Şimdi Ara

neden UK US EU live hesap?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık bir ay önce cihazla gelen 1 aylık ücretsiz gold hesabım bitti.TR hesap kullanıyordum
    1-neden US UK ya da EU hesap kullanılıyor bunların farkı nedir.şimdi ben TR kullanıyorum içerikde bir fark var mı?
    2-gittigidiyor gibi sitelerden live üyelik satılıyor fakat US UK hesaplar için diyor.ben onları TR hesabımda kullanamazmıyım?
    3.şimdi istersem US UK veya EU hesaba geçebilirmiyim?
    4.bu hesaplardan hangisi avantajlı?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_ramms

merhaba arkadaşlar,
    yaklaşık bir ay önce cihazla gelen 1 aylık ücretsiz gold hesabım bitti.TR hesap kullanıyordum
    1-neden US UK ya da EU hesap kullanılıyor bunların farkı nedir.şimdi ben TR kullanıyorum içerikde bir fark var mı?
    2-gittigidiyor gibi sitelerden live üyelik satılıyor fakat US UK hesaplar için diyor.ben onları TR hesabımda kullanamazmıyım?
    3.şimdi istersem US UK veya EU hesaba geçebilirmiyim?
    4.bu hesaplardan hangisi avantajlı?

1-Icerik farki cok fazla usa/uk hesaplarda 565 oyun tr hesapta 160 oyun var gerisini sen dusun..
    2-Live uyelik eu avrupa olanlari tr icinde kullanabilirsin, sadece us olanlar sadece us hesaplar icin.
    3- her 3 ayda bir bolge degistirebilirsin, ama sen konsolu yeni aldigin icin supportla gorus bir guzellik yapsinlar.
    4- bazi eski oyunlar us veya uk hesaptan indiremezsin oda cok onemli degil, usa hesap tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap için teşekkürler..
    az önce US hesaba geçtim.bi problem olmadı.içerik gerçekten çok farklıymış.menü bile canlandı:)
  • Xbox live için bölge seçimini falan nasıl yapıyoruz? mail adresi ile girince oturum açıyor zaten, pek anlayamadım. yardımcı olur musunuz.
  • http://support.xbox.com/tr-TR/my-account/manage-account/change-region
    bu sayfada hesap taşıma yazıyor oraya tıkla.mail adresi ile oturum açıyorsun.direkt hesap taşıma sayfası geliyor zaten.ileri ileri şeklinde devam ediyorsun.
  • US hesaptan şaşma. Hem ucuz hem içerik bol. Döviz artışı kötü etkiledi gerçi. Bunun sıkıntısı var.
  • USA hesap zengin içeriğe sahip. Ucuz olmasına ucuzda birde birşey satın alınabilse
    Özellikle her ay verilen ücretsiz oyunların bazılarında bölge sorunu çıkabiliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.