Şimdi Ara

Neden uzakdoğulular etek traşı olmaz?? (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
48.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: American_Muscle

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

quote:

quote:

uzakdoğuda sex tabu falan değil
    japonlar 500kişilik grup sex ile dünya rekoru kırmışlardır
    kıl konusuna gelince ben hiç filmler haricinde kıllı görmedim genelde karınca yedikleri için kılları dökülür pürüzsüzlerdir
    filmlerdekiler ise fantazi olsun diye yada belirli bir kültürel yada geleneksel mezhebe falan tapıyordur

ayıptır sorması film haricinde nasıl gördünde?

dünya küçük

92 doğumlusun ve buna inanmamı mı bekliyorsun?

dünya küçük deyince bir arkadaşın dediği gibi capona mı bindim sandın
    sanal arkadaşlıklar yok mu hiç
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

uzakdoğuda sex tabu falan değil
    japonlar 500kişilik grup sex ile dünya rekoru kırmışlardır
    kıl konusuna gelince ben hiç filmler haricinde kıllı görmedim genelde karınca yedikleri için kılları dökülür pürüzsüzlerdir
    filmlerdekiler ise fantazi olsun diye yada belirli bir kültürel yada geleneksel mezhebe falan tapıyordur

ayıptır sorması film haricinde nasıl gördünde?

dünya küçük

92 doğumlusun ve buna inanmamı mı bekliyorsun?

dünya küçük deyince bir arkadaşın dediği gibi capona mı bindim sandın
    sanal arkadaşlıklar yok mu hiç

sanal japon arkadaşların kameran falan mı soyundu
  • sen neden kafanı kazıtmıyosun.
  • geçen gün bir video gördüm herkes bunu kafaya takmış olmalı ki harbi japon kızımız partneri tarafından önce traş edildi sonra da malum atraksiyon yaşandı

bu arada bower wilkins sana çok teşekkür ederim çeviri için ,çeviriyi gönderdim yakında 1. ağızdan öğrenme imkanımız olacak ,cevap geldiğinde inanmayanlar olursa ss bile eklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILAĞAÇ

sen neden kafanı kazıtmıyosun.

• Buldunuz kıllısını arıyosunuz
  • Konu çoşmuş adminler neden görmemiş acep
  • çünkü bu konudaki cevaplardan ve konulardan çok çok daha kötü konular ve cevaplar açıldığı ,yazıldığı için
  • Bende çok merak ediyordum... KONFÜÇYUS diye pis bi adam var bu çinlilerin falan aşırı derecede inantığı bir adam onlar için Peygamber gibi birşey.Bu pis herif buna inanlara vücudunuzdaki hiç bir kılı kesmeyin demiş !!! hatta bu filmlerde vs görürüz bu çinli erkeklerin ön kısımda saçı olmaz arka taraflarından kuyruk yaparlar bunun nedenide o zamanlar ava giderken at üzerinde saçları önlerine döküldüğü için rahat edemiyorlarmış ona çözüm olarak öyle bişey bulmuşlar daha sonrasından bu olayın üzerinden yola çıkarak anasını satayım ön kısmı kestik bari arkadaki at kuyruğunuada keselim görünmeyen kısımlarda kıl uzatalım daha mantıklı diye düşünmüşler ama şimdi sorsan bütün herkesin cinsel organ çevresinde kıl var ve yıllarının birikimini orada saklıyor mu diye HAYIR tabikide sadece bu KONFÜÇYUS dene pis adama inan insanlar böyle bir şey yapıyor (Çin'li bir kız arkadaşım var oradan biliyorum bende ne billah ettiysemde kestirtemedim arkadaş en sonun tutup yolucam)
  • Diğer uzakdoğu ülkelerini bilmem ama japonlardaki durum tamamen onların modern anlayışı ile ilgili,yani gelenek görenek gibi bir olayı yok,japon kadınları,kendilerini 10 yaşındaki bir kızdan ayıran tek şeyin genital kıllar olduğuna,o kılların yetişkinliğin bir sembolü olduğuna inanırlar,çoğu japon erkek de kız arkadaşlarının 11 yaşında bir çocuk gibi görünmesini istemediğini söyler zaten.Şunu da unutmamak gerek ki dünyadaki garabetin yüzde doksanı japon insanından çıkar.Bu aslında bizim toplumumuzda da var,lise yıllarında benim kılım çıktı senin çıkmadı,ohoo olm ben traş ediyorum bile erkek adamız sen daha sütsün gibi geyikler döner,çoğu toplumun bilinç altında genital bölge ve koltuk altı kıllarının ergenliğe-yetişkinliğe girmenin en önemli belirtisi olduğu hakkında abartılmış tabular vardır.Ayrıca bilimsel araştırmalar bu bölgedeki kılların penis veya vajina önünde bir bariyer görevi gördüğü,içeri bakteri ve mikrop gibi şeylerin girmesini engellediği,tenasül esnasında kasıklardan yayılan feromon vb gibi seks içgüdüsüne dayalı hormonların şahsına münhasır scentlerini yani aromalarını tuttuğu,bunun da çoğu kadın ve erkeğe aslında çekici gelebileceği yönünde.Temiz tutulduğu taktirde hijyen konusunda bir sıkıntı yok,temiz tutmadıktan sonra istediği kadar traşlı olsun.(Şahsi tercihim temiz,ayın 14ü gibi parlak bir tenasül uzvudur)
  • Günün birinde tapınakta yaşayan bir samuray,kaşıntıdan rahatsız olmuş,katana ile etek tıraşı olurken malafatı çizdirmiş.O günden beridir bir fobi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusT1Turk

quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

Kılsızo Kızoko Sokmako felsefesine göre kılsızları kabul etmiyolarmış.

Ağladım

• quote:

Orijinalden alıntı: eser_46

Konu çoşmuş adminler neden görmemiş acep

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çamınferyadı

quote:

Orijinalden alıntı: eser_46

Konu çoşmuş adminler neden görmemiş acep

?

Nice nick hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

sen sorasın diye. sanane adamın dötündeki kılından.

Kardeş konu açan arkadaş adamları napsın kadınları soruyor artı arkaları değil önleri soruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIZILAĞAÇ

sen neden kafanı kazıtmıyosun.

Ne alaka ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.