Şimdi Ara

NeDeN WaRiOr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya oyunun en güçlü karakteri kesinlikle warior.kimse boşuna itiraz etmesiz.f9 , hitmachine i görmedinizmi hiç.adamlar şov yapıo.hele hitmachine bi videoda 15-20 kişinin arasın dalıo arkasında sadece bi priest var.o kadar şey yapıolar adama tık etmio.ikinci en güçlü karakterde asas.boşuna konuşmayın bence...
  • oyunun en iyi karekteri roquedir bunun ispatıdaa 0000000 izleyim derim wariorları nasıl aldğını görürsünüzz adam 8 kişini arasına dalıyorrr...vee en çok np kasanda yine roquedirrr... roqueder bu özellikler olmassa hiç bişeye yaramaz.. haksızlık yapılan bişey yoktur... wariorda defans roquede ise vuruştur... roquede bu özellikle olmasaaa kim wariora karşı çıkacak
  • ben 000000 ında , f9devil ında , hitmachine inde videolarını izledim.hitmachine ne 8 kişisi adam 18 kişinin arasına girio cz de.orcların townunun kapısında hatta.herife dalıolar hepsi gene alamıolar.tank gibi adam.mageleri zaten tek vuruşta alıo.asas ların vurması adama etki bile etmio.adam başka birini keserken onu dikkate bile almıo.ayrıca 000000 ın videosundakiler eziq ve oynamayı bilmeyen wariorlar.o yüzden alabilio.kesinlikle warior daha güçlü ama asas skillerden kurtarıo zaten.yoksa hiç bi şansı olmaz warior a karşı.bide biz böle hepimiz ayrı bişi söylüyoz ama esas iş oynamayı bilmekte yatıo.%50 oynamayı bilmek , %50 charın class ı bence
  • oyunun en iyi adamı bence bobert dır aresde

• yani konuyu açmandaki amaç ne onuda bi yazarsan
  • Orjinalden alıntı: BnX

Orjinalden alıntı: ::HannibaL::

Şu oyunda en zor kasılan, en çok para harcamayı gerektiren, en zor np kasan, ve en aciz char wariordu bence. Açıklayım isterseniz.
    1- 64 lvl e gelne kadar 5 ay harcadım
    2- +7 shell set - +7 raptor ve str takıları için 85gb para harcadım.
    3 - Wariorun uzak vuruş skilleri yoktur ve Np kasmak için sürekli yakın dövüş halinde olmanız lazım ve genelde kalabalık arasında savaşırken çok np kaybediyorsunuz. Priestlerin ilk parazit attıklarıda siz oluyorsunuz.
    4 - En aciz derken buff lazım, ac lazım, swift lazım, wolf lazım, lupine lazım ..... bence wairor ve assasini karşılaştırdığınız zaman arada çok büyük haksızlık yapılmış, assasine çok fazla özellik verilmiş hızlı koşuyor, saklanıyor, comboları çok hızlı, minor + heal i aynı anda basabiliyor, kendine cure verebiliyor, spike damagesi çok yüksek hasar veriyor, wolf ile gücünü yükseltiyor vs. vs. bu haksızlık olmuş biraz ama benim 62 lvl bir asasinim olduğu halde hiç kullanmadım cz de, asasin karakteri benim tipim değil : saklanarak sinsice yaklaş, arkadan saldır, baktın yemedi ayakların kıçına değerek kaç.....(kaçmayanıda olabilir ama %90 ı bu şekilde dövüşüyor) hiç bana göre değil böyle hain bir karakter
    tüm bu olumsuzluklara rağmen bence Warior kardeşim.

dogru soyluyosun kardes warriorun o zorlukları var ama bunun cozumu paran olacak surekli scrollu gezecen en kolay yontem bu :(

• evet gercektende warıor cok zor lvl atlıo
  • En iyi damage koyan assas. dır bundan kesin eminim. Ama skiller seri değildir. Oynamasını bildikten sonra en isi assas. dır. Assas. ı herkes iyi bir şekilde kullanamaz ama kullanmasını biliosanda kimse sana bişi yapamaz. Mesela 000000 ı cz deki videoları var ve birçok warrior run arasına girior +8 rapotır ve shelli warriorların arasına girio ve çoğunu indiriyor.
  • ama o 70 lwl.. 70 lwl lık bı warıorla kapışsın emın ol apışır
  • Bence de rouge ne biliyim fazla sevmiyom warrioru sıradan bir savaşçı gibi banada bi balta verseler bende onun gibi kullanırım
  • 0000000 IN F9 İLE KAPIŞMASINDA KİMİN BÜYÜK OLDUĞUNU GÖRDÜK LAFA GEREK YOK ASSASİN EN BÜYÜK TANK MANK HAK GETİRE
  • yaw o 00000000 dupe kralı ama hatırlatıyım beyler;)
  • olm asas actırcanız bna:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk_325

quote:

Orjinalden alıntı: shamanx

katılıorum defans çok fazla ve fazla wuramıolar

Ne alaka ben 60 lvl berserker heroyum Roguelere 600 civarı vuruyorum ( sd ile ) sheller +6 raptor +6

onlar sana kaç vuruyo
  • yaw bnm warıora en fazla 1000 vuruldu
  • 0000000 daki itemler dupe değil, olsaydı her dupe wipe da silinirdi, bu tür işlemlerde ayırım yapmak zordur bütün dupeları silerler ama adamdaki itemler gitmiyor dupe değil işte, illegal olabilir belki ama adam 2 yıldır oynuyor bırakda olsun itemler
  • HALA ANLAMAMISINIZ EĞER KNİGHT İ GERÇEKTEN BİLİOSANIZ ANLARDINIZ 000000 LA F9 ARKLAR VE POT ÇEKMEDEN DALIOLAR 0 DEFANS YOK F9 DA AYGIR GİBİ DEFANS VAR VE O VİDEODA F9 UN YENEBİLECEĞİNİ ANLAMIOSUNUZ ONLAR ARKADAS OLDUNDAN ANLASMALI ÇEKMİSLER F9 2 SKİLL GÖMÜO SONRADA BASLIR YAPMAYA ADAM COMBO GİBİ GÖSTERİO EĞER O VİDEOYU F9 ÇEKSEYDİ VE 0000000 KAPIŞSAYDI F9 KESERDİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: GroGMasteR

yaw bnm warıora en fazla 1000 vuruldu

sadece bu konuda 12 mesaj atmıssın .
    ------------------------------------

Ben yenı basladım oynamaya lvl 57 mage kastım ama canım sıkıldı.
    bi tane buffcı bırındede warıor var . warıor kasmayı dusunuyorum.
    Partılere kımse almıyor.

Partılere lvl kacta gırebılırım.
    Bırde partıye gırmeyı ne etkıler.

lvl 32 ama bana cok zevklı geldı .

• warıoru kasmak zmn ısder agam ama zewklıdır
  • zuahah malice at bişi olmaz dio,ben lvl 60ım ve arenada bufflı lvl 62 warriorları ağlatıyom malice atma die
    warriora bi massive at bak bakalım ne oluyo hehehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :CarTman: -- 26 Şubat 2006; 2:02:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.