merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir ay önce cihazla gelen 1 aylık ücretsiz gold hesabım bitti.TR hesap kullanıyordum 1-neden US UK ya da EU hesap kullanılıyor bunların farkı nedir.şimdi ben TR kullanıyorum içerikde bir fark var mı? 2-gittigidiyor gibi sitelerden live üyelik satılıyor fakat US UK hesaplar için diyor.ben onları TR hesabımda kullanamazmıyım? 3.şimdi istersem US UK veya EU hesaba geçebilirmiyim? 4.bu hesaplardan hangisi avantajlı?
quote:
Orijinalden alıntı: the_ramms
merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir ay önce cihazla gelen 1 aylık ücretsiz gold hesabım bitti.TR hesap kullanıyordum 1-neden US UK ya da EU hesap kullanılıyor bunların farkı nedir.şimdi ben TR kullanıyorum içerikde bir fark var mı? 2-gittigidiyor gibi sitelerden live üyelik satılıyor fakat US UK hesaplar için diyor.ben onları TR hesabımda kullanamazmıyım? 3.şimdi istersem US UK veya EU hesaba geçebilirmiyim? 4.bu hesaplardan hangisi avantajlı?
1-Icerik farki cok fazla usa/uk hesaplarda 565 oyun tr hesapta 160 oyun var gerisini sen dusun.. 2-Live uyelik eu avrupa olanlari tr icinde kullanabilirsin, sadece us olanlar sadece us hesaplar icin. 3- her 3 ayda bir bolge degistirebilirsin, ama sen konsolu yeni aldigin icin supportla gorus bir guzellik yapsinlar. 4- bazi eski oyunlar us veya uk hesaptan indiremezsin oda cok onemli degil, usa hesap tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
cevap için teşekkürler.. az önce US hesaba geçtim.bi problem olmadı.içerik gerçekten çok farklıymış.menü bile canlandı:)
Xbox live için bölge seçimini falan nasıl yapıyoruz? mail adresi ile girince oturum açıyor zaten, pek anlayamadım. yardımcı olur musunuz.
US hesaptan şaşma. Hem ucuz hem içerik bol. Döviz artışı kötü etkiledi gerçi. Bunun sıkıntısı var.
USA hesap zengin içeriğe sahip. Ucuz olmasına ucuzda birde birşey satın alınabilse Özellikle her ay verilen ücretsiz oyunların bazılarında bölge sorunu çıkabiliyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme