Şimdi Ara

Neden Türkiye Neden ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir amerikalıya sormuşlar che guevera kimdir kadın sanatçi die cevap vermiş
  • şöyle demek daha doğru insan büyüdüğü yetiştiği sevdiği topraklara daha bağlıdır
    her ülkenin her insanı için geçerlidir
    tabi açlık,sefalet,hastalık ve savaş geçen ülkeleri kastetmiyorum normal şartlar için konuşuyorum
  • Abd'de halkın büyük bölümü eğitimsiz.

Ayrıca şu cennet vatanın değerini bilmeliyiz.O kadar çok ki yeraltı kaynaklarımız..

Ermeniler neden ardahanı istiyor sanıyorsunuz?Dünyanın en zengin elmas kaynağı ardahan'da.

Dışa bağımlı bir ülke olmasak çok güzel şeyler olabilir

Türkiye'de ki toplam Toryumun değeri 150 trilyon$ bilmeyeniz vardır belki.
  • Beğenmeğen çeker gider bu kadar basit.

Bkz: Ya Sev Ya Terket...
  • sorunuzun cevabı şuan Show tv de
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

Beğenmeğen çeker gider bu kadar basit.

Ha deyince Avrupaya felan gidilmiyor oyle. Ayrica sen kimi kimin ulkesinden kovuyorsun anlayamadim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Kreuzberg]

sorunuzun cevabı şuan Show tv de

Evet şuan o ölen adamlar üzerinden yıllardır kutuplaşma siyaseti yapan insanlar yüzünden. Değişim deyince aklımıza devrim geliyor. Atatürkün devrimleri aklımıza gelmiyor ; Üretim, Bilim , çok çalışmak...
  • Bizim insanımızda da, Amerika'da da dünyadan bihaber yaşayan çok fazla kişi var.
    Bunu değiştirmek için çaba sarfetmeliyiz.
    Ayrıca halklarındaki bu kitleye rağmen, nasıl bu kadar güçlendiler diye sormalıyız kendimize.

Aşağıda olayı ti'ye alan, ufak bir resim var. Amacım onları küçümsemek değil, sadece mizah.
    En nihayetinde bizim ülkemizde de, Mısır piramitlerinin Türkiye'den kaçırıldığını iddia eden tarih hocaları var.

Ortalama Amerikalıya göre dünya:

Neden Türkiye Neden ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Virtus

Abd'de halkın büyük bölümü eğitimsiz.

Ayrıca şu cennet vatanın değerini bilmeliyiz.O kadar çok ki yeraltı kaynaklarımız..

Ermeniler neden ardahanı istiyor sanıyorsunuz?Dünyanın en zengin elmas kaynağı ardahan'da.

Dışa bağımlı bir ülke olmasak çok güzel şeyler olabilir

Türkiye'de ki toplam Toryumun değeri 150 trilyon$ bilmeyeniz vardır belki.

Toryumun malesef şuan bir mali değeri yok olmayacakta o elementten nükleer yakıt üretmek imkansız olduğu anlaşıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upgradetr -- 6 Mart 2009; 0:48:25 >
  • ortaya karışık: yorum sizin

• Osman Paşa gelecek bu dertler bitecek
  • Bu da manken

Amerikalılar bırak bilmesin Türkiye yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

Beğenmeğen çeker gider bu kadar basit.

Ha deyince Avrupaya felan gidilmiyor oyle. Ayrica sen kimi kimin ulkesinden kovuyorsun anlayamadim...

Kötü bir şey söylemiyor ki, madem bu ülkede yaşamayı sevmiyorsun, kimse sana ısrar etmiyor " ne olur kal gitme ! " felan yani..

Bak avrupa bu sevmeyip de dürüstçe Türkiyeyi terkedenlerle dolu, hepsinin kahvesi var ve tüm kahvelerde aponun portresi var, kürt olmayanlardan da haraç istiyorlar, arada sırada sıkı dayak yeselerde bazen bir kaç ceset de veriyorlar... ama Devlet bunları biliyor ve vatandaşının haklarını korumuyor avrupada hala...
    anladın onu sen..? yani iillada onları burda yaşamaya mı zorlayalım..? zaten avrupa onları kabul etmiş, acıma hissiyle bağırlarına basmış, el bebek büyütmekte... daha ne istiyorsun sen ki ? Sen hala kendi ülkende felan mı yaşadığını sanıyorsun.. ? tabi ki sevmiyorsan çekip gideceksin... zorla oturacak halin yok dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horus_Aha -- 6 Mart 2009; 1:00:13 >

• Amerika dünyanın en güçlüsüde ondan halkına ciddi bir refah düzeyi sunmuş, bol bol ucuz yemek içki benzin vs. sunmuş daha ne? Boş yaşayan bir halkmış, Türk halkı çok dolu ya çoğu seda sayanın sabah programından tut kahvehaneden oradan iddaya maşallah gayet "dolu" şeylerimiz var.

Milli gurur ile gaza gelip şöyle yorumlar yapmayın komik oluyor cidden. Türk halkıda Emerikan halkıda boştur kardeşim. Ama bir fark var onlar zengin...

Neden Türkiye Neden ?

Yalan değilki bu resim? Ortalama Amerikalı ne düşünüyorsa şu an dünyadada o oluyor.

• Türkiye ve amerikayı karşılaştıran salaktır. evet açıkça söyledim ve cezasına katlanırım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasturk

Türkiye ve amerikayı karşılaştıran salaktır. evet açıkça söyledim ve cezasına katlanırım:)

Bana ilginç gelen insanlar Abd'yi 1., Tr'yi 2. zannediyor dünyada. Arada kaç tane devlet var halbuki
  • yaw elin amerikalısının Türkiye ile ne işi olur adam ayda 3000-4000 dolarını alıyor 50 yıl taksitli mortageli villasında oturuyor geçiyor tv başına canı sıkılıyor bara discoya dünyayı takan kim

biz burada asgari ücret açlık sınırı benzine zamla uğraşıyoruz tabi hayal kuracağız amerika ile ilgili orada yaşamayı

ona göre amerikalılar daha haritada kendi ülkesini gösteremiyor çıkıp Türkiye'yi mi gösterecek

sen gitde amerikaya 8-9 ay bir tek dikkat ettiğin o olsun ah şanssız ben bir gitsem gelmeyeceğim valla
  • Haa bide çekiyo altına taş gibi arabasını...55.000$'a M3 , Q7 felan var orada ya...Hayat hakkaten adamlardaki...
  • Amerikada kanadayı amerikanın eyaleti sananların yüzdesi çok yüksek.
    Türkiyede de istanbul u başkent sanan çok insan var.
  • ülkemizi cennet sananlar için söylüyorum o okullardan okutulan saçmalıklardan çok daha fazlası yaşanıyor su an....

insanlar evine ekmek getirmek için taşı sıkıyor ancak ondan bile 1 damla su çıkaramıor....

en cok ağırımıa giden şey ise atalarımızın kanları boş yere aktınıgı gormek....

son 8 yılda ülke iyice yaşanmaz yer haline geldi

kimileri hala devrimden ülkeyi kurtarmaktan bahsediyor ben kurtarılcak bişey gormuyorum.... birşey kalmamış

devlet osmanlının mirası ile hala ayakta cok iyi para bırakmıs osmanlı bize her gun daha bi hayret ediyorum bu ulke nasıl bu kadar ayakta kalabiliyor diye....

yazık cok yazık....

bu gun süper loto çekilişi oncesi büfelerdeki kuyrugu gordum

insanların hali içler acısı 26 milyonda 1 olasılıga ragmen oralara kosturan umudunu buralarda arayan inancını yitirmiş yaşama sevincinden yoksun insanlarla sahibiz...

gidişat hiç iyi değil. allah hepimizin sonunu hayır etsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.