip insanlar var forumda gerçekten.
  • US PSN alışverilerinde Amex kullanılabiliyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

valla oyunlarda avantajlı oluyor ve bazı oyunlarda 40 tl ye kadar fark olabiliyor. Onun dışında ödeme olayını garanti master card ile yapıyorum.
    Geçen gün L. Noire bundle aldım 15 tl idi sanırım ve de ingilizce

Hong Kong Plus'da daha fazla bedava oyun veriyor galiba. örneğin Eylül ayında birsürü bedava oyun verdi.
  • us psn ile playstation home'a erişebiliyor muyuz?
    ve hesabı açabilmek için yardımcı olabilecek kimse var mı? bununla ilgili bir konu bulamadım forumlarda...
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DhAk

us psn ile playstation home'a erişebiliyor muyuz?
    ve hesabı açabilmek için yardımcı olabilecek kimse var mı? bununla ilgili bir konu bulamadım forumlarda...
    teşekkürler.

Home yakında kapanacak. Bilgin olsun.
  • Yillarca kullanmadim, simdi us acayim hem home da oliur derken home kapaniyor, bu da sans iste :) yine de sadece fifa15'i uyguna alabilmek icin acacagim hesabi ben de..
    Teaekkurler.

• en güzeli 2sini de kullanmak 2sinin de indirimlerini fırsatlarını takip etmek
  • Ben PS3'e geç kavuştuğumdan ve PS3 aldığım zamanlardaki DLC yükleme / bölge 1-2 muhabbetlerinden, ayrıca kartla alışverişlerde problem çıktığı yazılarından falan işin kolayına kaçıp TR PSN'ye yönelmiştim.

Ayrıca işlerden falan da düzenli oynayamam, param heba olmasın diye hep 3 ay - 29,00 liralık üyeliği kullanıyordum. Verdiği bedava oyunlar (Uncharted 3, BF3, Saints Row 3, NFS, Spec Ops, Bioshock, Tomb Raider, Splinter Cell gibi) hoşuma gidince üç ayda bir tekrar yeniledim son 1 yıllık dönemde. Noel dönemindeki indirimlerden de güzel oyunlar kapınca zaten az olan zamanım için oldukça tatminkar duruyordu TR PSN.

Son zam fiyaskosunu foruma girince öğrendim, o saatte biraz da gaza gelip 99 liradan senelik yeniledim ancak 50 lirasını geri verelim üyeliğin iptal olsun deseler şimdi kabul ederim, o derece doluyum bunlara.

Neyse ki forumdaki USA PSN konusuyla birlikte gözüm de açıldı, bu saatten sonra 1 kuruş çıkmaz benden TR PSN'ye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.