Şimdi Ara

Neden Windows Mobile Kullanıyorum? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam zevk icin mi takiliyorsunuz wp forumlarina.

Kullanmaktan haz almadiginiz ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Hocam zevk icin mi takiliyorsunuz wp forumlarina.

Kullanmaktan haz almadiginiz ortada.

Stres çok hocam stres yapılan yanlışlara dayanamıyorum bir de dillendirmem gerekiyor
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Ugrasmayin degmez hocam. Bakin keyfinize.. ben gm 4g kullaniyorum kafam rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Ugrasmayin degmez hocam. Bakin keyfinize.. ben gm 4g kullaniyorum kafam rahat

Hocam bir kurtulsam bir daha forumdonanım'a girmem zaten tek takıldığım forum burası
  • Neden Windows Phone kullanmıyorum.

son günlerde wp yi hala öven arkadaşlar görüyorum. microsoft telefon işinden çekilme durumuna gelmesine rağmen hala wp wp diye tutturanlar var. ben size ilk olarak lumia 920 sonra 1020 kullanıp neden bu telefonu tüm nokia güzelliğine rağmen bıraktığımın nedenlerini aşağıya yazacağım.

1- Arayüz:
    Mağazaya girin birtane uygulama vardı birkaç ay önce, telefonu android gibi yapıyordu ve aldığı yıldıza ve yorumlara bakın. bakın görün yani wp kullanan arkadaşlar sahip oldukları arayüz hakkında neler düşünüyorlar. sanırım uygulama wp mağazasının en yüksek yıldız alan uygulamasıdır :)))

2- Klavye:
    Klavye hiçbir şekilde özelleştirilemiyor. Androidde ben klavyeyi türkçe karakterler (ü,i,ş,ğ gibi harfler) olmadan kullanırdım ama klavye türkçe olurdu tabi, kaydırma hareketleri ile kullanırken türkçe kelimelere ulaşıyorum. tabi böyle b bir özellik wp de yok. türkçe ise illa o türkçe karakterlerle klavyen kalabalık ve sıkışık olmak zorunda. klavye değiştirilemiyor, boyutları aynı renkleri 2 seçenek halinde ama androidde her şey senin için.

3- Evrensel Uygulamalar:
    Var mı kullandığınız evrensel bir uygulama? bu evrensel uygulama olayı zaten hepten yalan. windows bu sistemi hani telefona facebook yapıldığında bu pc içinde xbox içinde olsun diye çıkardı. twitter, facebook ve instagram uygulamarı var işte. peki ben size soruyorum, facebook'u windows mağazasından indirip pc de kullanan kaç kişi var? ben çok kullanışsız buluyorum şahsen. facebook u msn e tercih etme sebebi neydi ilk etapta insanların? çünkü tarayıcı içinde açılıyordu kullanımı basitti. uygulama falan uğraştırmıyordu. şimdi microsoft geriye sarıyor.

4- Youtube
    Bu kadar züğürt tesellisi görmedim. androidde bu tür programların olduğunu geçiyorum, yani bunu anlatmama bile gerek yok. youtube uygulamaları var ancak o da ne, sizin kullanıcı adınıza göre doğru tercihleri ve abonelik videolarını daha doğru düzgün bile gösteremiyorlar. androiddeki youtube uygulaması sizin google hesabınız ile senkronize çalışıyor. yani siz ne tercihle yapıyorsanız ona göre öneri getiriyor. bu wp nin uygulamalarında da giriş vardı sanırım ancak bu özelleştirme çalışmıyordu.

5- Xbox uygulaması ve Xbox Smartglass
    Xbox ınız yoksa bu kısmı hiç okuyamayın bile. Microsoftun xbox uygulamasının androidde de olduğunu biliyor muydunuz? büyük ihtimalle wp den daha güzeldir bu uygulama inceleyin derim.

6-Groove Müzik
    MixRadio'muz vardı zamanında harikaydı yani diyecek bir şey yok. groove music i pek kullanmadım, daha doğrusu kullandım ama o kadar kullanışsız ki yapamadım. durun durun üzülmeyin ben deneyemedim diye. bunun pc için olan uygulaması var açın hemen pc de deneyin bakalım kaç dakika dayanabileceksiniz. Androide gelirsek Aimp var daha ne diyeyim. Pc lerin müthiş uygulaması androidde ve harika şekilde. müzikleri klasörler halinde ekleyebildiğimiz için tüm sesleri duymak zorunda kalmıyoruz ve harika bir ekolayzır a sahip. Spotify 'den bahsedelim; wp de remote özelliği yok. yok yani. onu geç müzik dinliyorsunuz instagramda takılayım dediniz. yok takılamazsınız, her video da müzik kapanıyor kendi kendine. hatta pardon bunun için instagrama gerek yok. spotify de zaten arada müzik kendi kendine durabiliyor.

bakın bunları tüm windowslarda yaşarsınız, işin üzücü tarafı 535 neyse 950 odur. 950 belki size kamera konusunda sadece fark yaratır ama windows her telefonlarda aynıdır. stabilite yalanıyla sizi kandırırlar. Continuum özelliği bilmiyorum kaç kişi kullanır ancak androide de OneCompute gibi alternatifler olduğunu unutmayın, araştırmak yeter.

ve arkadaşlar unutmadan bu yazıları konuya göre yazdım yoksa daha yazacak çok şey var.

• Burada yazanların hepsi Google çalışanlarıdır, itibar etmeyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Burada yazanların hepsi Google çalışanlarıdır, itibar etmeyiniz.

ASDJasdahsjgfhakgjahgsj Gider ayak yaptın yine yapacağını koç, hayır saz arkadaşın pes etti sen hala savaşıyorsun

Hey Allah'ım kimlerle uğraştırıyorsun bizleri. Yaradan el vermiş sana, parmak vermiş, yazdığın şeylere bak. Utanmalısın kendinden. Sana terbiyeyi öğretemedik bir türlü şu forumda.

Öyle şakalar yapıyorsun ki insan dayanamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

Neden Windows Phone kullanmıyorum.

son günlerde wp yi hala öven arkadaşlar görüyorum. microsoft telefon işinden çekilme durumuna gelmesine rağmen hala wp wp diye tutturanlar var. ben size ilk olarak lumia 920 sonra 1020 kullanıp neden bu telefonu tüm nokia güzelliğine rağmen bıraktığımın nedenlerini aşağıya yazacağım.

1- Arayüz:
    Mağazaya girin birtane uygulama vardı birkaç ay önce, telefonu android gibi yapıyordu ve aldığı yıldıza ve yorumlara bakın. bakın görün yani wp kullanan arkadaşlar sahip oldukları arayüz hakkında neler düşünüyorlar. sanırım uygulama wp mağazasının en yüksek yıldız alan uygulamasıdır :)))

2- Klavye:
    Klavye hiçbir şekilde özelleştirilemiyor. Androidde ben klavyeyi türkçe karakterler (ü,i,ş,ğ gibi harfler) olmadan kullanırdım ama klavye türkçe olurdu tabi, kaydırma hareketleri ile kullanırken türkçe kelimelere ulaşıyorum. tabi böyle b bir özellik wp de yok. türkçe ise illa o türkçe karakterlerle klavyen kalabalık ve sıkışık olmak zorunda. klavye değiştirilemiyor, boyutları aynı renkleri 2 seçenek halinde ama androidde her şey senin için.

3- Evrensel Uygulamalar:
    Var mı kullandığınız evrensel bir uygulama? bu evrensel uygulama olayı zaten hepten yalan. windows bu sistemi hani telefona facebook yapıldığında bu pc içinde xbox içinde olsun diye çıkardı. twitter, facebook ve instagram uygulamarı var işte. peki ben size soruyorum, facebook'u windows mağazasından indirip pc de kullanan kaç kişi var? ben çok kullanışsız buluyorum şahsen. facebook u msn e tercih etme sebebi neydi ilk etapta insanların? çünkü tarayıcı içinde açılıyordu kullanımı basitti. uygulama falan uğraştırmıyordu. şimdi microsoft geriye sarıyor.

4- Youtube
    Bu kadar züğürt tesellisi görmedim. androidde bu tür programların olduğunu geçiyorum, yani bunu anlatmama bile gerek yok. youtube uygulamaları var ancak o da ne, sizin kullanıcı adınıza göre doğru tercihleri ve abonelik videolarını daha doğru düzgün bile gösteremiyorlar. androiddeki youtube uygulaması sizin google hesabınız ile senkronize çalışıyor. yani siz ne tercihle yapıyorsanız ona göre öneri getiriyor. bu wp nin uygulamalarında da giriş vardı sanırım ancak bu özelleştirme çalışmıyordu.

5- Xbox uygulaması ve Xbox Smartglass
    Xbox ınız yoksa bu kısmı hiç okuyamayın bile. Microsoftun xbox uygulamasının androidde de olduğunu biliyor muydunuz? büyük ihtimalle wp den daha güzeldir bu uygulama inceleyin derim.

6-Groove Müzik
    MixRadio'muz vardı zamanında harikaydı yani diyecek bir şey yok. groove music i pek kullanmadım, daha doğrusu kullandım ama o kadar kullanışsız ki yapamadım. durun durun üzülmeyin ben deneyemedim diye. bunun pc için olan uygulaması var açın hemen pc de deneyin bakalım kaç dakika dayanabileceksiniz. Androide gelirsek Aimp var daha ne diyeyim. Pc lerin müthiş uygulaması androidde ve harika şekilde. müzikleri klasörler halinde ekleyebildiğimiz için tüm sesleri duymak zorunda kalmıyoruz ve harika bir ekolayzır a sahip. Spotify 'den bahsedelim; wp de remote özelliği yok. yok yani. onu geç müzik dinliyorsunuz instagramda takılayım dediniz. yok takılamazsınız, her video da müzik kapanıyor kendi kendine. hatta pardon bunun için instagrama gerek yok. spotify de zaten arada müzik kendi kendine durabiliyor.

bakın bunları tüm windowslarda yaşarsınız, işin üzücü tarafı 535 neyse 950 odur. 950 belki size kamera konusunda sadece fark yaratır ama windows her telefonlarda aynıdır. stabilite yalanıyla sizi kandırırlar. Continuum özelliği bilmiyorum kaç kişi kullanır ancak androide de OneCompute gibi alternatifler olduğunu unutmayın, araştırmak yeter.

ve arkadaşlar unutmadan bu yazıları konuya göre yazdım yoksa daha yazacak çok şey var.

Adam Bilal'e anlatır gibi anlatmış, tane tane bir göz at bence sende başarabilirsin:)

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    Google çalışanlarının yorumlarını dikkate almıyorum. Arkadaş hastası anladığım kadarıyla şirketin, paragraflarca yazı yazmış baksana
  • Sırf burada ki ortam için WM10 kullanırım yoksa hiçbir getirisi yok cidden.

• Ben biraz Microsoft Fanboyuyumdur. Kabul ediyorum zaten bunu. Ama bunu ölümüne savunmam. Yazdıklarım gibi sırf işime yaradığı için kullanıyorum.

• iş görüyorsa tabiki kullanılacak.
  • En son valideye 355 e lumia 535 aldım. Whatsup kapanmazsa iyi olur

Düşük konfigürasyonda iş çıkarıyor, kullanımı basit. Microsoft keşke devam ettirse idi zararına olsa bile.
  • lumia 1520 den sonra androide geçtim. arayüzü cidden özlüyorum. çok sevdiğim bir kaç özelliğin android tarafında karşılığı yok. wp nin eksikleri çok daha kritik ve fazla, yani geri dönemem ama sık sık hatırlayıp canımı sıkıyorum. taklit etmesi kolay gibi görünse de windowsphone arayüzüne denk bir arayüz malesef yok. klavye içinde aynı fikirdeyim. androidde ücretli klavyeleri de aldım kullanıyorum windows seviyesinde değiller. google ın kendi klavye uygulaması biçim olarak aynı seviyede onunda kelime tahmini geride.

bir ekleme yapabilirim. şu yukarıda saydıklarımdan da fazla özelediğim bir şey var. kamera uygulaması. hdr ı bambaşka. ama söz konusu microsoft, yakıdna o kamera uygulamasını da androide getirir diye tahmin ediyorum. kalvyeyi iphone a getirdi zaten androide de gelir. ah bir de launcher gelse arrow launcher falan var microsoft android tarafında windowsphone dan çok uygulamaya sahip ama bu kritik uygulamaları henüz portlamadı umarım portlar. nasıl olsa windows platformunun bir geleceği kalmadı umarım bu güzelliklerden sonsuza kadar mahrum kalmayız

• quote:

Orijinalden alıntı: mmucit

En son valideye 355 e lumia 535 aldım. Whatsup kapanmazsa iyi olur

Düşük konfigürasyonda iş çıkarıyor, kullanımı basit. Microsoft keşke devam ettirse idi zararına olsa bile.

bende anneme babama lumia aldım çok rahat kullanıyorlar. gerçekten şimdi olsa yine lumia alırım onlara.
  • takılmıyor, donmuyor, ergen oyuncağı değil...bu yüzden kullanıyorum...işim olmaz androidle
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

takılmıyor, donmuyor, ergen oyuncağı değil...bu yüzden kullanıyorum...işim olmaz androidle

Tebrik ederim bu onurlu duruşunuz için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

takılmıyor, donmuyor, ergen oyuncağı değil...bu yüzden kullanıyorum...işim olmaz androidle

Tebrik ederim bu onurlu duruşunuz için.

130 TL öner de görelim.
  • Senin cihazi satiyormusun ?

150 vereyim.

• Yapılan bir kamuoyu araştırmasına göre windows işletim sistemli telefon kullanmayanların oranı windows işletim sistemli telefon kullananların oranından yüksek çıkmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.