Şimdi Ara

Neden yapamiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar size bir sey danismak istiyorum.Okulda gayet başarılı sbs zamanlarinda 487 ortalama yapan biriydim.Ancak ygs lerde bir turlu basarili olamadim.Calışmadım degil çalışıyorum da.Hadi gecen yil fazla calismadim.Ygs 50 bin oldum lys de 20 bine cektim.mezuna kaldim.bu yıl yine cok calistim.bircok arkadaşımdan cok iyiydim.onlar 5 bin on bin olurken ben 40 bin oldum.arkadaslar hatam ne olabilir ygs nasil calisilir basarili olunur tavsiyeleri bekliyorum lutfen yardimci olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha napcan aga

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavdan önce çözdüğün denemelerde netlerin yüksekse, sınav anı bulunduğun psikoloji etkiliyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alabaster

sınavdan önce çözdüğün denemelerde netlerin yüksekse, sınav anı bulunduğun psikoloji etkiliyor olabilir.

Hafız kesinlikle haklısın

• quote:

sınavdan önce çözdüğün denemelerde netlerin yüksekse, sınav anı bulunduğun psikoloji etkiliyor olabilir.

Ben de bubu dusunuyorum 2 yildir heyecan problemini çözemedim.ama diyorum hani bu bir bahane mi belki de dogru calismiyorum ama o zaman da diyorum ki yil boyu 40 puan farkla gectigim insan nasil 5 bininci oldu cildiricam artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eowyna -- 3 Temmuz 2016; 18:32:48 >
  • Sınav anı psikolojisi o kendin için bir psikologa görün bir kaç seanslık iş için hayatını riske atma

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhk2017

Sınav anı psikolojisi o kendin için bir psikologa görün bir kaç seanslık iş için hayatını riske atma

Bunu düşünüyorum da psikolaga ne diyecegim mesela lys de heyecanimi kontrol edebiliyorum ama zaten hep kaybim ygs yuzunden sanki hic yaapmayacagim gibi geliyor

• Sinavda iyi yapcam diye sartlandirmandan oluyo sbs yide gec alakasi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cp.12

Sinavda iyi yapcam diye sartlandirmandan oluyo sbs yide gec alakasi yok

Sbs yi zaten hani gecmiste basarisiz bir ogrenci degildim demek icin soyledim

• eowyna E kullanıcısına yanıt
    Kendini rahat hissetmelisin bütün süreç boyunca ve kendine güvenin de sana destek vermeli. Ama az da olsa endişelenmelisin, bu küçük endişe de ders çalışmanı sağlar sürekli

• quote:

Kendini rahat hissetmelisin bütün süreç boyunca ve kendine güvenin de sana destek vermeli. Ama az da olsa endişelenmelisin, bu küçük endişe de ders çalışmanı sağlar sürekli

Dedigin gibi ben sanirim kendime guvenmiyorum ygs ye karsi bi onyargi olusmus bende gecen yildan dolayi
    Yil boyu 450 ve ustu puanlar alip sinavda 406 yapmamin baska aciklamasi olamaz

• eowyna E kullanıcısına yanıt
    Tabii bütün konuları çok iyi bildiğini, pratik olduğunu ve iyi bir temelinin olduğunu düşünerek böyle diyorum, çünkü hepsi büyük resmi oluşturur :)

• ben de sbs döneminde 7 ve 8 de 1'er yanlış çıkartmıştım lisede de başarılı bir öğrenciydim.Ama ygs de denemelerde benden kötü yapanlar önüme geçti mesela çok üzülmüştüm buna ne yalan söyleyeyim ilk 5k ya girecek kadar çalışmamıştım ama 25.bininci oldum ve bu kadar da beklemiyordum.Şunu çok iyi anladım kendine güvenmen şart ve bu güven de gerçekten ders çalışmayla ve denemelerde iyi bir şeyler yapmakla elde ediliyor güven olmazsa hiç tahmin etmediğin insanlar lys de olmasa bile ygsde önüne geçebiliyor.
  • morkartal kullanıcısına yanıt
    Ama bu öne geçen insanların haksız şekilde öne geçtiğini göstermez tabii ki. Benden gerideki insanlar beni geçti tabiri yerine ben nasıl kapasitemin arkasına düştüm diye sorabilirsin

• alabaster kullanıcısına yanıt
    Evet evet temel olarak saglamim zaten o yuzden yanlisimi ariyorum calismasam derim hadi zaten çalışmadım ama denemelerim yil icinde gerçekten iyiydi ve su an cok boslukta çökmüş hissediyorum

• alabaster kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haksız yere geçtiler diye bir düşüncem olmadı benden daha iyi yaptıklar ki geçtiler.Zaten bunun güvenle alakalı yani kendimden kaynaklı bir sorun olduğunu düşündüğümü de söyledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.