Şimdi Ara

Neden Türk Milliyetçileri-Ulusalcıları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kemomando

quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

quote:

Klavye başında,eylem yapanları suçluyorsunuz.

Bunu nerenizden uydurdunuz?
    Eylem mutlaka Kürecikte mi yapılmalı? Başka kentlerde yapılan eylemleri eylemden saymıyor musunuz?
    Amerikanın kucağında siyaset yapan, hangi bölücü/ırkçı bu tür eylemlere destek verdi?

Bu kendine güvensizlerin taktiğidir dolaylı yoldan suçlamalar.En büyük sorunumuz bu değil mi kendinin yapamadığını(yapmadığını) "ama onlar da yapmıyor" diye suçlamak.... Tamam o zaman Kürecik dışında nerede ses getiren eylmeler yapıldı.?

Dünyadan haberiniz yok, bir eyleme katıldınız diye kendinizi yere göğe sığdıramıyorsunuz. Ben konudaki ilk mesajımda uzun süredir eylem yapıldığını ama bunların medyada yer almadığını yazmıştım. Buyrun ADD gençlerinin eylemleri. Bakın bakalım siz mi daha çok tepki vermişsiniz yoksa onlar mı?

http://www.youtube.com/results?search_query=f%C3%BCze+kalkan%C4%B1+protesto&oq=f%C3%BCze+kalkan%C4%B1+protesto&aq=f&aqi=g-m2&aql=&gs_sm=3&gs_upl=6358l16416l0l17038l33l16l0l0l0l4l279l1403l1.9.1l11l0

• quote:

quote:

quote:

quote:

Klavye başında,eylem yapanları suçluyorsunuz.

Bunu nerenizden uydurdunuz?
    Eylem mutlaka Kürecikte mi yapılmalı? Başka kentlerde yapılan eylemleri eylemden saymıyor musunuz?
    Amerikanın kucağında siyaset yapan, hangi bölücü/ırkçı bu tür eylemlere destek verdi?

Bu kendine güvensizlerin taktiğidir dolaylı yoldan suçlamalar.En büyük sorunumuz bu değil mi kendinin yapamadığını(yapmadığını) "ama onlar da yapmıyor" diye suçlamak.... Tamam o zaman Kürecik dışında nerede ses getiren eylmeler yapıldı.?

Dünyadan haberiniz yok, bir eyleme katıldınız diye kendinizi yere göğe sığdıramıyorsunuz. Ben konudaki ilk mesajımda uzun süredir eylem yapıldığını ama bunların medyada yer almadığını yazmıştım. Buyrun ADD gençlerinin eylemleri. Bakın bakalım siz mi daha çok tepki vermişsiniz yoksa onlar mı?

http://www.youtube.com/results?search_query=f%C3%BCze+kalkan%C4%B1+protesto&oq=f%C3%BCze+kalkan%C4%B1+protesto&aq=f&aqi=g-m2&aql=&gs_sm=3&gs_upl=6358l16416l0l17038l33l16l0l0l0l4l279l1403l1.9.1l11l0

Bunların çoğu sosyalist "sol" kesimden Kürecik'te olduğu gibi.?Paylaşım için teşekkürler.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemomando -- 11 Mart 2012; 19:55:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WirLieBen

quote:

Yesinler sizi,"klavye ulusalcıları",lafta dağlar devirip,dağlar kuruyorsunuz.Memleket göbeğine Amerika üs kuruyor.Klavye başında,eylem yapanları suçluyorsunuz.Ayıp,bilene....

Sen ne yaptın üstü bastın haberimiz mi olmadı

15bin pkklı öldürdün de biz mi bilmiyoruz?

Yok bu ülkede kimse Amerikan üssü basamaz. orası,Türkiye'nin en önemli yerlerinden bile daha iyi korunuyor.İçin rahat olsun.Ben sadece Kürecik'te "Türkiye'de Amerikan üssü istemiyoruz" diye eyleme katıldım.

Sende şuna emin ol içim hiç rahat değil.

• Tartışma için herkese teşekkürler ama artık bitirme tezime dönmem lazım.Herkese iyi akşamlar...
  • telefondan yazıyorum kusra bakmayın oncelıkle...

Sımdı konuyu acan arkadasın asıl soylemek ıstedıgı nedır? Ve merak edıyoum kendısının sıyası gorusu nedır? Gunlerdır Antalyada Amerıkan askerlerıne cuval gecırenler Turk mıllıyetcısı gencler degıl mıdır? tgb uyesı onlar dıyeceksın ama Antalyada kı eylemlerın buyuk kısmını mıllıyetcıler yaptı halk dılınde olayı sıdık yarısına dokmenın nedenı nedır? Bana bıraz sey gıbı geldı ben eyleme gıttım sız oturun klavye basında delıkanlılık yapın ben eylemlerdeyım ov yea tarzı.. Gıttıysen gıttın bırader bunu dal bunu sureklı belırtmenın anlamı nedır?

Oncekı mesajların bırınde ıste pankart acan ogrencıler 16 ay ıcerı alındı seklınde bır mesaj vardı buna cevap olarakta bunu goze almak lazım seklınde mesaj vardı.. Almayacaksınız arkadasım sızın o pankartı acıp ıcerı gırmenız hıc bır ıse yaramıyor medya sızı haksız gostrrıyor ve sokaklardan bır vatansever daha eksılıyor.. Dırenıs mutlaka olacaktır ama onların ekmegıne yag surecek sekılde degıl...

• 1980 darbesine kadar sağcı kesimden, abd'yi protesto eden dernek var mı? Nasıl etsinler ki?

Sağcı hükümetlerin kurucusu ve iktidar edenler onlar değil mi?

1942'de abd meclisi basmış ve meclis bahçesine karargah kurmuşlar. 1946'da da DP kurmuşlar. 1950'de iktidara oturtmuşlar. Memleket abd ve ab ye peşkeş çekilmiş. Atatürk'ün sağlığınd, Türkiye ab'den çok daha iyi duruma imiş. l. ve ll. dünya savaşları ab topraklarında oldu. AB toprakları talan edildiği gibi yakıldı, yıkıldı.

1960 sonrası yakılıp-yıkılan ve talan edilmiş olan avrupa ülkelerini tekrar canlandırmak için Türkler gitti. l. ve ll. dünya savaşlarında ab topraklarında ölenleri ve kalan nüfusu düşünün! Abd ve ab karşılıksız para basıp duruyor. Karşılıksız basılan bu paraların, bizim paramız karşısında bukadar değer nasıl kazanıyor?

1950 öncesi iki uçak fabrikası olan bir ülke idik! Bugün ise kıçımıza giydiğimiz don bile dışarıdan geliyor da, sözde ekonomimiz düzlüğe çıkıyor?

Sağ ve var olsunlar ki bu hükümetler ülkemizi uçurdular. Ülkemizde İŞSİZ genç DEĞİL, İNSAN BİLE KALMADI. İnsanlarımız sadaka ile geçinmeyip, abe standartlarında geçiniyor. Emeklisi, genci abe topluluklarından daha çok ülke gezilerine çıkıyor!

Türk askeri Koreye gitmiş (Celal Dora'nın anılarını okuyun), Afkanistan, Irak ve Filistin'e girmedi, abd ve ab çıkarları için çarpışmadı diye askerin başına çuval geçirten baş komutan!

Bunlar, gelip geçecek. Bundan hiç kuşkum yok.

• tepki koymadıklarını nereden biliyorsun?
  • 60'dan günümüze olanları bildiğim ve yaşadığım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Hayvan kemiklerini, insan kemigi diye yutturmaya kalkan mutareke matbuati ve saksakcilari yapsinlar eylem

Kazılardan birinde insan kemikleri çıkmıştı...
    Ama kazılan yer faili meçhul değil şehitlikti orası...
  • Kardeşim bir Türk milliyetçisi olarak ithamlarına tarafım ve cevap veriyorum

Siz değil misiniz milliyetçileri faşist diye hor gören?
    Devlet değil mi cadı avına çıkmışlar gibi önce 43 te sonra 80 de milliyetçileri tek tek yakalayıp işkence eden?
    Bu ülkede vatan için herşeyini feda etmeyi göze alıp kendi görüşünden olanlar dışında hiçbir kesimden saygı görmeyen başka insan var mı?

Şimdiki durumda halkın %10 unun ancak desteklediği ve geri kalan %90 ının da iğrenerek baktığı bir kesimiz

Bu olaylar Türk milliyetçilerini küstürmüştür, geri çekilmelerine sebep olmuştur

Ne zamanki Atamızın dediği gibi bir gün istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersek ancak o zaman geri döneriz veyahut şuan arkamızdan sövenler ayağımıza kapanır yardıma çağırır o zaman

Yoksa kimse yıllardır olduğu gibi anadolunun asil Türk evlatlarının, milliyetçilerin , bu milletin göz yumduğu şeylerden oluşan sorunların ceremesini çekmesini beklemesin

Artık uyandık bu memleketi bu hale getirenler düze çıkarsın, artık karışmıyoruz sade bizim üstümüze vazife değil vatanı kurtarmak

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Tepki veren ve verme ihtimali olan tüm fikir liderleri bir süreden beri Silivri'de inşa edilmiş olan deniz manzaralı bir otelde keyif çatıyorlar. Nedeni bu olabilir.

meselenin özeti budurbunu göremeyenler bence dönüp aynaya bakmalı ben neyim diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pruvap -- 16 Mart 2012; 14:49:46 >
  • banu avar nihat genc mustafa yıldırım arslan bulur erdal sarızeybek
    her gün facebook'tan ve belirli il ve ilçelerden bas bas bagırmaktalar...

Fakat hükümet bu konu da neden sessiz bunu sormak gerekir ?
    yada o cok sevdiginiz dinciler nerelerdeler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Kardeşim bir Türk milliyetçisi olarak ithamlarına tarafım ve cevap veriyorum

Devlet değil mi cadı avına çıkmışlar gibi önce 43 te sonra 80 de milliyetçileri tek tek yakalayıp işkence eden?
    Bu ülkede vatan için herşeyini feda etmeyi göze alıp kendi görüşünden olanlar dışında hiçbir kesimden saygı görmeyen başka insan var mı?

Şimdiki durumda halkın %10 unun ancak desteklediği ve geri kalan %90 ının da iğrenerek baktığı bir kesimiz

Bu olaylar Türk milliyetçilerini küstürmüştür, geri çekilmelerine sebep olmuştur

Ne zamanki Atamızın dediği gibi bir gün istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersek ancak o zaman geri döneriz veyahut şuan arkamızdan sövenler ayağımıza kapanır yardıma çağırır o zaman

Yoksa kimse yıllardır olduğu gibi anadolunun asil Türk evlatlarının, milliyetçilerin , bu milletin göz yumduğu şeylerden oluşan sorunların ceremesini çekmesini beklemesin

Artık uyandık bu memleketi bu hale getirenler düze çıkarsın, artık karışmıyoruz sade bizim üstümüze vazife değil vatanı kurtarmak

banu avar nihat genc mustafa yıldırım arslan bulur erdal sarızeybek

Ben, ne sağcıyım ne de solcu. Türk Milletinin bir bireyimdir, sadece o'kadar! Ölümden KORKAN, Türk değildir! Ölüm, yaratana kavuşmaktır!

1942-1946- 1950: Amerikalılar TCBMM'i bastılar, Meclisin bahçesine karargah kurdular. 1946'da DP kurdular ve 1950'de DP'yi iktidara oturttular, 1960 ihtilalini yapanlara ve arkalarında olanlara bak. 1971'de sıkı yönetim, 1980 ihtilal! MHP gençliğinin arkasında asker de vardı, polis'de. Mahalle, okul köy basabiliyordu. Ta ki, akp iktidarına kadar bu olay böyle idi. Sağ ve Sol, bir bedenin sağ eli ile sol eli gibidir. Her ikisini yöneten de o kolların bağlı olduğu bedendeki kafa tarafından yönetildi! Sağcılar Amerika diyordu, Solcular Rusya diyordu. İki tarafta da, ATAMIZIN İZİNDEYİZ diyen yoktu! Neden Ata'nın 6 İLKESİ peşinde gitmiyorsunuz da, 9 IŞIK/ilke diyorsunuz? Atatürk ile Müslüman'ı nasıl bağdaştırıyor sunuz?
    KUR'AN'I KERİM
    Nisa Suresi
    "1. Ey insanlar! Sizi BİR TEK CANLIDAN yaratan, ONDAN EŞİNİ vücuda/bedene getieren ve O İKİSİNDEN birçok EKEKLER ve DİŞİLER üreten Rabbinize KARŞI gelmekten sakının..."

- Nerede gerçekten varsınız? BİR TEK'in içinde! Varsanız, dikkat edin yaratansınız! Var olan, YARATAN için ibadetlerini yapar. Oysa, yaratılanları, yaratıcı kendinden yaratıyor ki, hiç kimse ben varım diyemez, diyen olursa da "Enel Hak"olur!

Aklıma, Cengiz Han'ı sözü geliyor.
    "Eğer siz büyük günahlar/suçlar işlememiş olsaydınız, Tanrı, beni SİZE CEZA olarak göndermezdi."

- Eğer, insanlar 1946 sonrası büyük günahalar işlememiş olsaylardı, Tanrı ceza olarak göndermezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: birturk

quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

Kardeşim bir Türk milliyetçisi olarak ithamlarına tarafım ve cevap veriyorum

banu avar nihat genc mustafa yıldırım arslan bulur erdal sarızeybek

Ben, ne sağcıyım ne de solcu. Türk Milletinin bir bireyimdir, sadece o'kadar! Ölümden KORKAN, Türk değildir! Ölüm, yaratana kavuşmaktır!

1942-1946- 1950: Amerikalılar TCBMM'i bastılar, Meclisin bahçesine karargah kurdular. 1946'da DP kurdular ve 1950'de DP'yi iktidara oturttular, 1960 ihtilalini yapanlara ve arkalarında olanlara bak. 1971'de sıkı yönetim, 1980 ihtilal! MHP gençliğinin arkasında asker de vardı, polis'de. Mahalle, okul köy basabiliyordu. Ta ki, akp iktidarına kadar bu olay böyle idi. Sağ ve Sol, bir bedenin sağ eli ile sol eli gibidir. Her ikisini yöneten de o kolların bağlı olduğu bedendeki kafa tarafından yönetildi! Sağcılar Amerika diyordu, Solcular Rusya diyordu. İki tarafta da, ATAMIZIN İZİNDEYİZ diyen yoktu! Neden Ata'nın 6 İLKESİ peşinde gitmiyorsunuz da, 9 IŞIK/ilke diyorsunuz? Atatürk ile Müslüman'ı nasıl bağdaştırıyor sunuz?
    KUR'AN'I KERİM
    Nisa Suresi
    "1. Ey insanlar! Sizi BİR TEK CANLIDAN yaratan, ONDAN EŞİNİ vücuda/bedene getieren ve O İKİSİNDEN birçok EKEKLER ve DİŞİLER üreten Rabbinize KARŞI gelmekten sakının..."

- Nerede gerçekten varsınız? BİR TEK'in içinde! Varsanız, dikkat edin yaratansınız! Var olan, YARATAN için ibadetlerini yapar. Oysa, yaratılanları, yaratıcı kendinden yaratıyor ki, hiç kimse ben varım diyemez, diyen olursa da "Enel Hak"olur!

Aklıma, Cengiz Han'ı sözü geliyor.
    "Eğer siz büyük günahlar/suçlar işlememiş olsaydınız, Tanrı, beni SİZE CEZA olarak göndermezdi."

- Eğer, insanlar 1946 sonrası büyük günahalar işlememiş olsaylardı, Tanrı ceza olarak göndermezdi.

Ne dediğini anlamadım
    Neden mesajımı alıntıladığını da anlamadım
    Senin yazdıklarının benim mesajımla alakasını hiç anlamadım

Yalnız yazdıklarını anlamaya çalışırken birşey dikkatimi çekti
    Neden atanın izinden gitmeyip 9 ışık diyorsun demişsin, ben 9 ışığı say desen sayamayacak bir adamım
    Ayrıca aydın kişinin başkalarının koyduğu kuralları ilke edinmeye ihtiyacı olmaz, kendi kararlarını durumları yorumlayarak verir

Saygılarımla

• Kardeşim bir Türk milliyetçisi olarak ithamlarına tarafım ve cevap veriyorum

Hatamı bağışlıyacağınızı düşünüyorum. Herhalde bu yazınızı anlamadığım için yazmışım. Bağışlar mısınız?
  • quote:

Neden Kürecik'te kurulan radar üssüne tepki koymazlar?.Eğer tepkileri varsa neden gür şekilde duymuyoruz.?

dokunan yanar ın önsözü her şeyi açıklıyor sanırım...

“Naziler komünistler için geldiğinde sesimi çıkarmadım; çünkü komünist değildim.
    Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım; çünkü sosyal
    demokrat değildim.
    Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.

Martin Niemöller
  • Arkadaşlar ben buna karşıyım. yukarda bir arkadaş da değinmiş. Bu Ülkenin başına bir iş geldiği zaman hazır tetik olarak Türk Milliyetçisi arkadaşlarımız neden öne sürülüyor? En çok kullanılan fakat hiçbir zaman saygı sevgi ve en ufak bir mükafat bile görmeden ve beklemeden yaparlar Allah şahit. Tarih ortada fakat, bu ülkeyi seven komunistler ılımlı islamcı abiler ablalar sosyalist gazeteciler faşizanlardan mı medet umuyor artık?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.