Şimdi Ara

Neden 'X' takımı tutuyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maldini-Shevchenko ve Kaka Milan ı sevmemde en büyük etken olmuştur.

Chelsea ve Real Madrid e sempatim vardır.

Chelsea sempatim Lampard(korsan lampard formam hala durur ) ile , Real Madrid ise büyük yıldızları sürekli izlerken sempati oluştu.
  • Liverpool:Renklerine hasta olmuştum.Formasında ki kırmızının o asil duruşu anlatılamaz.İşçi ve halk takımı olmasıda büyük bi etkendir benim için.Ayrıca Robbie Fowler,M.Owen,Gerrard,Kewell,Milan Baros,Abel Xavier,Xabi Alanso,Cisse gibi efsane oyuncularında büyük etkisi vardır.2005 yılında ki o EFSANE dönüşten sonra film koptu bende.90'lı yılların sonuna dayanıyor benimkisi.Ayrıca Galatasaray'da oynamış bir çok oyuncunun zamanında Liverpool'da da oynamış olması bir etkendir.

Milan:En başta renklerine hasta olmuştum.Forumun belki de en azılı Milan taraftarlarında biride benimdir ama gel gelelim ki İtalya'nın POPÜLER KÜLTÜR takımı olmasından ötürü eski holiganlığımı kaybettim.Sırf kadrosunda yıldızlar var diye senelerce ne kadar ergen,çoluk çocuk varsa bu takımı tuttu.İtalyanın en başarılı takımı olan Juve bile 2.Plan'da kaldı varın gerisini siz düşünün.Ben eski Milan'ı özlüyorum.Elit taraftarı olan yılları,herkesce tanınmayan,tutulmayan,sempati duyulmayan Milan'ı istiyorum.Geçen seneye kadar herkes Milanlı iken bu sezon kadroyu dağıtınca taraftarı birden azaldı.Ne kadar rezil bi durum.Umarım o gün gelirde bende eski Milan Holigan'ı olarak dönüş yaparım.

İnter:İtalyan futbolunun ve bu forumun en elit taraftar profillerinden biride İnterdir.Yukarda bahsettiğim MİLANCI BEBELER yüzünden İnter'i desteklemeye başladım.Milan'ı desteklediğim zamanlarda bile içimde en ufak bi nefret duygusu yoktu İnter'e karşı.Elit duruşu,taraftarı,POPÜLER KÜLTÜR takımı olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 22 Temmuz 2016; 23:29:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Liverpool:Renklerine hasta olmuştum.Formasında ki kırmızının o asil duruşu anlatılamaz.İşçi ve halk takımı olmasıda büyük bi etkendir benim için.Ayrıca Robbie Fowler,M.Owen,Gerrard,Kewell,Milan Baros,Abel Xavier,Xabi Alanso,Cisse gibi efsane oyuncularında büyük etkisi vardır.2005 yılında ki o EFSANE dönüşten sonra film koptu bende.90'lı yılların sonuna dayanıyor benimkisi.

Milan:En başta tabi ki renklerine hasta olmuştum.Forumun belki de en azılı Milan taraftarlarında biride benimdir ama gel gelelim ki İtalya'nın POPÜLER KÜLTÜR takımı olmasından ötürü eski holiganlığımı kaybettim.Sırf kadrosunda yıldızlar var diye senelerce ne kadar ergen,çoluk çocuk varsa bu takımı tuttu.İtalyanın en başarılı takımı olan Juve bile 2.Plan'da kaldı varın gerisini siz düşünün.Ben eski Milan'ı özlüyorum.Elit taraftarı olan yılları,herkesce tanınmayan,tutulmayan,sempati duyulmayan Milan'ı istiyorum.Geçen seneye kadar herkes Milanlı iken bu sezon kadroyu dağıtınca taraftarı birden azaldı.Ne kadar rezil bi durum.Umarım o gün gelirde bende eski Milan Holigan'ı olarak dönüş yaparım.

İnter:İtalyan futbolunun ve bu forumun en elit taraftar profillerinden biride İnterdir.Yukarda bahsettiğim MİLANCI BEBELER yüzünden İnter'i desteklemeye başladım.Milan'ı desteklediğim zamanlarda bile içimde en ufak bi nefret duygusu yoktu İnter'e karşı.Elit duruşu,taraftarı,POPÜLER KÜLTÜR takımı olmaması.Juve Milan ve Roma'ya karşı tek tabanca şikesiz,lekesiz,tertemiz müchadele etmesi beni benden almıştır.

• Barça'yı severim. Rivaldo,Kluivert,Overmars,Cocu,Saviola gibi oyuncular zamanında çok sempatik gelmişti. O zamandan beri takıma sempatim var. Ronaldinho ile iyice arttı tabi. Xavi'nin de 10-12 yıl önce falan attığı bir şut nedense aklımda kalmış. Hep hatırlarım o şutu. Süper bir şut değildi ama insanın aklında bazı şeyler kalıyor nedense.

Real'i de severim. Formam var. Rekabette Barça'yı tutsam da Real de ona yakın bende. Hatta fifada Real'i seçerim hep.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 7 Kasım 2012; 2:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Liverpool:Renklerine hasta olmuştum.Formasında ki kırmızının o asil duruşu anlatılamaz.İşçi ve halk takımı olmasıda büyük bi etkendir benim için.Ayrıca Robbie Fowler,M.Owen,Gerrard,Kewell,Milan Baros,Abel Xavier,Xabi Alanso,Cisse gibi efsane oyuncularında büyük etkisi vardır.2005 yılında ki o EFSANE dönüşten sonra film koptu bende.90'lı yılların sonuna dayanıyor benimkisi.Ayrıca Galatasaray'da oynamış bir çok oyuncunun zamanında Liverpool'da da oynamış olması bir etkendir.

Milan:En başta renklerine hasta olmuştum.Forumun belki de en azılı Milan taraftarlarında biride benimdir ama gel gelelim ki İtalya'nın POPÜLER KÜLTÜR takımı olmasından ötürü eski holiganlığımı kaybettim.Sırf kadrosunda yıldızlar var diye senelerce ne kadar ergen,çoluk çocuk varsa bu takımı tuttu.İtalyanın en başarılı takımı olan Juve bile 2.Plan'da kaldı varın gerisini siz düşünün.Ben eski Milan'ı özlüyorum.Elit taraftarı olan yılları,herkesce tanınmayan,tutulmayan,sempati duyulmayan Milan'ı istiyorum.Geçen seneye kadar herkes Milanlı iken bu sezon kadroyu dağıtınca taraftarı birden azaldı.Ne kadar rezil bi durum.Umarım o gün gelirde bende eski Milan Holigan'ı olarak dönüş yaparım.

İnter:İtalyan futbolunun ve bu forumun en elit taraftar profillerinden biride İnterdir.Yukarda bahsettiğim MİLANCI BEBELER yüzünden İnter'i desteklemeye başladım.Milan'ı desteklediğim zamanlarda bile içimde en ufak bi nefret duygusu yoktu İnter'e karşı.Elit duruşu,taraftarı,POPÜLER KÜLTÜR takımı olmaması.Juve Milan ve Roma'ya karşı tek tabanca şikesiz,lekesiz,tertemiz müchadele etmesi beni benden almıştır.

24 yasindayim, hatirlamadiğim dönemlerden beri Milanliyim. Milan en azindan benim dönemimde hic bir dönem Popüler kültür takimi olmadi. Yasimin cok kücük olduğu dönemlerde, sinifta, cevremde, heryerde benden baska Milanli yoktu. 2000li yillarin basinda herkes Reali destekliyordu. Daha sonra coğu Arsenali destekleyip, seviyordu. Ülkede de gözlemlediğim, Milanin en iyi dönemlerinde, ki bu dönem Ronaldinholu Barcelona jenerasyonu ve Mourinhonun Chealsesi dönemlerine denk geliyor. Ülkemizdeki dahi coğu kisi onlarin finalini görmek isteyip, onlari destekliyordu. Sonrasinda Messili Barcelona ve Real Madrid geliyor.

Heryerde, okulda, cevremde, nette vs kimse Milani tutmuyordu ki, 2004teydi, yanlis hatirlamiyorsam, Milan Deportivoda 4-0 yenildi, tüm okul benimle dalga gecmisti. Tek Milanli bendim, kendimi kötü hissediyordum. Her zaman coğunluk, onlara aitti. taraftarin sevdiği futbolu oynayan onlardi, reklam ve pazarlama nedeniyle abarti onlardaydi, sürekli transferlerle sansasyon yaratan onlardi.

Bununla birlikte, Milani bu klasmana sokmazdim. Popüler kültür takimi olmak icin, her sene transferde 30+ milyon euro gibi rakamlari harcamak lazim. Sansasyon, gazete basliklari da popüler kültür takimi olmanin sartlarindadir.

Özellikle Turkiyede bize huzur evi deniyordu, bosman ve yaslilardan baskada tek tük transfer yapiyorduk.

İntere gelince, inter basarisiz da olsa, Moratti her zaman cok büyük paralari harcamistir. Futbolla fazla alakasi olmayan, futbola harcamayi da 10 senede bir yapan kuzenim de bile Ronaldonun İnter formasi vardi.

5 scudetto, Mourinho dönemi, CLnin kazanilmasi gibi süreclerden sonra İnteri global anlamda taraftarida artis gösterdi.

Bu arada Calciopoli dönemde Milan günahsizdi. İnterle alakli belgelerin hasir alti edildiği sonradan ortaya cikti. Sizin haberin yoktu galiba.

• Valla şimdi nasıl olduğunu, nasıl Romalı olduğumu tam hatırlamıyorum. Herşey bir anda oldu diyebilirim. Bir bakmışım Romalıyım.

Öyle hani 'Dünyadan tuttuğun takım' ayarında bir takım da değildir benim için. Bildiğin tutarım, bildiğin taraftarıyım. Fenerin maçlarından çok, Romayı takip edecek kadar.
  • Roma'nın amblemi - forma rengi - Totti'si beni Roma'lı yapmaya yetti
  • PAOK sempatimin Fenerbahçe'yi elemesiyle alakası yok. Zaten daha 1 senelik birşey bu sempatim önceleri çok bilmezdim. Taraftarı benim için dünyanın en iyilerinden biridir. Özellikle Pana ve Oly'nin taraftarları PAOK ve Aris'inkiler yanında bir hiç kalır. Genel olarak dediğim gibi taraftarı sayesinde bu kadar sempati besledim. Biraz da Yunanistan'dan seçmemin nedeni Yunan sevgim olabilir tabi.
  • Normalde Real'i o kadar sevmezdim ama gerek Barcalı oyuncuların iş ahlakları gerek barcanın küçük fanları, beni gönülden Madrid'li yaptı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 23 Ağustos 2020; 2:49:34 >
  • Küçüklükten beri en sevdiğim futbolcu Beckham'dır. Her hareketini hayranlıkla izler, taklit etmeye çalışırdım. Galaxy'ye gittikten sonra ben de Galaxy'yi takip etmeye başladım ve bağlandım.
  • Küçüklükten beri Juventus'a ayrı sempatim vardır, küçükken amblemini felan bile çizmişim. Del Piero, Buffon gibi oyuncuların etkisi vardır.
    Ayrıca Henry hayranı olduğum için o efsane dönemde Arsenal'ı da çok severdim, Bergkamp'lı, Pires'li, Ljunberg'li, Vieira'lı kadro efsanedir. Ama şimdi o eski sempatimi kaybettim. Geçen sezon ara transferde yine Henry Arsenal'a gelince bi sempati olmuştu tekrardan. Oyuna sonradan girip Leeds'e attığı gol (Yanlış hatırlamıyorsam) çok etkileyiciydi.
    Normalde Beşiktaş'lıyım. Babam fanatik olmasa da Beşiktaş'lı olduğu için Beşiktaş'lı olmuştum. Sergen Yalçın'ın da etkisi büyüktür. Şifo Mehmet'li dönemi de hatırlıyorum biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mario Balotelli

Normalde Real'i o kadar sevmezdim ama gerek Barcalı oyuncuların iş ahlakları gerek barcanın küçük fanları, beni gönülden Madrid'li yaptı

Balotelli pepe mourinho ronaldo marcelo gibi melekler varken Messi xavi gibi şeytanlar sevilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

Normalde Real'i o kadar sevmezdim ama gerek Barcalı oyuncuların iş ahlakları gerek barcanın küçük fanları, beni gönülden Madrid'li yaptı

Balotelli pepe mourinho ronaldo marcelo gibi melekler varken Messi xavi gibi şeytanlar sevilir mi

Gidip biz uluslarası alanda kendimizi temsil etmek istiyoruz.Free Kurdistan Free Catalonia diye pankart açan taraftarın takımı desteklemekten daha iyidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

quote:

quote:

Gidip biz uluslarası alanda kendimizi temsil etmek istiyoruz.Free Kurdistan Free Catalonia diye pankart açan taraftarın takımı desteklemekten daha iyidir...

burada benden milliyetçi adam bulamazsın. çok faaliyete katıldım. klavye başında yiğitlik yapma. bu iş takımla olmaz

• quote:

quote:

quote:

İmralı'daki terörist başının takımı da Galatasaray. Pis teröristler bizi hiç utanmıyoruz.

Bağnaz kişiler bu forumdan ne zaman temizlenecek artık!

• quote:

quote:

quote:

quote:

burada benden milliyetçi adam bulamazsın. çok faaliyete katıldım. klavye başında yiğitlik yapma. bu iş takımla olmaz

Klavye başında yiğitlik yapmıyorum.Kendini beğenmiş barcalona'nın itici taraftarından bahsediyorum.Bunlar yüzünden barca'ya karşı real madrid'i tutmak geliyor.

• Yaşım henüz 10-11 falan. Arkadaşın evindeyiz onda Playstation 1 vardı. Abisiyle maç yapıyorlardı Winning Eleven'da , biri Inter'i almıştı rakibi hatırlamıyorum. O zaman görmüştüm Inter'i. Forması,oyuncuları ismi bir anda sempati duymuştum.

12 yaşımda tam bir Inter'liydim. Maçlarını izliyordum , Alvaro Recoba'yı görmüştüm o zamanlar. Ona hayran olmuştum. Posterleri dizmiştim odama yavaş yavaş. 17 yaşında Inter'in lisanslı ürünlerini almaya başlamıştım.Odamda İbrahimovic posterleri doluydu (can dostum cryzlear sağolsun,bu forumda üye,kendisi hediye etmişti posterleri)

Yaklaşık 4-5 sene fanatik Inter'li olduğumu söyleyebilirim. İlerleyen yaşlarımda fanatik ruhum tamamen söndü ve yerini güzel bir sempati aldı. Artık maçlarını ayda yılda bir falan izliyorum. Yine de en sevdiğim takım her zaman Inter olacaktır,onun yeri bambaşka çünkü bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Hobbit

Neden 'X'  takımı tutuyorum ?

büyük etkisi olmuştur, tabi Liverpool destekçisi abimin de baskılarıyla Liverpool'lu oldum.

Neden 'X'  takımı tutuyorum ?
    Ve tabi bunun etkiside onemli taraftari. Karakterleri... gerrad-kuyt gibi asil oyuncuya sahip olmasi. Sampionlar liginde her sene finallere katilmasi. Kendi gibi buyuk kuluplere gore daha mutevazi bir kadrosunun olmasi.

•  Neden 'X'  takımı tutuyorum ?

Ve Lazio ...

Bir takimin taraftari o takimi sevmemde cok bi bir etken Liverpool da oldugu gibi Lazio ve Dortmuntd uda bu nedenden dolayi cok seviyorum

Ve Gerrard gibi bir futbolcularinin olmasi ... Di Canio

Lazio dan baslayayim. Takim bilenler bilir. Italya da cok sevilmez serseri takimi olarak bilinir. Dogrudur ama adamlarin bi karakteri var. Ve Holiganizmligi.

Taraftarlar takimi icin herseyi yaparlar. Nesta yi Juve ye gitmemesi icin yonetim kurulunu basmalari... Roma derbisinde yanlis kararlar veren hakemi sahaya inip tehtit etmeleri. Daha neler neler o toplulugun icinde olmak icin herseyimi verirdim. Italya ve ingiltere nin o holigan ruhunu tatmak hayatta en cok istedigin seydir.

Paulo Di Canio ;

Fasist gorusleri olan bunu soylemekten cekinmeyen. Bundan dolayi Italya Milli Takimina alinmayan. Haksizliklara goz yummayan tavirlari. Bence cok hayranlik burakmistir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.